Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sarutobi oldugunde pek cok alternatif karakter vardi, olmesi cok buyuk bir dert olmadi. jiraiya oldugunde pain'le ilgili detaylar ortaya cikiyor diye oldu bittiye geldi, onu da cok dert etmedik. peki kakashi olunce ne olacak? tenten ve sakurayla mi devam edecek manga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu ölümlerden biri naruto`yu adam edecek ama, 2-3 kişi daha ölmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kimse yazmamış, ben en çok asuma nın ölümüne üzülmüştüm. çok da efsane bir combat çevirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Jiraiya ve 3rd varken, asuma zayıf kalıyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Abi Kakashi hokage olacak daha ya İnanıyorum. 200 bölümden önce ölmemesi lazım Kakashi'nin. Şu animede sevdiğim canlı tek karakter kaldı abv Kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kakashi bir kere öldü reslendi,kishimotonun tekrar benzer duruma sokacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ucunbiri said: kimse yazmamış, ben en çok asuma nın ölümüne üzülmüştüm. çok da efsane bir combat çevirmişlerdi. Asuma'nın ölümü tamamen Shikamaru'yu ön plana çıkarmak içindi diye düşünyorum ki hatta iyikide öldü :/ Shikamaru efsane olmuştu bir anda gözümde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ne yazık ki Kakashi nin Sasukenin karşısında hiç şansı yok. Muhtemelen ölmeden yetişecek naruto, karin in orada bir faydası olacak muhtemelen. Diğer yandan sasuke vs naruto savaşı da bana şu aşamada pek olmazmış gibi geliyor. Naruto nun kyubi üzerindeki etkisini daha bilmiyoruz , son defasında babası kurtardı 9. kuyruktan ama 8 kuyruklu gibi istediği şekilde kullanamıyo hala. Tabi sharindanın kyubi üzerindeki etkiside olduğu için naruto vs sasuke olayı biraz ilginç olacakmış gibi. Bir de itachi ormanda "sana gücümden bi parça veriyorum umarım kullanman gerekmez" demişti, ne verdi narutoya çok merak ediyorum açıkcası. Sonuç olarak Karini kim ısırırsa o kazanır diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ameterasu rasengan verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sasukeye karşı "özel"bir silah diil ki ama o. Rasen shuriken de iş yapar ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tsukuyomi'ye karşı birşey verdi heralde çünkü Naruto'nun genjutsuya karşı direnci 0. Ordan Sasuke instant kill yapmasın diye birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dreagloth said: Bu ölümlerden biri naruto`yu adam edecek ama, 2-3 kişi daha ölmeli. bütün köyü öldüren zerre tanımadığı adamı affetti intikam alıyor diye, sasucke bütün köyü öldürse intikamı için affetmeye dünden razıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fortuna said: Naruto'nun genjutsuya karşı direnci 0. Ordan Sasuke instant kill yapmasın diye birşeydir. instant kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fortuna said: Tsukuyomi'ye karşı birşey verdi heralde çünkü Naruto'nun genjutsuya karşı direnci 0. Ordan Sasuke instant kill yapmasın diye birşeydir. manganın adı naruto sen instant kill diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 O yüzden zaten instant kill olmasın diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 BeIlow said: ameterasu rasengan verdi ahahaha sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kakashi ölmezzzzz. Kishi'nin poposu yemez. En azından şu hali ile Sasuke öldüremez. Öldürürse biletler benden Jump'ı basarız, silahı dayarız, yeni chapter yaptırırız. İkna olmazsa Jack Bauer'ı çağırırız gerekirse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bilet sendense ben bombalarım gerekirse jump ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ssj4songoku said: Kakashi ölmezzzzz. Kishi'nin poposu yemez. En azından şu hali ile Sasuke öldüremez. Öldürürse biletler benden Jump'ı basarız, silahı dayarız, yeni chapter yaptırırız. İkna olmazsa Jack Bauer'ı çağırırız gerekirse! ahahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kakashi ölmez abi.. Reslendiğinde babası "demek ki daha yapacak şeylerin varmış,vaden dolmamış" gibisinden bişiler demişti :) henüz yaptığı bir şey yok adamın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kakashi ölürse Naruto benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Fortuna said: Tsukuyomi'ye karşı birşey verdi heralde çünkü Naruto'nun genjutsuya karşı direnci 0. Ordan Sasuke instant kill yapmasın diye birşeydir. jiraiya zamanında narutoya chakra dalgasıyla kurtulmasını öğretmişti aslında ve şimdi naruto çok daha güçlü sage modda özellikle genjutsu yememesi lazım bence + itachide muhtemelen genjutsu yemesin diye bişi verdi.. naruto vs sasuke olsun artık ya da görelim nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 arcane said: Kakashi ölürse Naruto benim için bitmiştir. hocaların öğrencileri tarafından öldürülmesini çok gördük. şaşırma olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kishi kakashiyi öldürürse forum yetkilileri bir defaya mahsus olmak üzere küfür etmeye izin versin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kakashi ölmez rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar