Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:

bu adamın annesine tailed beast filan mı tecavuz etmiş, kishiye sormazlar mı darkness darkness nereye kadar bu değirmenin suyu nereden geliyor diye. Adam her KO sonrası full mana+health başlıyor.

Mesaj tarihi:

spoiler

bence hoş bölümdü en azından birşeyler sonuca varıyor gibi
umarım madara gelip hooop gel bakim saske diyip gitmez...
naruto yetişirse güzel bir karşılaşma olur umarım

Mesaj tarihi:
Hocalar genelde yeniliyor.Kakashi yenilir gibi olunca Naruto yetişir saskeye saldırır, saske yenilir gibi olunca madara gelir bunu kaçırır, saske de o sırada "konohada görüşücez naruto" ayakları çeker.
Mesaj tarihi:
İyi bölümdü ya.

Sasugay'ı nefret ettirmeye başladı iyice cool modudnan çıkartıp. Tek isteğim len daha bebesi ayaklarıyla kakashi'nin biraz sopalaması.
Mesaj tarihi:

483

üçüncü'ye gönderme yapıldı. kakaşi ölür ama ölürken götünü mühürler. sonra oroçi'nin tekniğiyle kendini copy & paste yapmaya başlar milletin üstüne.

öte taraftan tam olarak nerede böyle sıyırdı sasucke ben de anlamadım, konoha'dan sadece 3 kişiyi öldürecekken birden değişti. hatta madara "istediğime getiremedim" diye hayıflanıyordu.

ah sakura bir yumruğu çakacaktın böğrüne orada hazır tek başınayken.

Mesaj tarihi:

kakaşi

"nasıl hissettiğini anlıyorum üçüncünün" dedi ki tam güç savaşamayacak onun gibi öğrencisine olan geçmiş sevgisinden, bir an tereddüt edip o anda ölecek büyük ihtimalle.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kakashi tam ölmek üzereyken Naruto gelecek, Sasuke'de yeni bir chakra res from darknesssssss alıp Naruto ile kapışacak.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

allahım sen saukeye chakra ve darkness ve revenge ve obsession ve hatred yerine akıl ver biraz yarabbi. amin.

oldu haftaya vereyim

kakashi ölürse ben de takip etmem daha. zaten soğudum jiraiyadan sonra.
Mesaj tarihi:
Kakashi'yi kestirirse Sasuke'ye 1 sayfa bile manga okumam. Tamamen alışkanlıktan okuyoruz artık.

Kishi'de cool guy/hero öldürme hastalığı var.

Yondaime seri başlamadan öldü
Sarutobi öldü
Jiraıya öldü

Kakashi'ye birşey olursa gerçekten ne okurum ne izlerim bir daha.

Yalnız Sasuke gerçekten sıyırdı artık. Yüzü, gülüşü falan çarpıklaştı. Bakalım nolcak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...