Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu adamın annesine tailed beast filan mı tecavuz etmiş, kishiye sormazlar mı darkness darkness nereye kadar bu değirmenin suyu nereden geliyor diye. Adam her KO sonrası full mana+health başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 spoiler bence hoş bölümdü en azından birşeyler sonuca varıyor gibi umarım madara gelip hooop gel bakim saske diyip gitmez... naruto yetişirse güzel bir karşılaşma olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 spo o kdr çok absürt olamaz dedigim sey gercek oldu artık kabul ediyorum absürt olayları ve sonraki bölümde saskue ölücek süper dark version olarak dogucak diyorum sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hocalar genelde yeniliyor.Kakashi yenilir gibi olunca Naruto yetişir saskeye saldırır, saske yenilir gibi olunca madara gelir bunu kaçırır, saske de o sırada "konohada görüşücez naruto" ayakları çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Madara gelirse Kakashinin gözüde alır gider ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sasuke olup soul societye gidicek, orda aizen olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sasgay o cool olayını kaybetmiş yalnız, deliye bağlamış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet, iyi olmus, emo veled halleri baydiydi, deli iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ahahah kafada bi huni,gozler şaşı,dil dışarda gezse ne eglenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yakında Deli Cevat gibi olacak zaten buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kakashiyide dövdürürse gidip taşlıcam kişhiyi artık.Kafasına kafasına atçam belki basar biraz kafası çalışmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Definition of endless chakra: Sasuke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 İyi bölümdü ya. Sasugay'ı nefret ettirmeye başladı iyice cool modudnan çıkartıp. Tek isteğim len daha bebesi ayaklarıyla kakashi'nin biraz sopalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 483 üçüncü'ye gönderme yapıldı. kakaşi ölür ama ölürken götünü mühürler. sonra oroçi'nin tekniğiyle kendini copy & paste yapmaya başlar milletin üstüne. öte taraftan tam olarak nerede böyle sıyırdı sasucke ben de anlamadım, konoha'dan sadece 3 kişiyi öldürecekken birden değişti. hatta madara "istediğime getiremedim" diye hayıflanıyordu. ah sakura bir yumruğu çakacaktın böğrüne orada hazır tek başınayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kakaşi ölürse okumam bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 @sam hesaplarıma göre 7 karede falan alignment değiştirdi 8 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kakaşi "nasıl hissettiğini anlıyorum üçüncünün" dedi ki tam güç savaşamayacak onun gibi öğrencisine olan geçmiş sevgisinden, bir an tereddüt edip o anda ölecek büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kakashi tam ölmek üzereyken Naruto gelecek, Sasuke'de yeni bir chakra res from darknesssssss alıp Naruto ile kapışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 allahım sen saukeye chakra ve darkness ve revenge ve obsession ve hatred yerine akıl ver biraz yarabbi. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 confirmed spoiler! kishi ibneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Abiii Kakashi ölürse biter Naruto benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Gaap said: allahım sen saukeye chakra ve darkness ve revenge ve obsession ve hatred yerine akıl ver biraz yarabbi. amin. oldu haftaya vereyim kakashi ölürse ben de takip etmem daha. zaten soğudum jiraiyadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben jiraiya olunce daha okumam demistim de okuo insan. sadece eski tadi, heyecani kalmio. nolcak acep die okuon oyle ot gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kakashi'yi kestirirse Sasuke'ye 1 sayfa bile manga okumam. Tamamen alışkanlıktan okuyoruz artık. Kishi'de cool guy/hero öldürme hastalığı var. Yondaime seri başlamadan öldü Sarutobi öldü Jiraıya öldü Kakashi'ye birşey olursa gerçekten ne okurum ne izlerim bir daha. Yalnız Sasuke gerçekten sıyırdı artık. Yüzü, gülüşü falan çarpıklaştı. Bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Gebersinde konu başka noktalara kaydırılsın ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar