Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!!!

e geçen haftadan biliyorduk ki zaten lol, diğer üç kage de gelse gene zor. diyorum size raikage yatmıştı gaara gelmeseydi.

gaara'ya +rep, laftan anlamaz çocuğa laf anlatmaya çalıştı. neji ve gaara zaten akıl toplayabilen iki gerçek CİNİYUS. ah keşke neji gelse de bir hadouken patlatsa amaterasu'yu delen, ne güzel olur.

ya esas sasori'yi gördüğüme sevindiğimi yazacaktım ama o son panel beni benden aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Itachi seni severim ama elin kırılsaydı da o son poke'u yapıp Sasuke'ye vermeseydin eye jutsularını.

Sasuke bu mangekyou abuse'dan kör olduğu zaman Spam yapmayan ne olsun bu topic de FUUUUU SASUKE diye.

NŞA'da Eighto'nun eline vermesi lazım sasuke'nin ama, Kishi Yondaime'yi hortlatıp Sasuke'ye dövdürürse ona bile şaşırmam artık.
Sosyal ağlarda paylaş

rapçi dayak yedi.
rapçiyi durdurabilen tek adam dayak yedi.

rapçiden dayak atma beklentilerinin sonu hayalkırıklığı diyorum ben. o adam olsa olsa zetsu gibi birini döver ki hoş, bugüne kadar bütün bijuu'lar dayak yedi akatsuki üyelerinden. onu da atamayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi dusunuyorum da raikage'nin (daha ortada fol yok yumurta yokken) kolunu gozden cikarmasi cok komik lan. hani bir sekilde kolunu kurtarsaydi tamam derdim de, adam bariz daha sasuke birsey yapamadan sol kolunu gozden cikarmis.. demezler mi adama "niye?" diye? yok eger raikage boyle lamer bir adamsa nasil oldu da daha once iki kolunu birden kendisi koparmadi? hic mi adam gibi bir ninjayla karsilasmadi? sasukeye kolunu koparan adam kage olmadan once kendi kafasini koparmis olmali..
Sosyal ağlarda paylaş

deidara said:

yha arkadaşlar ben hani narutonun dın-dın dıdın melodisini yüklemek istiorum nerden yükleyebilirim :D

Melodiyi hiç anlatmamışın gerçi ama dın dınların davul sesi olduğunu varsayıyorum. Naruto soundtrackinde en beğendiğim şarkılardan biri bu:
http://www.youtube.com/watch?v=IdTiBPAknOk

Bunun dışında bi tane daha tamtamlı şarkı vardı bu diilse onuda bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk jiraiya'yı, ustasını, dedesi yerine koyduğu adamı öldüren, hiç tanımadığı bir adamı bile affetti. sasucke gibi imana getirmeye hayatını adadığı birini gaara'yı öldürdü diye affetmemesi imkansız neredeyse. hatta sakura hariç kimi öldürse gene kesin affeder.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

çocuk jiraiya'yı, ustasını, dedesi yerine koyduğu adamı öldüren, hiç tanımadığı bir adamı bile affetti. sasucke gibi imana getirmeye hayatını adadığı birini gaara'yı öldürdü diye affetmemesi imkansız neredeyse. hatta sakura hariç kimi öldürse gene kesin affeder.

hadi oldu diyelim gaara öldü yada sakatladı narutoda saskeyi affetti gider basar tokarlarım herkezi heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bütün konoha'yı öldürdü pain, jiraiya'sından kakaşi'sine, hinata'sına kadar. o adamı affetti ki geri döndürebileceğini bilmiyordu durumu. daha 15dk önce tanıştığı düşman. o adam bana dünyanın en acıklı hikayesini 1001 gece anlatsa gene oraya gömerim. hazırlayın bence kendinizi naruto'nun sasucke'yi affetmesine heh. zaten şimdi madara ile tanıştı, "sasucke kendi istemiyor, madara ona yaptırıyor kesin" diye kandıracak kendisini bir 100 chapter daha muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...