ad3m Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sasuke oradan tek başına çıkarsa mangakaya ağır söverim (Gerçi hep söverimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAH epıc olmus haftanın meme ı immaletyoufinish ne bilmiyip merak eden avrsa sole alalım http://forum.paticik.com/read.php?73,4308316 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 SASUKE'S DARKNESS IS TOO STRONG!!! e geçen haftadan biliyorduk ki zaten lol, diğer üç kage de gelse gene zor. diyorum size raikage yatmıştı gaara gelmeseydi. gaara'ya +rep, laftan anlamaz çocuğa laf anlatmaya çalıştı. neji ve gaara zaten akıl toplayabilen iki gerçek CİNİYUS. ah keşke neji gelse de bir hadouken patlatsa amaterasu'yu delen, ne güzel olur. ya esas sasori'yi gördüğüme sevindiğimi yazacaktım ama o son panel beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 4.kere söylüyorum sanırım ama, 8 gelip acayip ezecek bu emoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Abi rapper jinchuuriki sasuke'yi döverse bu manga yürür ya. Olmalı. Bırak naruto'yu, killerbee dövsün duşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 killerbee ortaya cikmasin, cunku cikarsa o da olecek. raikage ve gaara'nin olecek olmalari fazlasiyla aci zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Gaara ölmez, Sand bölünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yha arkadaşlar ben hani narutonun dın-dın dıdın melodisini yüklemek istiorum nerden yükleyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Itachi seni severim ama elin kırılsaydı da o son poke'u yapıp Sasuke'ye vermeseydin eye jutsularını. Sasuke bu mangekyou abuse'dan kör olduğu zaman Spam yapmayan ne olsun bu topic de FUUUUU SASUKE diye. NŞA'da Eighto'nun eline vermesi lazım sasuke'nin ama, Kishi Yondaime'yi hortlatıp Sasuke'ye dövdürürse ona bile şaşırmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 rapçi dayak yedi. rapçiyi durdurabilen tek adam dayak yedi. rapçiden dayak atma beklentilerinin sonu hayalkırıklığı diyorum ben. o adam olsa olsa zetsu gibi birini döver ki hoş, bugüne kadar bütün bijuu'lar dayak yedi akatsuki üyelerinden. onu da atamayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya simdi dusunuyorum da raikage'nin (daha ortada fol yok yumurta yokken) kolunu gozden cikarmasi cok komik lan. hani bir sekilde kolunu kurtarsaydi tamam derdim de, adam bariz daha sasuke birsey yapamadan sol kolunu gozden cikarmis.. demezler mi adama "niye?" diye? yok eger raikage boyle lamer bir adamsa nasil oldu da daha once iki kolunu birden kendisi koparmadi? hic mi adam gibi bir ninjayla karsilasmadi? sasukeye kolunu koparan adam kage olmadan once kendi kafasini koparmis olmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yok çok rahat kesti kolu, ben hop diye regenlicek sandım o kolu okurken öyle bir his doğdu içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Aynen ben de regen geliyor zannettim. Olmadı Tsunade healler çıkartır kolunu, Raikage'de minnet borcundan GTFO Danzo der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 deidara said: yha arkadaşlar ben hani narutonun dın-dın dıdın melodisini yüklemek istiorum nerden yükleyebilirim :D Melodiyi hiç anlatmamışın gerçi ama dın dınların davul sesi olduğunu varsayıyorum. Naruto soundtrackinde en beğendiğim şarkılardan biri bu: http://www.youtube.com/watch?v=IdTiBPAknOk Bunun dışında bi tane daha tamtamlı şarkı vardı bu diilse onuda bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gaara ölürse belki naruto saske nin ne mal olduğunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Wispy said: Aynen ben de regen geliyor zannettim. Olmadı Tsunade healler çıkartır kolunu, Raikage'de minnet borcundan GTFO Danzo der. Yandaki jouninlerden biri regenlemiyor muydu zati? http://www.onemanga.com/Naruto/464/07/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bir onceki sayfada kanamayı durdur diyor, kol gg sanki =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 cado said: gaara ölürse belki naruto saske nin ne mal olduğunu anlar. inanmaz, "kaza olmuştur" der kesin. sakura'yı öldürmesi lazım, ancak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yok ya o kadar olmaz.o kadarda olursa yuh artık :D.ama gaara yı seviyoruz.çok karizma giriş yaptı samuraylarada lafı koydu.en azından ben öyle umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 çocuk jiraiya'yı, ustasını, dedesi yerine koyduğu adamı öldüren, hiç tanımadığı bir adamı bile affetti. sasucke gibi imana getirmeye hayatını adadığı birini gaara'yı öldürdü diye affetmemesi imkansız neredeyse. hatta sakura hariç kimi öldürse gene kesin affeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ah bak onu unutmuşum işte :/.doğru söylüyorsun öyle birşey olursa süpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sasuke diyince aklıma kulaklık takıp kafasını metro camına dayayan liseli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sam said: çocuk jiraiya'yı, ustasını, dedesi yerine koyduğu adamı öldüren, hiç tanımadığı bir adamı bile affetti. sasucke gibi imana getirmeye hayatını adadığı birini gaara'yı öldürdü diye affetmemesi imkansız neredeyse. hatta sakura hariç kimi öldürse gene kesin affeder. hadi oldu diyelim gaara öldü yada sakatladı narutoda saskeyi affetti gider basar tokarlarım herkezi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ya bütün konoha'yı öldürdü pain, jiraiya'sından kakaşi'sine, hinata'sına kadar. o adamı affetti ki geri döndürebileceğini bilmiyordu durumu. daha 15dk önce tanıştığı düşman. o adam bana dünyanın en acıklı hikayesini 1001 gece anlatsa gene oraya gömerim. hazırlayın bence kendinizi naruto'nun sasucke'yi affetmesine heh. zaten şimdi madara ile tanıştı, "sasucke kendi istemiyor, madara ona yaptırıyor kesin" diye kandıracak kendisini bir 100 chapter daha muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi affetmeden nasil biticekki su durumda kishi soyledi iste naruto sasuke aski ile bitiricegini ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar