_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bijuu seviyesinde çakrası olan raikage ya, sasuke değil. 1 chapter eziliyo gibi gösteriyo saske'yi heralde bizleri sevindirmek için, bi sonraki bölümde saske yine yapar bişeyler kazanır dövüşü. zaten barzoluk yaptı raikage kolunu soktu siyah ateşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Biliyorum raikage diyor da, Sasuke'nin de artık çakrası bitmiyor farkettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 deidarayla kapışırken de chakrası bitmişti elini bile kaldıramıyodu ama o halde manda'yı summonladı, tekrar sharingan açıp charm etti, bide space time kullandı. yani sasuke işte mantık beklemicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 463 valla sizi bilmiyorum da benim bu bölümde gördüğüm sasucke direkt ezdi? zangief tutuşlarından zerre etkilenmedi, üstüne hem delik açtı hem kolunu götürdü raikage'nin. diğer kageler yetişip kurtarmazsa raikage gidici bariz. ya madara hiç kasmasın kuyruklularla, sasucke'yi salsın dünyaya tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Dikkat ettiyseniz Sasuke amateresu ile kalkan yapmadı, etrafındaki susanoo nun kemiklerini amaterasu ile ateşe verdi, bu arada sam dövdü diyorsunda raikage böyle güle oynaya dövüşürken sasuke kendini körleştiren mangekyou sharingan açmak ve en güçlü 2 teknigini bir arada kullanmak zorunda kaldı, amaterasunun gerektirdigi chakra ve susanoo nun direk kullanıcısının yaşam gücünü kullandığını düşünürsek sasuke faillarda diyorum. not düşeyim, sasucke bu dayagı yedikten sonra içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 gaap sasucke "sen benim susanoo'yu tıraş ettin ama ben senin kolunu kestim" dese yeridir. sasucke'de hasar yok, raikage bildiğin kötürüm kaldı ve daha devam ediyor savaş. sasucke o yumrukla yatacak olsa öncekinde yatardı, gene açmıştır birşeyler, haftaya görürüz. sasucke'nin hayatı kısalsa ne olur, manga herhalde o 70'ine gelene kadar sürecek değil ya heh. bütün dünyanın anasını ağlatacak bu gidişle 32'sinde ölmeden iskender gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Haftaya bi bakıyoruz, ABOO SASKE YİNE İLÜZYON YAPMIŞ AMAN ALLAHIM BU NASIL Bİ ÇAKRA KENDİSİ TAM Bİ GENIUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yanlız kolu koptu mu yandı mı pek birşey belli değil henüz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 koluna bir şey olup olmadıgını henüz göremedik, raikage öteki bölüm gelipte etrafımdaki raiton zırhından dolayı amateresuyu bile umuramıyorum diyebilir veya orochimaru kıvamında bi regeneration jutsu ile karşımıza çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yada birisi seallar amaterasuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 kendi en yakın adamı "kolunu feda etti" dedi, zaten chidori bile deldi onun raiton zırhını. amaterasu ki ondan çok daha güçlü jutsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Karinide sarmıştı amaterasu sonra iptal etmişti bi bok olmamıştı kolu gitmeyebilir ki büyük bir ihtimallede gitmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 niye durdursun bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 lan su mangalardin cizimlerdine bi halt anlamiyorum, hep karalama, karmasiklik, neyin ne, nerde oldugu belli degil, bare verin bi cocuga renlendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bisicik olmaz raikagenin koluna. zaten boyle kalici hasar veren zimbirtilar hep yalan narutoda. bi sekilde yeniden cikio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sam said: kendi en yakın adamı "kolunu feda etti" dedi, zaten chidori bile deldi onun raiton zırhını. amaterasu ki ondan çok daha güçlü jutsu. e raikage de "beni hafife alma" dedi "bana koymaz" dercesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 onu "delidoluyum beni durduramazsın dayak atmaktan" anlamında söyledi orada, kolu tutuşmuştu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "Aman allahım amaterusuyu söndürdü,ohaa şekil verdi,itachi de kimmiş" Saskenin seviyesinin belirtilmesi konusunda İtachi'nin sürekli öne sürülmesine sinir oldum ben. Koskoca İtachi bu, saskenin onca planını boşa çıkaran, orochimaruya tek atan,madaraya neredeyse -gerçi sürprizler olabilir daha- denk olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Kojiroh said: Haftaya bi bakıyoruz, ABOO SASKE YİNE İLÜZYON YAPMIŞ AMAN ALLAHIM BU NASIL Bİ ÇAKRA KENDİSİ TAM Bİ GENIUS. Muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 madara yalnız öyle böyle değil, adam invul shield açık geziyor. naruto & sasuke bir olup döverler belki çok ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok bıraktım ya narutoyu.bu kadar olur artık adamı kage üstü bişey yaptı daha napacak. eğilio bükülüo 2 takla bi şıpagat önüne geleni indirio.sonu nereye gidecek onu de bilmiorm.muhtemelen finalde narutoya "kaybedecek!" artık da oda yani kesin kendi kaybetmeyi isteyecek, yaptıklarından pişman olcak zat zut.god mode resmen abicim. bunun aksi bi spoiler duymadıkca okumuyorum artık mangayı.bu tavırda devam ederse sağlam okuyucu kitlesini de kaybeder artık kishi.ne yapmaya calışıyo anlamıyorum ki.kendini sasukeylemi özdeşleştirmiş nedir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Pazarlama taktigi bu.American idol dede sevilmeyen ingiliz aksanlı adam var benzeri.Sevilmiyor ama alıcı kitlenin ilgisini canlı tutuyor.Bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bence sonunda saske narutoya temiz dayak atacak, sonra naruto sırf konuşarak bunu yolundan çevirecek-sevgi,dostluk,ninja yolu, yalnızlık vs vs-, ardından elele mutlu bir aşka yelken açacaklar. Sakura da uzaktan gözyaşı döker sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Abi mangahelpers dan favori quote um "The only time I wanna see Sasuke's barechest is when Naruto is thrusting a FRS into it" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Gaap said: Abi mangahelpers dan favori quote um "The only time I wanna see Sasuke's barechest is when Naruto is thrusting a FRS into it" AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar