Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

463

valla sizi bilmiyorum da benim bu bölümde gördüğüm sasucke direkt ezdi? zangief tutuşlarından zerre etkilenmedi, üstüne hem delik açtı hem kolunu götürdü raikage'nin. diğer kageler yetişip kurtarmazsa raikage gidici bariz.

ya madara hiç kasmasın kuyruklularla, sasucke'yi salsın dünyaya tamam işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat ettiyseniz Sasuke amateresu ile kalkan yapmadı, etrafındaki susanoo nun kemiklerini amaterasu ile ateşe verdi, bu arada sam dövdü diyorsunda raikage böyle güle oynaya dövüşürken sasuke kendini körleştiren mangekyou sharingan açmak ve en güçlü 2 teknigini bir arada kullanmak zorunda kaldı, amaterasunun gerektirdigi chakra ve susanoo nun direk kullanıcısının yaşam gücünü kullandığını düşünürsek sasuke faillarda diyorum.

not düşeyim, sasucke bu dayagı yedikten sonra içimin yağları eridi

Sosyal ağlarda paylaş

gaap

sasucke "sen benim susanoo'yu tıraş ettin ama ben senin kolunu kestim" dese yeridir. sasucke'de hasar yok, raikage bildiğin kötürüm kaldı ve daha devam ediyor savaş. sasucke o yumrukla yatacak olsa öncekinde yatardı, gene açmıştır birşeyler, haftaya görürüz.

sasucke'nin hayatı kısalsa ne olur, manga herhalde o 70'ine gelene kadar sürecek değil ya heh. bütün dünyanın anasını ağlatacak bu gidişle 32'sinde ölmeden iskender gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

"Aman allahım amaterusuyu söndürdü,ohaa şekil verdi,itachi de kimmiş"

Saskenin seviyesinin belirtilmesi konusunda İtachi'nin sürekli öne sürülmesine sinir oldum ben. Koskoca İtachi bu, saskenin onca planını boşa çıkaran, orochimaruya tek atan,madaraya neredeyse -gerçi sürprizler olabilir daha- denk olan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bıraktım ya narutoyu.bu kadar olur artık adamı kage üstü bişey yaptı daha napacak.
eğilio bükülüo 2 takla bi şıpagat önüne geleni indirio.sonu nereye gidecek onu de bilmiorm.muhtemelen finalde narutoya "kaybedecek!" artık da oda yani kesin kendi kaybetmeyi isteyecek, yaptıklarından pişman olcak zat zut.god mode resmen abicim.

bunun aksi bi spoiler duymadıkca okumuyorum artık mangayı.bu tavırda devam ederse sağlam okuyucu kitlesini de kaybeder artık kishi.ne yapmaya calışıyo anlamıyorum ki.kendini sasukeylemi özdeşleştirmiş nedir ..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...