Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 eyvah eyvah sen ciddisin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 O kadar sharingan muhabbeti geçiyor mangada da hani göz tekniklerinin en güçsüzüydü bu? Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk bölümlerde sharingan byakugandan daha alt seviye göz tekniği olarak gösteriliyordu. Bir de üstüne rinnegan çıktı, ona rağmen nasıl sharingan daha üstün, en üstün, anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sam said: o kakaşi'ye özel bir olay, bildiğim kadarıyla uchiha'larda yok normalde. o nedenle "copy&pasta ninca kakaşi" diye nam salmış. Yok sam abartma sharingen imbalıgı o zaten otu boku kopalayabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Diyorum işte, saske yi seven gay dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Kopyalasa bile vicudu jutsunun gereklilikleri için çalıştırmak gerekiyor misal sasuke leenin taijutsunu kopyaladı ama ustalaşabilmek için 1 ay gerekti Ayni şeyler muhtemelen bütün a class ve üzeri jutsular içinde geçerli ki Rasengan traini ne çabuk unuttunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 dreagloth said: Diyorum işte, saske yi seven gay dir. Naruto Kun da mı yumuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Daha ilk bölümlerden birinde naruto sasukeyi öpmüyormuydu dudağından ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o vaka shikamaru narutonun kıçını bufflayinca olmustu yamulmuyosam. Yoksa niye ugrassin henge oiroke no jutsuyla playboy dergileriyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Yok yok içinden gelmese olmaz öyle şeyler kesin gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oysaki kendini ne güzel gizlemişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kartan said: O kadar sharingan muhabbeti geçiyor mangada da hani göz tekniklerinin en güçsüzüydü bu? Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk bölümlerde sharingan byakugandan daha alt seviye göz tekniği olarak gösteriliyordu. Bir de üstüne rinnegan çıktı, ona rağmen nasıl sharingan daha üstün, en üstün, anlayamıyorum. evet, byakugan daha saglamdi guya.. bir de kakashi, rakibiyle senkron bicimde kopyalayip, o anda uygulayabiliyordu.. oyle bir sharingan kullanicisi cikmadi daha karsimiza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 rinnegan'ın bir olayını görmedik zaten, yazar öngörememiş ne yapmak istediğini, ondan dolayı böyle çelişen ifadeler doğmuş anlaşılan. gerçi neyse gene byakugan ile danzo'nun hanzoluğunu tespit ettiler ya, o da birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 goremedin mi? bi goz kirpti koyu yikti, bi daa kirpti milleti resledi. daha ne gorecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Sharingan-rinnegandan bahsedilme miktarını manganın totaline vurursan sen de görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Rinnegan kullanabilen veya rinnegana sahip olan iki kisi vardı birde anime boyunca yanlıs hatırlamıyorsam biri peygamber denilen kisi digeride nagato.Sharingan bayagı populer ona gore bu yüzden rinnegan sonuk kalmıs da olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yha bişi sorçam ben manga 363 ü türkçe online araıorum(:D bi site buldum hem türkçe hem renkli ama indirmeli indirdim media player uzantısı var fln dio sonra da media player oynatamıo dio listeden program seçin fln dio denemediğim program kalmadı yha:( bana ONLİNE türkçe bi site sölermisiniz 363ü bülucağım o olmadı, şu programı bi anlatın lütfenn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://mangahelpers.com/m/naruto/scanlations/?lang=tr Ben ingilizce daha iyi buluyorum ve onu okuyorum ama mangahelper sana da yardım eder. Manga soruyorsun değil mi media playerla falan uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 462 güzel olmuş. İstediim gibi ilerliyo olayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ooh süper bölümdü, aksiyonsa aksiyon , açıklamaysa açıklama. Bakalım Naruto-Sasuke savaşında senju taraf uchihayı ikna edebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Naruto vs Sasuke bir sonraki fight'ı ölümüne olacak, bunun temellerini attılar iyice. Itachi'nin de zamanında Sasuke'yi gerekirse durdurabilir misin falan demesi hepsi yavaş yavaş üstüste biniyor. Gerçi sharingan üzerine kuruluyken bütün dünya, Kakashi gidip gözünü Narutoya falan takmazsa zor işi mangekyou karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 raikage gibi "BANA SÖKMEZ GENJUTSU HNNNNGGGHGHHH" yapar, ero-sannin biraz öğretmişti zaten. yalnız evet gayet güzel bölümdü, hem ekşın hem bütün hikayenin çıkış noktası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abi will of fire´in sharingani dovdugunu anlatti uzun uzun madara, hala anlayamadiniz. sharingan masal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Wispy said: Naruto vs Sasuke bir sonraki fight'ı ölümüne olacak, bunun temellerini attılar iyice. Itachi'nin de zamanında Sasuke'yi gerekirse durdurabilir misin falan demesi hepsi yavaş yavaş üstüste biniyor.Bu hikayenin iyi sonu olacaksa naruto'nun sasuke'yi nefretini yenmeye ikna etmesi lazım -tabi dövüşüp okkalı dayak yedikten sonra heh- Narutonun amacı sevgiymiş(miş).Birisinin ya da her ikisinin ölmesi uzak bir ihtimal gibi gözüküyor. Bu arada çizer çaktırmadan sasuke'ye de chosen-one rütbesini verdi,kader onları seçti diyerekten. Hadi pein'i anladık da o nereden geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Benden sonra c/pleyin: Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin. dipnot: Sasukeden bu kadar nefret ediyorum ve juugonun son formuna 2 atan bi herifi yenerse yuh oha sharingan imba vs der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sasukenin seçilmiş olması tamamen uchiha olmasıyla ilgili, zaten direk sasuke değil seçilmiş olan, uchiha klanının tamamının kaderi bu, sasukede en son üyesi klanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar