Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

O kadar sharingan muhabbeti geçiyor mangada da hani göz tekniklerinin en güçsüzüydü bu? Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk bölümlerde sharingan byakugandan daha alt seviye göz tekniği olarak gösteriliyordu. Bir de üstüne rinnegan çıktı, ona rağmen nasıl sharingan daha üstün, en üstün, anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:

O kadar sharingan muhabbeti geçiyor mangada da hani göz tekniklerinin en güçsüzüydü bu? Ben mi yanlış hatırlıyorum ilk bölümlerde sharingan byakugandan daha alt seviye göz tekniği olarak gösteriliyordu. Bir de üstüne rinnegan çıktı, ona rağmen nasıl sharingan daha üstün, en üstün, anlayamıyorum.

evet, byakugan daha saglamdi guya..

bir de kakashi, rakibiyle senkron bicimde kopyalayip, o anda uygulayabiliyordu.. oyle bir sharingan kullanicisi cikmadi daha karsimiza..
Sosyal ağlarda paylaş

yha bişi sorçam ben manga 363 ü türkçe online araıorum(:D bi site buldum hem türkçe hem renkli ama indirmeli indirdim media player uzantısı var fln dio sonra da media player oynatamıo dio listeden program seçin fln dio denemediğim program kalmadı yha:( bana ONLİNE türkçe bi site sölermisiniz 363ü bülucağım o olmadı, şu programı bi anlatın lütfenn :D
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto vs Sasuke bir sonraki fight'ı ölümüne olacak, bunun temellerini attılar iyice. Itachi'nin de zamanında Sasuke'yi gerekirse durdurabilir misin falan demesi hepsi yavaş yavaş üstüste biniyor.

Gerçi sharingan üzerine kuruluyken bütün dünya, Kakashi gidip gözünü Narutoya falan takmazsa zor işi mangekyou karşısında.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Naruto vs Sasuke bir sonraki fight'ı ölümüne olacak, bunun temellerini attılar iyice. Itachi'nin de zamanında Sasuke'yi gerekirse durdurabilir misin falan demesi hepsi yavaş yavaş üstüste biniyor.
Bu hikayenin iyi sonu olacaksa naruto'nun sasuke'yi nefretini yenmeye ikna etmesi lazım -tabi dövüşüp okkalı dayak yedikten sonra heh- Narutonun amacı sevgiymiş(miş).Birisinin ya da her ikisinin ölmesi uzak bir ihtimal gibi gözüküyor.

Bu arada çizer çaktırmadan sasuke'ye de chosen-one rütbesini verdi,kader onları seçti diyerekten. Hadi pein'i anladık da o nereden geldi?
Sosyal ağlarda paylaş

Benden sonra c/pleyin:

Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.Raikage sasugayin eline versin.

dipnot: Sasukeden bu kadar nefret ediyorum ve juugonun son formuna 2 atan bi herifi yenerse yuh oha sharingan imba vs der ve kaçarım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...