Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O hatunun mutlaka kızıl olması lazmdı:D.Güzelde olmuşş:)-D.

Soru

Bu arada bi sahnede danzo mağara gibi bir yerdeydi,Üstte sasuke vardı sonra bi anda o sahneyi atladı tam olarak anlamadım neresıydı orası?Kagelerin buluştuğu yermi?.

Mesaj tarihi:

457

yalnız "ben sizin moderatörünüzüm" deyince kar fırtınası altında o toplantının davos'ta yapıldığını düşünmeden edemedim.

isteği olmayınca olay çıkarıp sonra "benim için iron country bitmiştir, daha da gelmem" deyip kalkıyormuş raikage lol

naruto sana da tüüü, hala akıllanamadın. biri sana gelse, jiraiya'nın katilini affetmeni istese, yapacak mıydın? akıl fikir biraz artık.

Mesaj tarihi:
kishi malı mangayı öyle bi yola soktu ki. naruto'nun ninja world'e yeni düzeni bu affedicilik akımıyla getireceği kesin. neymiş nefret nefreti doğururmuş. savaşma sevişmiş. ne olm bu teletubbies mi daha çok görücez bu salak affetme geyiklerini. tbr kishi.
Mesaj tarihi:
lol hinata'nın ifadesi, şaka mıdır diye düşündüm bir an ama herhalde gerçek. neyse zaten naruto'nun kendisi için takip etmedim taa en baştan beri, yan karakterler 10 kat daha derin ve izlemesi keyifli. bleach'te de öyle zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yaoi biterse epey acı bir tad kalır ağzımda. Böyle yıllar süren şeyler yaoi olacaksa başta söylesinler, okumayalım.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yaoi biterse epey acı bir tad kalır ağzımda. Böyle yıllar süren şeyler yaoi olacaksa başta söylesinler, okumayalım.

bastan ima ettide biz anlamadik -_-

http://animeshots.org/shots/21.jpg
Mesaj tarihi:
shippuden gaara arc da guzeldi be, sasuke hic yok sakura ownage var filan
tsunadeli arcida sevmistim oda saske yok diyeydi sanirim

komple saskeyi cikarsalar aslinda cok saglam konu background varda adam kendi gay fantezisini yazdigindan sallamiyor
Mesaj tarihi:
Manganın son bölümünde naruto sai'ye "sakura'ya sözümü tutmadan hislerimi nasıl açıklayabilirim ki?" gibisinden bir lafı vardı. Ben de açıklanacak hisler sakura'ya sanıyordum haha.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...