Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Viktor said: KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL <3 :)-D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben sarışın olur diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 O hatunun mutlaka kızıl olması lazmdı:D.Güzelde olmuşş:)-D. Soru Bu arada bi sahnede danzo mağara gibi bir yerdeydi,Üstte sasuke vardı sonra bi anda o sahneyi atladı tam olarak anlamadım neresıydı orası?Kagelerin buluştuğu yermi?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 KIZILLLL ve koca memeliiiiii. Naruto'yu verelim evlensin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Hinata ya noldu yahu aşıgım dedi çıktı gitti seriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Hinata platonikti,öyle de kalacak anlaşılan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 457 yalnız "ben sizin moderatörünüzüm" deyince kar fırtınası altında o toplantının davos'ta yapıldığını düşünmeden edemedim. isteği olmayınca olay çıkarıp sonra "benim için iron country bitmiştir, daha da gelmem" deyip kalkıyormuş raikage lol naruto sana da tüüü, hala akıllanamadın. biri sana gelse, jiraiya'nın katilini affetmeni istese, yapacak mıydın? akıl fikir biraz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 naruto yerde yığıldı kaldı gibi geldi bana yav sanki bi süre sonra yalvarmak için değilde kalkamadığından öyle kalmış gibi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 @Sam: Naruto paini affetmedimi zaten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 konan gelip diz çökse "affet pain'imi o benim sevdiceğim" diye, affetmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilangel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 naruto baş karakter o yüzden 'affettim seni sağlık olsun alttarafı ero-sannin en sewdiğim hocamı öldürdün' öle baş karaktere kin tutturmazlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kishi malı mangayı öyle bi yola soktu ki. naruto'nun ninja world'e yeni düzeni bu affedicilik akımıyla getireceği kesin. neymiş nefret nefreti doğururmuş. savaşma sevişmiş. ne olm bu teletubbies mi daha çok görücez bu salak affetme geyiklerini. tbr kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://img258.imageshack.us/img258/5564/narutard.jpg kishinin mangayi goturdugu yol belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cevaplar çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 lol hinata'nın ifadesi, şaka mıdır diye düşündüm bir an ama herhalde gerçek. neyse zaten naruto'nun kendisi için takip etmedim taa en baştan beri, yan karakterler 10 kat daha derin ve izlemesi keyifli. bleach'te de öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yaoi biterse epey acı bir tad kalır ağzımda. Böyle yıllar süren şeyler yaoi olacaksa başta söylesinler, okumayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Off leş, leş, LEŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 GERGE said: Yaoi biterse epey acı bir tad kalır ağzımda. Böyle yıllar süren şeyler yaoi olacaksa başta söylesinler, okumayalım. bastan ima ettide biz anlamadik -_- http://animeshots.org/shots/21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 asdafs kabahat sizde hala takip etiyorsunuz. Delikanlı adam chuunin examden sonra bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 shippuden gaara arc da guzeldi be, sasuke hic yok sakura ownage var filan tsunadeli arcida sevmistim oda saske yok diyeydi sanirim komple saskeyi cikarsalar aslinda cok saglam konu background varda adam kendi gay fantezisini yazdigindan sallamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Güzel çizerlerse, Sasuke Arc'da çok güzel combatlar var. Başka da birşey yok valla. Gaysuke'den de başka birşey beklenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Manganın son bölümünde naruto sai'ye "sakura'ya sözümü tutmadan hislerimi nasıl açıklayabilirim ki?" gibisinden bir lafı vardı. Ben de açıklanacak hisler sakura'ya sanıyordum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 madara nerde yavs oda gelmiycekmiydi.birde bu 8 kuyrukluya ve kabuchimaru da ne zamandır gözükmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Danzoudan tiksindim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar