Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:

[spo]Bence Kakashi gibi sonradan ektirmiştir. Ben hala Danzo=Madara gibi bir şeyi mümkün görmüyorum. Çok fazla benzerlik var. Kishi'nin tarzı değil. O daha çok sağ gösterip sol vuran mangaka'lardan. Ama madara ile bir bağlantısı olabilir.[/spo]

ewet ewet işte tam olarak söylemek istediğimde buydu ama en azından öyle mülayim biri olmadığını biliyoruz.. ezelden ezelden sinsi sinsi planlar içindeydi. diğer taraftan kişi sağ gösterip sol vurma işinide çok yaptı.. itachide painde, bakalım bunu nasıl bağlıycak
Sosyal ağlarda paylaş

455

eh evet açık edecek olsaydı muhtemeln bunu tobi'nin maskesini çıkarıp filan gösterirdi. ama benzerlikler ilginç, şöyle birşey de geldi aklıma:

danzou'daki şaringan madara'nın ona ekilmiş sol gözü belki de? MASAKA?!!!

yalnız bu bölümde beni en çok düşünceye sevkeden olay "kabuto'yu sana bırakıyorum" diye en iyi adamı bile olmayan tek kişiye havale etmesiydi danzou'nun. "kabutomaru'yu hafife alıyoruz, ilerde canımıza okuyacak" kokuyordu buram buram. meraka sevketti o konuda ne olacak diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

Danzo Madaranın öldürdüğü kardeşi olma olasılığı var mı ki ?
hani gözünü alıyordu ya aslında tek gözünü almıştır ölmemiştir fln bişiler ?

Naruto chaosda okudum heralde bunu çok mantıklı geldi banada.

PS : Ayrıca her zaman söylüyordum kabuto ve danzo joker karakterler diye ne zaman çıkmaza girse bunları salıyor ki ikisininde ezik kişiler olacağını hiçmi hiç sanmıyorum.

Bu arada o 2 root anbunun birisi sainin abisi olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

1.si Danzo Rain village deki Hanzoyla bi akrabalığı varki madara ile o açıdan bi ilgisi yok.
2.si de Madaranın gözüne sahipse Uchiha olmadığı için önceki bölümlerde kakashi mangeyoku kullanırken 1 hafta hastaneden çıkamamıştı.sasuke yeni sharinganı ve jutsuları ile rahat rahat döver narutoda aynı şekilde,bu yüzdende pek fazla bi artısı olcağını sanmıyorum daha farklı bişiler olucak ki burda danzo ile tobinin bi bağlantısı var bence bakıcaz.
3.sü dikkat ettiyseniz kakashinin sol gözü sharingan danzonun ise sağ şöle bi teori obito ile tobi nin isimleride benzer tobi acaba obito mu die bi düşündüm az olasılık da olsa ama şu an kakashi ile aynı yaşta olması gerekirdi ki tobi çok yaşlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zeinax said:

1.si Danzo Rain village deki Hanzoyla bi akrabalığı varki madara ile o açıdan bi ilgisi yok.

Bu yönde bi bilgi yok

said:

2.si de Madaranın gözüne sahipse Uchiha olmadığı için önceki bölümlerde kakashi mangeyoku kullanırken 1 hafta hastaneden çıkamamıştı.sasuke yeni sharinganı ve jutsuları ile rahat rahat döver narutoda aynı şekilde,bu yüzdende pek fazla bi artısı olcağını sanmıyorum daha farklı bişiler olucak ki burda danzo ile tobinin bi bağlantısı var bence bakıcaz.

belliki seriye yada mangaya daha yeni başlamışsın. madaranın gözü (a.k.a Sharingan :3 ) tobi dediğin kişi madaranın kendisi tobiliği kalmadı artık fln vs vs..

said:

3.sü dikkat ettiyseniz kakashinin sol gözü sharingan danzonun ise sağ şöle bi teori obito ile tobi nin isimleride benzer tobi acaba obito mu die bi düşündüm az olasılık da olsa ama şu an kakashi ile aynı yaşta olması gerekirdi ki tobi çok yaşlı.

obitobito tartışması geçenlerdede geçmişti, bir yıldan daha fazla bir süre önce olmadığı ortaya çıkmıştı madara uchiha'nın gerçek kimliğini gördüğümüzde. obitonun zaten sol gözü dışındaki kısımları ezilmişti. ki yaş olarakta bakıldığında obito sandaime ile hokagelik için kapışmış biri ve gençliğindede o gözü bantlı, kakashiyle obito o dönem vitamin.

diğer taraftan madaranın kardeşi niye olamaz kısmı varki diğer gözü kör olacakken ve aldığı kardeşi ölecekken madara bi gözü alıp bırakmaz ikisinide almıştır. ayrıca madaranın kardeşi olmak için çok genç
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...