Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 çunin archındaki gibi işlevsel kullanabilse güzel olurda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 spoilerlar gelmeye başladı.. danzo predictionları kısmende olsa tutmaya başladı hoş gerçek kimlik halen belli değil ama görücez artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 455 spoiler Şimdi bu dallama kakashi gibi sonradan mı ektirmiş yoksa madara mı?Hayır madara çıkacaksa kishi bi gitsin çay koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 su mangada bi sharingan daha görürsem cidden kusacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 [spo]Bence Kakashi gibi sonradan ektirmiştir. Ben hala Danzo=Madara gibi bir şeyi mümkün görmüyorum. Çok fazla benzerlik var. Kishi'nin tarzı değil. O daha çok sağ gösterip sol vuran mangaka'lardan. Ama madara ile bir bağlantısı olabilir.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ssj4songoku said: [spo]Bence Kakashi gibi sonradan ektirmiştir. Ben hala Danzo=Madara gibi bir şeyi mümkün görmüyorum. Çok fazla benzerlik var. Kishi'nin tarzı değil. O daha çok sağ gösterip sol vuran mangaka'lardan. Ama madara ile bir bağlantısı olabilir.[/spo] ewet ewet işte tam olarak söylemek istediğimde buydu ama en azından öyle mülayim biri olmadığını biliyoruz.. ezelden ezelden sinsi sinsi planlar içindeydi. diğer taraftan kişi sağ gösterip sol vurma işinide çok yaptı.. itachide painde, bakalım bunu nasıl bağlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 naruto da 3 kişilik grubunu kurdu. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bukadar açık açık gösterdiklerine göre bencede madara=danzo degil daha ciddi bir savaşta göstermesini bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 455 eh evet açık edecek olsaydı muhtemeln bunu tobi'nin maskesini çıkarıp filan gösterirdi. ama benzerlikler ilginç, şöyle birşey de geldi aklıma: danzou'daki şaringan madara'nın ona ekilmiş sol gözü belki de? MASAKA?!!! yalnız bu bölümde beni en çok düşünceye sevkeden olay "kabuto'yu sana bırakıyorum" diye en iyi adamı bile olmayan tek kişiye havale etmesiydi danzou'nun. "kabutomaru'yu hafife alıyoruz, ilerde canımıza okuyacak" kokuyordu buram buram. meraka sevketti o konuda ne olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 455 Ya zaten kabutonun ne olduğu , nasıl bir evrim geçirdi hiçbir şey belli değil.Eğer Hem kabutonun hemde orochimarunun butun ozelliklerine sahipse bayağa güçlü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gözü ektirmiş olmalı.Bir önceki bölümde kabuto'yu bulmaktan bahsederken Orochimaru'yla aramdaki bağlantıyı biliyor olabilir diyordu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 birde göz kontrolsüz gibi görünüyordu, böyle deli deli bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Danzo Madaranın öldürdüğü kardeşi olma olasılığı var mı ki ? hani gözünü alıyordu ya aslında tek gözünü almıştır ölmemiştir fln bişiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 olabilitesi var bence mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Sir.Enis said: Danzo Madaranın öldürdüğü kardeşi olma olasılığı var mı ki ? hani gözünü alıyordu ya aslında tek gözünü almıştır ölmemiştir fln bişiler ? Naruto chaosda okudum heralde bunu çok mantıklı geldi banada. PS : Ayrıca her zaman söylüyordum kabuto ve danzo joker karakterler diye ne zaman çıkmaza girse bunları salıyor ki ikisininde ezik kişiler olacağını hiçmi hiç sanmıyorum. Bu arada o 2 root anbunun birisi sainin abisi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 [spo]Naruto, Hokage toplantısına damgasını vurur. Kabuchimaru Danzo'nun adamları diri diri yer. Danzo=MAdara değildir ama bir bağlantı vardır. Danzo 20 chapter içinde Hokage'likten şutlanırrrr. 20 chapter sonra quote ederim bende bunu :P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ad3m said: Bu arada o 2 root anbunun birisi sainin abisi olabilir mi? banada öyle geldi o heralde.. animede olsaydı daha belli olurdu renklendirmeden başka kimde öyle ten olabilir ki yani dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeinax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 1.si Danzo Rain village deki Hanzoyla bi akrabalığı varki madara ile o açıdan bi ilgisi yok. 2.si de Madaranın gözüne sahipse Uchiha olmadığı için önceki bölümlerde kakashi mangeyoku kullanırken 1 hafta hastaneden çıkamamıştı.sasuke yeni sharinganı ve jutsuları ile rahat rahat döver narutoda aynı şekilde,bu yüzdende pek fazla bi artısı olcağını sanmıyorum daha farklı bişiler olucak ki burda danzo ile tobinin bi bağlantısı var bence bakıcaz. 3.sü dikkat ettiyseniz kakashinin sol gözü sharingan danzonun ise sağ şöle bi teori obito ile tobi nin isimleride benzer tobi acaba obito mu die bi düşündüm az olasılık da olsa ama şu an kakashi ile aynı yaşta olması gerekirdi ki tobi çok yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Tobi=Madara değil mi zaten onunun dışındada Madaranın kardeşidir dendi Danzou yani Uchiha soyundan biri olacak demektir bu, o yüzden gözü kullanmada sorunu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kabuchimaru cok win bisiy olcak merakla bekliyoruz asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Zeinax said: 1.si Danzo Rain village deki Hanzoyla bi akrabalığı varki madara ile o açıdan bi ilgisi yok. Bu yönde bi bilgi yok said: 2.si de Madaranın gözüne sahipse Uchiha olmadığı için önceki bölümlerde kakashi mangeyoku kullanırken 1 hafta hastaneden çıkamamıştı.sasuke yeni sharinganı ve jutsuları ile rahat rahat döver narutoda aynı şekilde,bu yüzdende pek fazla bi artısı olcağını sanmıyorum daha farklı bişiler olucak ki burda danzo ile tobinin bi bağlantısı var bence bakıcaz. belliki seriye yada mangaya daha yeni başlamışsın. madaranın gözü (a.k.a Sharingan :3 ) tobi dediğin kişi madaranın kendisi tobiliği kalmadı artık fln vs vs.. said: 3.sü dikkat ettiyseniz kakashinin sol gözü sharingan danzonun ise sağ şöle bi teori obito ile tobi nin isimleride benzer tobi acaba obito mu die bi düşündüm az olasılık da olsa ama şu an kakashi ile aynı yaşta olması gerekirdi ki tobi çok yaşlı. obitobito tartışması geçenlerdede geçmişti, bir yıldan daha fazla bir süre önce olmadığı ortaya çıkmıştı madara uchiha'nın gerçek kimliğini gördüğümüzde. obitonun zaten sol gözü dışındaki kısımları ezilmişti. ki yaş olarakta bakıldığında obito sandaime ile hokagelik için kapışmış biri ve gençliğindede o gözü bantlı, kakashiyle obito o dönem vitamin. diğer taraftan madaranın kardeşi niye olamaz kısmı varki diğer gözü kör olacakken ve aldığı kardeşi ölecekken madara bi gözü alıp bırakmaz ikisinide almıştır. ayrıca madaranın kardeşi olmak için çok genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Cellobello said: ..obito sandaime ile hokagelik için kapışmış biri.. Danzo olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Cellobello| said: ayrıca madaranın kardeşi olmak için çok genç yaş olayı biraz farklı gelio bana mesela tsunade de o kadar yaşlı ama hiç belli etmio taş gibi hatun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tsunade allahın burusugu jutsu ıle genclık ve koca memeler yapıyor ıste dasfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi ne kötü manga oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar