ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Anadolu Pehlivanları efsanedir =P Tabardı mükemmeldi değiştirmiş sayın gm garagacan =P (Mor zemin üstüne tavşan işlemeli tam anadolu usulü) Alt charların olduğu hiç bi amaç gütmeyen bir guild ciddiye almaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 MademTürksünGösterÜrksün MYSUNGLAZZEZDONOFFING roflsquad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 tüpçü, sucu, bakkal ve behçet şeklinde rankları vardir bu Anadolu Pehlivanları'nın. Guild Master rankida tabiki Başpehlivandır. En son sucuydumsanırım :P [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 12:51 tarihinde, guernica tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 vardı bi aralar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Burning Legion'da bir orc hunter görmüştüm , Desperate Housewives üyesiydi , baya gülüp ölmüştüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 undercity pest control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bugün yeni gördüm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Tauren skinning CO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Blizzard stole my life.geyik değil ama gayet mantıklı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ha sen taqil vardı son zamanlarda bl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 moonladede SOCIETY OF IMBA THE BURNING SLAVES hangi serverda olduğunu bilmiyorum sapped girlz dont say no :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 < Come Honor Face > anlamayanlar yuksek sesle soylerse anlar. tek gectım bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Abi ahahah harikaymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 five more min mom ulen yanlıs yazmısta olabilirim yeni kalktım ehü [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 10:09 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Gank or Die Trying Baya gülmüştüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 said: we survied from barrens chat ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 MademTurksunGosterUrksun Booty Bay Surf Club Nerf Us HordeKilla (horde bunlar) server: ahn'qiraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gnome kick football vardi ilk zamanlarda epeydir gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Touch my totem vardı magtheridonda horde da ne harika isim ya :D maghteridon ally de< my little pony> var dı bizim arkın altlar için guidi sonra hordelar karşılık olarak açtılar yarım saat gülmüştüm . bide kuruldu ztn :D Bi ara altlarımız için kurmuştu bir ark. Birde firemaw first killimiz sırasında ventrilo serverımızı hackleyen hacker The bloodhoundgang grubundan söylemişti :D bunun üzerine guild dağılınca diye kendi guildimi kurmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 And Your Mom.. Kill all Gnomes and Dwarfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: five more min mom ulen yanlıs yazmısta olabilirim yeni kalktım ehü gibi bir guild ismiydi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 CAPS LOCK FOR NOOBS USE SHIFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ve kendi kurdugum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Horde tarafında bi rogue un dahil oldugu guild. Oyunun ilk zamanlarıydı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Bizim Xavius'ta vardı birtane , disband oldu kısa süre içinde neden bilmem ama BWL'yi adamlar 2 haftada clearladı(gerçi oyuncuları önceden disband olmuş sağlam raiding guildlerinin adamlarıydı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar