Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyaspor - Fenerbahçe 25/02/2007

Fistan

Öne çıkan mesajlar

çok eğlenceli lig ya.
adamlar puan farkını kapatcaz derken hiçbişi yapmıolar.
sonra fb yenilince umutlanıyolar, seviniyolar falan :D
fb t geçiyor gibime geliyo.
lig tv reytingleri düşmesin diye koparmıoruz euhe.

antalyalı olarak sevindim bugün, fb puan farkıyla nası olsa lider, antalyamız düşmesin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın şampiyonluk mampiyonluk hikaye.ben istemiyorum şampiyon falan olmak.geçen seneki şampiyonluk yüzünden özhan hala başkan.bu sene de olursak yerini daha da sağlamlaştırcak.kulüp elden gidiyor,insanlar hala şampiyonluk diyor.
beşiktaşlılar da eminim böyle düşünüyordur kendi kulüpleri için.
belki fenerbahçeliler düşünmüyordur ama bana göre onlar içinde böyle.aziz yıldırım çok harbi büyük bi başkan ama kendini fenerbahçeden üstün görüyor.stada resmini astırtıyor.
hiç bi başkan geleceği düşünmüyor,hepsi yönetimde olacakları süreyi düşünüp,ona göre hareket ediyor.kendi yaptıklarının kaymağını diğer yönetimlerin yemesini istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

asil ben seyi merak ediyorum.

bu gs liler puan farkini -3 olarak dusunup kabulleniyorlar ya.

hatta gs yonetimide boyle dusunmeleri konusunda gaz vermis gs li futbolculara.

e simdi merak ediyorum fb cakarsa ne olacak o derbide ehoehe.

bu arada 250 trilyon borc, 69 trilyon alacagi varmis gs nin.. allah yardimcilari olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir kabul ediliş ya da yönetim gazı yok ki?Adnan polat esprisini yaptı sonra bir maç ardından bunu tekrar sorduklarında bokunu çıkartmayın dedi..Ha ama 20.45 gibi tutarsa tutar..ama böyle bir inanç kabul ediliş gaz veriş yok yani..Adnan amca2nın laflarından biri o sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...