Mavi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Helal olsun canla başla oynadılar :) Sonuç şaşırtıcı olmadı benim için. Haftaya beşiktaşı yenelim. Yola devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 biride GS aradan geliyo sampiyon olucaz diyo sanki denizliye 5 attılar dün hey allahım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Ya ben galatasaray da ki heyecanı anlamadım.1 puan 1 puanlamı gelecek acaba? Fenerbahçe resmen Beşiktaş ve Galatasaray a buyur siz olun diyor.Bjk ve gs allahaşkına olmaz senin hakkın diyorlar. Böyle abuk bi lig mi olur ? Türk futbolu gerçekten çökmüş. Onu bunu bilmemde Trabzon'a dikkat =) 30 yaptı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 elenmenın moral bozuklugun ardından hele bır de deplasmanda daha ıyısını beklemıyordum acıkcası.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 3.5 atmaya başlayınca ciddiye aldın heralde Eternal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Heee sen şaka yaptıınnnn HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Vay be lige bak, dünyanın en kaliteli ligi... Küçük büyük takım ayrımı yok her takım her takımla baş ediyor... mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 çok eğlenceli lig ya. adamlar puan farkını kapatcaz derken hiçbişi yapmıolar. sonra fb yenilince umutlanıyolar, seviniyolar falan :D fb t geçiyor gibime geliyo. lig tv reytingleri düşmesin diye koparmıoruz euhe. antalyalı olarak sevindim bugün, fb puan farkıyla nası olsa lider, antalyamız düşmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 FB geçen sende Ti geçmişti sonra gördü Ti'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 geçen sene ti'ye geçmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bu sene şampiyonuz... Bi 14 mayıs daha MÜMKÜN :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Yılmaz Vural gene konuşturdu adam fenere karşı isyankar.. Zaten maçın sonunda ntvdeki roportajda da açık açık söledi ''Fenerin başına getirin artık beni!!!111''=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ti neyin sesiydi?? anladın sen anladın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 6-0, 4-0 dan sonra falan cıkıyo. ilk yarıda 2-1 den duydum ben ti sesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ya bırakın şampiyonluk mampiyonluk hikaye.ben istemiyorum şampiyon falan olmak.geçen seneki şampiyonluk yüzünden özhan hala başkan.bu sene de olursak yerini daha da sağlamlaştırcak.kulüp elden gidiyor,insanlar hala şampiyonluk diyor. beşiktaşlılar da eminim böyle düşünüyordur kendi kulüpleri için. belki fenerbahçeliler düşünmüyordur ama bana göre onlar içinde böyle.aziz yıldırım çok harbi büyük bi başkan ama kendini fenerbahçeden üstün görüyor.stada resmini astırtıyor. hiç bi başkan geleceği düşünmüyor,hepsi yönetimde olacakları süreyi düşünüp,ona göre hareket ediyor.kendi yaptıklarının kaymağını diğer yönetimlerin yemesini istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yıllardır elinizde bulunan şeyden çıkan ti'yi birkaç maçla hatırlıyorsun..yok yok hafıza da kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 uefa da gitti fener lige heyecan katmak için böyle yapıyor yalnız bir de türkiye kupası var onu da alıyım da 100. yıla yakışsın deyip hepsi birden elinde patlasa geçen seneden daha komik olcak. ekşide gerets, zico, tigana üçlü diyologları var onlar da komik gerçi ne lakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yenildikçe eğlenen fenerbahçeli profiline de bitiyorum. geçen sene ti'ye geçmediniz tabi ti size geçti. aynısı olursa tii tii diye zırlamayın burda. şimdi kolay tabi bi atıp bi tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Yahu şu feneri bile zorla şampiyon yapıyoruz ya ne diyim... 100. yılında bu kadar kötü oynayan başka takım yoktur, ama buna rağmen adamlar şampiyon olacak biz bu kadar kötü gidersek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 avunursunuz işte, siz şampiyon olmadınız biz sizi şampiyon yaptık diye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 asil ben seyi merak ediyorum. bu gs liler puan farkini -3 olarak dusunup kabulleniyorlar ya. hatta gs yonetimide boyle dusunmeleri konusunda gaz vermis gs li futbolculara. e simdi merak ediyorum fb cakarsa ne olacak o derbide ehoehe. bu arada 250 trilyon borc, 69 trilyon alacagi varmis gs nin.. allah yardimcilari olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ha bu arada, 1 er 1 er kapanio puan farki, ha gayret olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 öyle bir kabul ediliş ya da yönetim gazı yok ki?Adnan polat esprisini yaptı sonra bir maç ardından bunu tekrar sorduklarında bokunu çıkartmayın dedi..Ha ama 20.45 gibi tutarsa tutar..ama böyle bir inanç kabul ediliş gaz veriş yok yani..Adnan amca2nın laflarından biri o sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 futbolculardan birisi kazanmadigimiz bi maci kazanmis gibi farzedemem diye aciklama yaptiginda neden yonetimden uyari geldi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar