Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 maxigenous said: Myshkin said: konu olarak DUNE la benzer çok fazla yeri var Şimdi tam olarak nasıl bağlandı Dune ve BSG ? makinelere karşı savaş dinin yeri, birinin peygamberliğe soyunması bu yazdığım iki şey konunun tamamını oluşturuyor nerdeyse, dune'la alakası o. dasaaa said: aslında en iyi scifi dizilerinden bi tanesi bu ya. bırak en iyilerinden biri olmasını scifiden bile sayılmamalı bu dizi. öyleyse de kepekli scifi, light scifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Babam X-Files, anam Dune ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Myshkin said: makinelere karşı savaş dinin yeri, birinin peygamberliğe soyunması bu yazdığım iki şey konunun tamamını oluşturuyor nerdeyse, dune'la alakası o. Makinelere karşı savaş Dune orjinal serisinde sadece laf olarak geçiyor birader ne yaptın sen ya? bütün Dune'a makinelere karşı savaş birinin peygamberliğe soyunması falan diye sınırlarsan keserler adamı.. Dizi senaryosuyla kitap serisini birbirine eşlememek lazım. Ve çok çok çok farklı bilim kurgular yani bu iki yapıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 İlk postaki sıraya göre indirmeye başladım ilgimi çekti. Sanırım ilk defa sci-fi dizi izlicem umarım hoşuma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 maxigenous said: Myshkin said: bütün Dune'a makinelere karşı savaş birinin peygamberliğe soyunması falan diye sınırlarsan onu dune için demedim ben bsg için dedim. Bİr fikir olarka geçmesi yeter ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Myshkin said: onu dune için demedim ben bsg için dedim. Bİr fikir olarka geçmesi yeter ayrıca. O şekilde bile söylesen bu iki yapıt için birbirine çok benziyor demek için yeterli bir şey yok elinde. He tabi ki ikisinde de uzay var, insanlar var, uzay gemileri falan var. Din motifleri geçiyor o zaman çok benzer diyorsak uzayda geçen bütün bilim kurgular birbirine çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 4. sezonun ortasındayım şuan. 3. sezon zaten iyiydi, 4 mükemmel gidiyor şuanda. İlk 2 sezonun monotonluğunu üstünden atması bir yana çok daha fazla entrika ve ekstra olay var. Bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yanlız adam haklı, dune dediğin 17 romanlık bir evren detay sıçan 6 serilik orjinal serinin frank herbertin oğlu tarafından geliştirilmesi ile başlı başına bir evrenin tarihcesi oluşmuş halde, detaylar falan zilyon tane dune ile kıyaslamamak lazım böle herseyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 maxigenous said: Myshkin said: makinelere karşı savaş dinin yeri, birinin peygamberliğe soyunması bu yazdığım iki şey konunun tamamını oluşturuyor nerdeyse, dune'la alakası o. Makinelere karşı savaş Dune orjinal serisinde sadece laf olarak geçiyor birader ne yaptın sen ya? bütün Dune'a makinelere karşı savaş birinin peygamberliğe soyunması falan diye sınırlarsan keserler adamı.. Dizi senaryosuyla kitap serisini birbirine eşlememek lazım. Ve çok çok çok farklı bilim kurgular yani bu iki yapıt. sadece laf olarak geçiyor ama bir yandan da Dune evrenini komple etkiliyor. Makine kullanmamaları falan kitaplarda sürekli göze sokuluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iYDN65J7JCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu hangi bölümdeydi ya, söyleyinde izliyim hemen unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Accolade said: bu hangi bölümdeydi ya, söyleyinde izliyim hemen unuttum 3. sezon 4 yada 5. bölüm olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Aket-Atum said: maxigenous said: Myshkin said: makinelere karşı savaş dinin yeri, birinin peygamberliğe soyunması bu yazdığım iki şey konunun tamamını oluşturuyor nerdeyse, dune'la alakası o. Makinelere karşı savaş Dune orjinal serisinde sadece laf olarak geçiyor birader ne yaptın sen ya? bütün Dune'a makinelere karşı savaş birinin peygamberliğe soyunması falan diye sınırlarsan keserler adamı.. Dizi senaryosuyla kitap serisini birbirine eşlememek lazım. Ve çok çok çok farklı bilim kurgular yani bu iki yapıt. sadece laf olarak geçiyor ama bir yandan da Dune evrenini komple etkiliyor. Makine kullanmamaları falan kitaplarda sürekli göze sokuluyordu. Ona bir itiraz yok, ama Dune evreni insanlarla robotlar arasında geçen bir savaşa endeksli değil onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ayrıca vidyonun soundtracki storming new caprica. Büyük ihtimalle bölümün adı da aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aluriel said: Battlestar Galactica Miniseries Battlestar Galactica Season 1 Battlestar Galactica Season 2 Battlestar Galactica The Resistance 10 Webisodes Battlestar Galactica Season 3 Battlestar Galactica Razor Battlestar Galactica Razor Flashback Webisodes Battlestar Galactica Season 4 EP 1 to 11 Battlestar Galactica The Face of the Enemy Webisodes Battlestar Galactica Season 4 EP 12 to 21 Battlestar Galactica The Plan Şu şekilde indirdim diziyi bu gece başlıcam miniseries den. Yalnız Battlestar Galactica: Revealed (2008) Battlestar Galactica: The Phenomenon (2008) Battlestar Galactica: The Last Frakkin' Special (2009) ve Caprica (2009) dizisi var üsttekiler önemlimidir indiriyimmi. Bide caprica iptal olmuş sanırım saylonların yaratılışını anlatıyomuş izlemeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Yalnız konunun ilk sayfalarını okuyayım diyorum paso spoiler yedimya bu kadar olmaz. daha 10. sayfada 4.sezonu tartışmışsınız geri kalan 130 sayfada Sg-1 BSG tartışmasımı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dün zapping sırasında FX'de denk geldim miniseries'e izledim tabi affetmem. Halen çekilen diziler içinde en iyi görsel efektlere sahip. Bu mükemmellikte dizi bir daha zor gelir. Orjinal soundtrack olsun, efektler olsun, senaryo, oyunculuk. Kaçıncı kez izliyorum bilemiyorum ama ilk izlediğim gün ne hissettiysem aynılarını hissediyorum izlerken. Her diyaloğu, her sahneyi ezbere bilsem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bsg'yi ilk defa vcd olarak görmüştüm. film zannedip almıştım. çok hoşuma gitmişti. meğer o vcdde ilk dört bölümü varmış. bilmiyordum o zaman tabi. sonunu devam filmine olanak vermek için açık bıraktılar zannetmiştim. sonra bir arkadaş "olm o dizi, devam bölümleri de var" deyince böyle montumun cebinde önceki mevsimden kalma banknot bulmuş gibi sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahah bende bugun direniş bölümünü izliodum oturup baştan izleyebilirim tekrar dizi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 uykusuz sabahlarda ara sıra denk geliyorum fxde de .. ya iyi hoş anları var da çok şişirme bsg yahu gemi içinde olmayan bölümleri hele hiç çekilmiyor ve starbuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kaede said: uykusuz sabahlarda ara sıra denk geliyorum fxde de .. ya iyi hoş anları var da çok şişirme bsg yahu gemi içinde olmayan bölümleri hele hiç çekilmiyor ve starbuck Prepare the airlock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi ilk kez divxplanetten bu kadar kötü altyazı çıktığını görüyorum. divxplanet harici başka çeviri var mı? so say we all yerine bir yerde hadi dua edelim bir yerde hadi tekrar edelim diye çevirmeleri mi dersin zylon diye yazmaları mı dersin of of... tüm keyfime ettiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bsg:razor ile razor flashback webepisodes aynı mı? webepi 10 bölüm bsg razor denilen şey bu weblerin tek bölüm haline gelmiş hali mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok kötü batırdılar son iki sezonda, eminim yazmıştım daha önce ama şimdi başlığı görünce hatıflanmadan edemedim. geçenlerde de fx'te görüp gene hayıflandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Flassh said: bsg:razor ile razor flashback webepisodes aynı mı? webepi 10 bölüm bsg razor denilen şey bu weblerin tek bölüm haline gelmiş hali mi? film o, şı an tam hatırlayamıyorum ama ki sezon arasını dolduruyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar