Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 dizide seks var mıydı ya hafızamda kalmamış dizi o kadar iyiki.tricia ablamın tahrik edici sahneleri vardı ama öyle abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konsol oyuncuları lütfen bu diziyi izlemesin. Güzel olan her şeyi mahvettiğiniz gibi BSG'nin bizdeki güzel anılarını da mahvedeceksiniz. Kesin konsol zekasına uygun bi oyununu yaparlar şimdi. 6 yaşındaki akranlarınızla awesome awesome oynayabilin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ahahah film dizi oyunları sevmiyorum abi tarzım değil batman hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Seele said: baya bi seks varmis bu dizide. bana abarti gibi geldi. bi spartacus değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 miniseriesi, 1 i ve 2 nin yarısını izledim. Şimdilik beğenmedim bir sci-fi olarka zaten çok zayıf, onun dışında da kendi içerisinde bir çok mantıksızlık var. Bir çok olay oldu bittiye getirilmiş, konu olarak DUNE la benzer çok fazla yeri var ama bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Siyaset-din-ordu üçlüsüyle ilgili entrikalar üzerinden dönüyor şuana kadar dizi, onlar da iyi mi kötü mü tam karar veremedim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bu diziye kötü diyenler çarpılıp, kütürüm kalıyormuş ona göre, dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Myshkin said: miniseriesi, 1 i ve 2 nin yarısını izledim. Şimdilik beğenmedim bir sci-fi olarka zaten çok zayıf, onun dışında da kendi içerisinde bir çok mantıksızlık var. Bir çok olay oldu bittiye getirilmiş, konu olarak DUNE la benzer çok fazla yeri var ama bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Siyaset-din-ordu üçlüsüyle ilgili entrikalar üzerinden dönüyor şuana kadar dizi, onlar da iyi mi kötü mü tam karar veremedim şimdilik. http://www.youtube.com/watch?v=SlcUwUwjLrs titre ve kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ya şimdilik kötü değil de, çok matah da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ortalamanın üstünde bence ama Firefly seviyesine yaklaşmış bir başyapıt değil. Ortalamanın üstünde yine de sci-fi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 gerge, bsg... bence çok daha iyi demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Myshkin said: ya şimdilik kötü değil de, çok matah da değil yani. http://www.ponychan.net/chan/pic/src/131567293799.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi ben uzay yoluymuş stargate miş konseptini hiç sevmezdim battlestar galactica hakkaten çok iyi dizi.bu konsepte ilk bu diziyle başladım hatta star warsu bu yuzden 2011 yılında izledim yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 firefly 2 gömlek üstün bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 finali çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 harikaydı be ne kötüsü, ilk defa kötü diyen biri çıktı finale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 şu herife hasta oldum ya ahahahahah foto başkanlığa adaylığını koyduktan sonra yüzündeki ifade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 iarwain said: finali çok kötüydü başarısız troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Feci Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=GW1lWrfA87w http://www.youtube.com/watch?v=G2ZxCOh9zO0 Şu sahneleri seyredince anladım ki Adama kadar bu gemiyide sevmişim. Halbuki dizinin başında derdim, lan mal herifler pegasus'u alın, galactica'yı bırakın gidin işte. Mis gibi son teknoloji gemi, akarsınız cylon lara karşı diye düşünürdüm. Meğersem galactica başkaymış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dizi 2. sezonun ikinci yarısıyla birlikte daha iyi oldu. Üçüncü sezondayım şimdi, iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2enjkVJb4Mw&t=0m22s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Myshkin said: konu olarak DUNE la benzer çok fazla yeri var Şimdi tam olarak nasıl bağlandı Dune ve BSG ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bu sahne comicon da televziyon tarihinin en iyi sahnesi seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Dune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Accolade said: http://www.youtube.com/watch?v=2enjkVJb4Mw&t=0m22s süperdi bu bölümler aslında en iyi scifi dizilerinden bi tanesi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adam gibi yok ki baska zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar