huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bitsin zaten, tam tavında. Gereksiz yere uzatıp, ağzımızda bırakacağı tadı bozmaya gerek yok.
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Şimdi cnbcede eskiler oynuyorda eski bölümlerin tadı yok artık ya. o seçimler, darbe olayları suyun bitişi falan. bu dizinin mistik olaylara girmesini sevmiyorum :(
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Filmi çekiliyormuş BG: RAZOR diye Pegasus''ta geçen olayları anlatıyormuş
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 24 Eylülde 4.sezonuna 2 saatlik televizyon filmi "Battlestar Galactica:Razor" ile başlayacak olan Battlestar Galactica seyircilerden web sitesi üzerinden filmin afişini seçmelerini istiyor. http://www.scifi.com/battlestar/razor/ Edit : Afiş yarışması bitmiş :( [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:44 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ]
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 scifi tarafindan confirm edilmeyen bi habere gore bsg 4. sezonu 10ar bolumluk 2 parcaya ayirip 2. parcayi subat 2009 da yayinlamaya baslamayi dusunuyolarmis .. kaynak
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oh 1 film daha super. baslarken 1 tane biterken 1 tane xD
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Zegna sen portlari mi actin emule icin :) ben acmiyorum ya :D nolur olmaz diye...
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Battlestar Galactica 'yı beğenerek seyreden arkadaşlara şiddetle Stargate SG-1 'ı öneririm. Ben ilk olarak stargate'in 9 sezonunu seyrettikten sonra BSG seyretmeye başladım. BSG pek tatmin etmedi beni. Ayrıca Stargate 9 sezonu birden isteyen varsa yardımcıda olurum :)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 O nasıl oluyor ehue BSG tatmin etmedi ama BSG beğenenlere tavsiye ediyorsun?
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Şöle oluyor BSG'nin 1 sezonunu seyrettim ve Stargate'in BSG'den 12031092 gömlek üstün olduğunu gördüm. Tabi ki zevk meselesi öncelikli olarak. Ama BSG'yi beğenen insanların Stargate hayli hayli beğeneceklerini tahmin ediyorum. Kaldıki toplamda Sg-1 olarak 10 sezon çekilmiş Arkasından da 3 sezon daha Atlantis'i çekilmiş bir dizidir Stargate!
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Zegna sen portlari mi actin emule icin :) ben acmiyorum ya :D nolur olmaz diye... alis ben torrent kullaniyorum, emule eskiden kullanirdim kablonet oldugum icinde port acmama gerek kalmiyordu. son 1 bucuk 2 senedir torrent kullaniyorum.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bsg 3 sezon + film izledim ardindan stargate in 1. sezonunu izledim ama begenemedim. belki ileriki sezonlar iyiidir gerci. bana gore en iyi sci fi bsg dir xD [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 01:02 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
behran Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bsg 3. sezonu bitirdim acaip bitti dizi 4 te nolcak acbaa. SG ye gelirsek. geçen gün trt de izledm oturup. pek sarmadı açıkçası bsg daha farklı bir dizi...
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 asiri derece birbirlerine benziyorlar tip olsun kisilik olsun pozisyon olsun heh
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Adama başımızda olursa ölüme gideriz! Yürü be Adama! Hakkaten benziyorlar yalnız bizimkine biraz makyaj lazım; bir bıyık ve saçları azıcık uzatırsa olacak. Kulaklar çok kepçe.
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bugun saat 22.00 de 3. sezon baslıyo cnbce hadi bakalım hayırlısı
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 BSG Stargate serilerinin eline su bile dökemez. Kusura bakmayın ama yukardaki arkadaş doğru söylemiş.. Gidin stargate izleyin.. Stargate SG-1'ın 10 sezon sürmüş olmasının, içinden 2 yeni dizi çıkmış olmasının ve yakında 2 tane filmle geliyor olmasının bir nedeni var.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 valla zevkler ve renkler olayi bana gore stargate ten cok cok ustun bi dizi BSG. stargatein ilk filmi guzel ama severim. 1 sezonu cektim cok bayik geldi. belki diger sezonlar guzeldir gerci. yani ama starget season 1 vs BSG season 1 karsilastirirsak, bsg ezer gecer.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 stargate'i sevenler aynı zamanda bbc komedilerini tercih ediyor diye bir genelleme yapsam acaba ne kadar doğruluk payı taşır :P
Öne çıkan mesajlar