Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimdi cnbcede eskiler oynuyorda eski bölümlerin tadı yok artık ya. o seçimler, darbe olayları suyun bitişi falan. bu dizinin mistik olaylara girmesini sevmiyorum :(
Mesaj tarihi:
24 Eylülde 4.sezonuna 2 saatlik televizyon filmi "Battlestar
Galactica:Razor" ile başlayacak olan Battlestar Galactica seyircilerden web sitesi üzerinden filmin afişini seçmelerini istiyor.

http://www.scifi.com/battlestar/razor/

Edit : Afiş yarışması bitmiş :(

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:44 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Battlestar Galactica 'yı beğenerek seyreden arkadaşlara şiddetle Stargate SG-1 'ı öneririm. Ben ilk olarak stargate'in 9 sezonunu seyrettikten sonra BSG seyretmeye başladım. BSG pek tatmin etmedi beni.

Ayrıca Stargate 9 sezonu birden isteyen varsa yardımcıda olurum :)
Mesaj tarihi:
Şöle oluyor BSG'nin 1 sezonunu seyrettim ve Stargate'in BSG'den 12031092 gömlek üstün olduğunu gördüm. Tabi ki zevk meselesi öncelikli olarak. Ama BSG'yi beğenen insanların Stargate hayli hayli beğeneceklerini tahmin ediyorum. Kaldıki toplamda Sg-1 olarak 10 sezon çekilmiş Arkasından da 3 sezon daha Atlantis'i çekilmiş bir dizidir Stargate!
Mesaj tarihi:
said:
Zegna sen portlari mi actin emule icin :) ben acmiyorum ya :D nolur olmaz diye...

alis ben torrent kullaniyorum, emule eskiden kullanirdim kablonet oldugum icinde port acmama gerek kalmiyordu.

son 1 bucuk 2 senedir torrent kullaniyorum.
Mesaj tarihi:
bsg 3 sezon + film izledim ardindan stargate in 1. sezonunu izledim ama begenemedim.

belki ileriki sezonlar iyiidir gerci.

bana gore en iyi sci fi bsg dir xD

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 01:02 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bsg 3. sezonu bitirdim acaip bitti dizi 4 te nolcak acbaa.

SG ye gelirsek. geçen gün trt de izledm oturup. pek sarmadı açıkçası bsg daha farklı bir dizi...
Mesaj tarihi:
BSG Stargate serilerinin eline su bile dökemez. Kusura bakmayın ama yukardaki arkadaş doğru söylemiş..

Gidin stargate izleyin.. Stargate SG-1'ın 10 sezon sürmüş olmasının, içinden 2 yeni dizi çıkmış olmasının ve yakında 2 tane filmle geliyor olmasının bir nedeni var.
Mesaj tarihi:
valla zevkler ve renkler olayi bana gore stargate ten cok cok ustun bi dizi BSG.

stargatein ilk filmi guzel ama severim.

1 sezonu cektim cok bayik geldi.

belki diger sezonlar guzeldir gerci.

yani ama starget season 1 vs BSG season 1 karsilastirirsak, bsg ezer gecer.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...