huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bitsin zaten, tam tavında. Gereksiz yere uzatıp, ağzımızda bırakacağı tadı bozmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Şimdi cnbcede eskiler oynuyorda eski bölümlerin tadı yok artık ya. o seçimler, darbe olayları suyun bitişi falan. bu dizinin mistik olaylara girmesini sevmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 3. sezon başlıo cnbcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Filmi çekiliyormuş BG: RAZOR diye Pegasus''ta geçen olayları anlatıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 24 Eylülde 4.sezonuna 2 saatlik televizyon filmi "Battlestar Galactica:Razor" ile başlayacak olan Battlestar Galactica seyircilerden web sitesi üzerinden filmin afişini seçmelerini istiyor. http://www.scifi.com/battlestar/razor/ Edit : Afiş yarışması bitmiş :( [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 10:44 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben c ye vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 scifi tarafindan confirm edilmeyen bi habere gore bsg 4. sezonu 10ar bolumluk 2 parcaya ayirip 2. parcayi subat 2009 da yayinlamaya baslamayi dusunuyolarmis .. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 haydarla kovalarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oh 1 film daha super. baslarken 1 tane biterken 1 tane xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Zegna sen portlari mi actin emule icin :) ben acmiyorum ya :D nolur olmaz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Battlestar Galactica 'yı beğenerek seyreden arkadaşlara şiddetle Stargate SG-1 'ı öneririm. Ben ilk olarak stargate'in 9 sezonunu seyrettikten sonra BSG seyretmeye başladım. BSG pek tatmin etmedi beni. Ayrıca Stargate 9 sezonu birden isteyen varsa yardımcıda olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 O nasıl oluyor ehue BSG tatmin etmedi ama BSG beğenenlere tavsiye ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Şöle oluyor BSG'nin 1 sezonunu seyrettim ve Stargate'in BSG'den 12031092 gömlek üstün olduğunu gördüm. Tabi ki zevk meselesi öncelikli olarak. Ama BSG'yi beğenen insanların Stargate hayli hayli beğeneceklerini tahmin ediyorum. Kaldıki toplamda Sg-1 olarak 10 sezon çekilmiş Arkasından da 3 sezon daha Atlantis'i çekilmiş bir dizidir Stargate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Zegna sen portlari mi actin emule icin :) ben acmiyorum ya :D nolur olmaz diye... alis ben torrent kullaniyorum, emule eskiden kullanirdim kablonet oldugum icinde port acmama gerek kalmiyordu. son 1 bucuk 2 senedir torrent kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bsg 3 sezon + film izledim ardindan stargate in 1. sezonunu izledim ama begenemedim. belki ileriki sezonlar iyiidir gerci. bana gore en iyi sci fi bsg dir xD [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 01:02 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bsg 3. sezonu bitirdim acaip bitti dizi 4 te nolcak acbaa. SG ye gelirsek. geçen gün trt de izledm oturup. pek sarmadı açıkçası bsg daha farklı bir dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 SG tv serileri cok tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 asiri derece birbirlerine benziyorlar tip olsun kisilik olsun pozisyon olsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Püeheheheheh çok doğru ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Adama başımızda olursa ölüme gideriz! Yürü be Adama! Hakkaten benziyorlar yalnız bizimkine biraz makyaj lazım; bir bıyık ve saçları azıcık uzatırsa olacak. Kulaklar çok kepçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bugun saat 22.00 de 3. sezon baslıyo cnbce hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 4-5 bölüm çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 BSG Stargate serilerinin eline su bile dökemez. Kusura bakmayın ama yukardaki arkadaş doğru söylemiş.. Gidin stargate izleyin.. Stargate SG-1'ın 10 sezon sürmüş olmasının, içinden 2 yeni dizi çıkmış olmasının ve yakında 2 tane filmle geliyor olmasının bir nedeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 valla zevkler ve renkler olayi bana gore stargate ten cok cok ustun bi dizi BSG. stargatein ilk filmi guzel ama severim. 1 sezonu cektim cok bayik geldi. belki diger sezonlar guzeldir gerci. yani ama starget season 1 vs BSG season 1 karsilastirirsak, bsg ezer gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 stargate'i sevenler aynı zamanda bbc komedilerini tercih ediyor diye bir genelleme yapsam acaba ne kadar doğruluk payı taşır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar