aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 seyi izlemistim ben, baslangicini anlatan, bsg izlemdigim icin normalde tee en sonunda anlamistim bsgnin filmi oldugunu, caprica miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 huum güzel açıklamış, eğer film olarak izlerseniz rezalet denecek kadar kötü denebilir. Ama zaten film amacıyla çekilmemiş. Kısaca olayların arka planını saylon bakış açısından doldurmui, hani dizinin bölüm bölüm ilerlemesi sırasında olan olayları açıklamış taa ilk sezonun ilk bölümleri 33 minutes ve water dan başlayarak. Sadece BSG fanlarının izlemesi gereken bişi, hani öylesine bsg izlediyseniz bile sıkılabilirsiniz. Akıcı ve sabit bir konusu yok, daha çok flashbacklar bütünü gibi, yeni çok bir şey yok, aksiyon falan yok, başı ve sonu bile yok neredeyse. Ha izlediğime pişman değilim, güzel bir şekilde doldurmuş arka planı ve olayları daha anlaşılır yapmış ona itirazım yok. Ama ne bileyim bu kadar bekledikten sonra insan çok daha fazlasını istiyordu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 indirdim ama yazdıklarınızı okuduktan sonra pek izleyesim gelmiyor :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Başla bir, ilk başta 4-5 dk lık bir diyalog-monolog var hesaba katma onu, ondan sonra da saylon saldırısından başlıyo işte oralardan itibaren bi 5-10 dk daha izle, zaten devamı da o şekilde gidiyor hep, o 5-10 dk'da sıkılmazsan devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 asıl ilk başını dikkate al. calvin biraderlerin el ele tutuşup ölüme gitmesi, zaten olayın özeti. hahaha lan spoilere giriyorsa yeniden düzenlesin bölüm sahipleri mesajımı. "en başından beri amacımız lanetlenmişti yani." dediği yer zaten işin başlayıp ve de bittiği nokta idi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bunda spoiler olmaz heralde zaten, yeni bişi anlatmıyo, olan her şeyi zaten biliyo BSG izleyenler, izlemeyenin de bu filmle işi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yok biis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 BSG nin 2-3 bölümü gibi izleyin. Zaten denildiği gibi başyapıt olacak, özgün bir film değil. amaçlananda bu değil zaten. Görsellik, müzikler , karakterleri tekrardan görmek, onların bilmediğimiz yönlerini görmek, skin jobların arasında oluşan farklılıkları görmek gayet güzeldi. o yüzden beni tatmin etti. tabi bir çok sahne BSG izlemiş olanlar için tanıdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hiç bişi olmasa, air locktan atılarak ölmenin nasıl bişi oldıuğunu anladık. uzayda 0 atmosfer, 0 sıcaklıkta ölmüyorlarmış. uzaya gidene kadar sağa, sola çarpıp kafayı, gözü patlatıp ölüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Spoilera giriyor mu dediğiniz şey The Plan'in anlam ve önemi olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 the plan'in değil ama tüm bsg'nin önem ve de ehemmiyeti giriyor olaiblir. bilmiyorum. bence ilk mesajım hariç hepsini alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Türkiye'de hiç satıldı mı BG sezon sezon olarak ? Ben görmedim hiç kitapçılarda falan da. Satılacak mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Pilot bölümlerinki ve razor satılmıştı galiba.Sezon olarak satılmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ally mcbeal bile satılırken bunu niye satmıyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 çünkü halk arasında ünlü bir dizi değil,medyatik ünlülerden biri çıkıp sabah akşam izliyorum diye de demeçler vermedi. Gerçi artık bazı dizilerin ülkemizde şifresiz kanallarda hiç verilmemiş olmasına rağmen dvd setlerini raflarda görebiliyoruz.Belki bir umut çıkarırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bir de hitap kitlesi az. Yani özellikle Türkiye'de bilim kurgu severler genelde gençler oluyor, öğrenci vs zaten çok fazla almıyor dvd set. Ha alabilecek olanlar bile genelde korsan indiriyor, oysa çoğumuzun anne babası torrent ya da ne bileyim rapidshare falan kullanmayı bilmiyor, uğraşmaya üşeniyor altyazısıyla bilmemnesiyle kasmak istemiyor o yüzden Ally McBeal, Sex&the City vs gibi sevdikleri tarz dizileri daha kolay görüyoruz dvd sette ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=2enjkVJb4Mw yad etmemek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 en sevdiğim bölüm bu abi birde tabiki final... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1383701/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yalnız bu film orjinal seriye yönelikmiş 70'lerdeki. Yeni seriyle alakalı değil yani çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 razor filminden once ya da sonra 7 flashback var galiba. seyretmeye gerek varmi. varsa oncemi sonrami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çok gerek yok onları izlemeye ama yutubda var zaten 3-4dklık şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Razor filminin Unrated edition gibi bi versiyonu vardı. O versiyonda direk flashbackleride dahil etmişlerdi galiba. Onu seyrettiysen gerek yoktur. O yeni filmi de önceki sayfalarda koymuştum bn. Eski orjinal seriyi takip edicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Galactica serisine yeni başladım 1 2 3 4sezonu elimde var yanlız "Razor Flashbacks", "The Resistance", "Face of the Enemy", "The Plan" tarzı ek bölümler gözüme çarptı bunların sırasının oldugu bir site varmı? Topici inceliyecektim ama spoiler muhabbetinden korktugumdan yarıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 http://en.battlestarwiki.org/wiki/List_of_all_episodes#The_Re-imagined_Series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar