moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Türkçe altyazı http://www.divxplanet.com/sub/s/93946/Battlestar-Galactica.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ohş Dünya nın böyle olacağını biliyordum. D'anna da direk zeynalığını konuşturdu bu arada sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lopeth said: ohş Dünya nın böyle olacağını biliyordum. D'anna da direk zeynalığını konuşturdu bu arada sfdfsd D'anna ya can feda :P alakasız olacak ama filmin gazıyla bi post apocalyptic ortamda fallout 3 ii giderdi simdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yanlış yere bakıyolar Sky-net yapmış yine yapacağını... Avustralya'ya gitçeklerdi orda var insanlar hala. Şimdi oraya gidene kadar terminatörlerle uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nihayet indiler dünyaya. hoş pek bişey kalmamış. bence 12. saylon, ana gemindeki rehinelerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lopeth said: ohş D'anna da direk zeynalığını konuşturdu bu arada sfdfsd Hay Gözünü seviyim. Bu kadını nerden biliyorum lan diye çıldırıyordum. Zeyna tabiki. Sezon Arası Ben dünyada indikleri yeri direk Manhattan'a benzettim hatta dedim aman başka bir yer olsa dizi iptal olur mazallah. Hep amerikaya insin elemanlar. Halbuki şöyle Rumeli hisarına inseler hadi istanbulun tarihini geçtim, tapınak falan diorlar babil ,alexandiria yada romaya inseler. Sonuçta bilgisayar ile yapıyolar! Dünyanın hali için şöyle iki ihtimal geldi aklıma; 1- Ya diğer saylonlar bizim gruptan önce bulup, taş ustunde taş, baş üstünde baş :P bırakmadılar. 2-Bu koloniler zaten bizim torunlarımız. Dünya'da kaynaklar tukendi. 12 koloni uzaya çıktı, farklı dünyalara gittiler. 1 koloni fanatik dinci falandı dünyayı terketmedi sonra işte diğerleri uzaydaki saylonları yaratırken dunyadakiler de final 5 ı yarattı. Sonra savaş çıktı final 5ın saylonları ile dünyada kalan koloni arasında. tek kurtulan bu 5 saylon oldu.( Bu teorimin nedenide her ne kadar farklı karakterler olsalar da hepsi savaşa karşı bu son 5'in. Tekrardan birbirini yok etmelerini istemiyorlar iki ırkın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 6 ay=/ geri sayım yapıcam topicten fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nası final bu be? of nasıl final bu? ölmüş bitmiş haldeyim. yani sezon arasında dünyayı bulmalarını hüç beklemiyordum ki, hatta bulsalar bile ben hıristiyanlığın başlangıç dönemlerine denk gelir diyordum iyice post apocalyptic döneme bağladı. yalnız leenin durup durup elinde dünya kozu varken hala niye cylonluları gemiye davet etti onu anlamadım. hadi onu geçtim, diyelim ki starbuckın viperındaki alıcı dünyadakiler tarafından ayarlandı nerde bu adamlar? hadi onu da geçtim starbuckın viperı patlamıştı ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 baştan oturup 1. bölümden itibaren izlemek lzaım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 mid season final mi olurmus arkadas zokayim yapcaginiz senaristlige yani. son 2 bolumu agzimdan salyalar akarak izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 turkiyeye insinlerde sonra gora daki gibi mi sonuclansın olaylar. olmaz oyle sey neme lazım biri number six i hamile bırakır olayımız biter hem XO dan hem bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 10 nu izlicez deme şimdi biz 350 mblik deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu amerikalilarin sezon arasi da harbi ara oluyor. 6 ay br insafsiz. 2 ay tatil yap geri gel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 5 ay 29 gün kaldı=) (2009'da ne zaman başlicağı belli mi ona göre kesin geri sayım yapim=P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bide son sezon bu diyorlar böyle sezon aramısımı olur akşam olsada izlesek yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi dakka az önce bir şey farkettim. D'Anna son cylonun filoda olmadığını söyledi. e filoda değilse kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 @ Mr Levie konuştuk bunu biz yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 of 6 ay kim beklicek yahu of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 evet atlamışım o sayfayı... o değil de sezonu bölmeleri çok kötü olmuş. bir de bana çok nükleer savaş gibi gelmedi ortam. daha çok küresel ısınıp-soğuma gibi bir ortam gördüm ben sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 5ay 28gün=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 müzikler ne manyak yaa bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MrLevie said: evet atlamışım o sayfayı... o değil de sezonu bölmeleri çok kötü olmuş. bir de bana çok nükleer savaş gibi gelmedi ortam. daha çok küresel ısınıp-soğuma gibi bir ortam gördüm ben sanki. eh toprak radyoaktifti ayrıca binalar yıkılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 lan ağladım beee bu dizi değil başka bişey olmuş valla içindemiyiz yoksa lan bizde ama anlamadığım şey şimdi bu dünya daha önce yaşanmış ne ayak böyle yıkık heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 MrLevie said: evet atlamışım o sayfayı... o değil de sezonu bölmeleri çok kötü olmuş. bir de bana çok nükleer savaş gibi gelmedi ortam. daha çok küresel ısınıp-soğuma gibi bir ortam gördüm ben sanki. abi bence sen diziyi gözünle seyretmion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar