Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ya bu dizi kaç yılında geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 s4 e2 ingilizce altyazı da olmadığı için galactica tarafını çıkartamadım, ama baltar dışında ana hikayeye doğrudan katkı yapan bir şey olmadı sanırım galactica tarafında. öte yandan, saylon tarafını, diyaloglarda açığa çıkanları, olayları anlatacak kelime bulamıyorum, efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 llama, bilinmiyor :) o yuzden hersey olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 daha birinci sezondayımda şimdiye kadar 6 bölüm izledim hiç öyle tarih falan geçmedide acaba ilerde olabilirmi dedim ondan sormuştum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bu arada mini serileri izledin dimi diziye başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 5 bölüm izledikten sonra fark ettim ki miniler varmış : ) şimdi bitirdim onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 hakkaten aboo ilk bölümden daha iyi geldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Garadia said: bu arada mini serileri izledin dimi diziye başlamadan Mini seriler sezon 2 den sonra değil mi 2-3 arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 en başta değil miydi ? sezon 1 den önce + bsg 402 nin inglish altyazısı çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yok ilk sezon ilk bölümden önceki şeyi söylüyor hani ilk saldırdıkları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 filmi söylüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben cylon tarafini daha cok sevdigim icin ilac gibi geldi bu :D sezon 4 bitince diziyi cylon bakis acisindan cekseler ne guzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Teori: BSG'nin sırrını çözdüm. Aslında insan falan kurtulmadı, ilk saldırıda hepsini yok ettiler. Ama sonra çok canları sıkıldı çünkü yapacak bişey kalmamıştı. Bunlar da manyak olduğu için bikaç tane böle saylon tipi yarattılar, saldırıdan hasar almamış bi Battlestar gemisine doldurdular. Hepsine kendini insan sandırtıyolar sora da aksiyon yapıyolar kendilerince, kah bazılarını diriltiyolar kah bazılarına saylon bilinci verdirtiyolar, uzaktan da "hahaha nası kendilerini insan sanıyo da kaçıyo bu salaklar lan" diye eğleniyolar. Oyunları bitince shutdown edecekler tüm gemiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Şimdi mesele Cylon cephesinde neler olacak. Benim anlamadığım bu Centurionlar Six'ten mi emir alıyorlar artık sadece, yoksa kendi insiyatifleri ile mi Six'in tarafındalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ikinci dediğin gibi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Rewendor said: Garadia said: bu arada mini serileri izledin dimi diziye başlamadan Mini seriler sezon 2 den sonra değil mi 2-3 arası? mini seri derken bundan bahsediyorum yokda razor falan degil dizinin tutup tutmayacagını anlamak için yapılmış diziden önceki film yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Haa, tamam... Razor zaten en son çıkanı. "Mini seri" diyince 3er 4er dk lık 10 12 tane bölüm vardı onları diyosun sandım direnişi anlatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yaa ben müziklere hasta kaldım nerden bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ben de var albümler bi ara upload ederimsenin için llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 aa sevinirim gerçekten güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Gaius Benim anlamadığım bir nokta var. Gaius bu bölümde son 4 Cylon'un duyduğu müziği tarif etti. Bu 5 inci o mu demek oluyor yoksa kaçırdığım bir detay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 @coolrider yok yaw.kadın ona müzikle alakalı bişey sorup ağzını aradı.o da "ha evet onun gibi bişey" filan dedi ama anlattığının bizimkilerin duyduğuyla pek alakası yoktu. o değilde hatun buna niye verdi ya? :P hayır bilgi almıştı alacağı kadar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Gaius Kadın Cylon değil mi? Cylon. E Gaius'a vermeyen Cylon olabilir mi? Olamaz. (Sharon bozuyor galiba olayı, ama Cylonların arasında yaşarken bu Sharonlardan birini mutlaka götürmüştür bence.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gaius ulen daha öncede denildiği gibi 'isa+13 havari = gaius+12+1 cylon modeli' olayına dönüştürürlerse çok leş olur. saç sakal ve iyileştirme yeteneğini falan da bu kadar gözümüze sokmamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar