Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlestar Galactica (2004) - Syfy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

s4 e2

ingilizce altyazı da olmadığı için galactica tarafını çıkartamadım, ama baltar dışında ana hikayeye doğrudan katkı yapan bir şey olmadı sanırım galactica tarafında. öte yandan, saylon tarafını, diyaloglarda açığa çıkanları, olayları anlatacak kelime bulamıyorum, efsane olmuş

Mesaj tarihi:
Teori:

BSG'nin sırrını çözdüm.

Aslında insan falan kurtulmadı, ilk saldırıda hepsini yok ettiler. Ama sonra çok canları sıkıldı çünkü yapacak bişey kalmamıştı. Bunlar da manyak olduğu için bikaç tane böle saylon tipi yarattılar, saldırıdan hasar almamış bi Battlestar gemisine doldurdular. Hepsine kendini insan sandırtıyolar sora da aksiyon yapıyolar kendilerince, kah bazılarını diriltiyolar kah bazılarına saylon bilinci verdirtiyolar, uzaktan da "hahaha nası kendilerini insan sanıyo da kaçıyo bu salaklar lan" diye eğleniyolar. Oyunları bitince shutdown edecekler tüm gemiyi.

Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Garadia said:
bu arada mini serileri izledin dimi diziye başlamadan

Mini seriler sezon 2 den sonra değil mi 2-3 arası?

mini seri derken bundan bahsediyorum yokda razor falan degil dizinin tutup tutmayacagını anlamak için yapılmış diziden önceki film yani
Mesaj tarihi:
@coolrider

yok yaw.kadın ona müzikle alakalı bişey sorup ağzını aradı.o da "ha evet onun gibi bişey" filan dedi ama anlattığının bizimkilerin duyduğuyla pek alakası yoktu.

o değilde hatun buna niye verdi ya? :P hayır bilgi almıştı alacağı kadar işte...

Mesaj tarihi:

Gaius

Kadın Cylon değil mi? Cylon. E Gaius'a vermeyen Cylon olabilir mi? Olamaz. (Sharon bozuyor galiba olayı, ama Cylonların arasında yaşarken bu Sharonlardan birini mutlaka götürmüştür bence.)

Mesaj tarihi:

gaius

ulen daha öncede denildiği gibi 'isa+13 havari = gaius+12+1 cylon modeli' olayına dönüştürürlerse çok leş olur.

saç sakal ve iyileştirme yeteneğini falan da bu kadar gözümüze sokmamaları lazım

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...