Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stres atmak için ercik ve fenerbahçe bestesi


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
arkadaş fenerbahçeli olamaz :) gsli veya bjkliler tarafından yakalanıp silah zoruylan şarkı söyletilmiş hemde çok detone oluyor :d
"ordaki heryeri tertemiz tutalım koltuklarda kir bırakmayalım düzgünce oturalım yerimize maçımızı izleyelim.... "
bu lafları silah zoru olmadan hiçbir insan evladı söyliyemez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
sorun değil fistancım. polyannacılık oynasanda yada geçen seneki fenerbahçeyi göz önüne alıp matematiğe çok güvenip de lig sonu sınıfta kalan yönetimin 0 çekmesi ile gerçekleri görmüş olsanız da sinir harbi yaşamıyor olman mutluluk verici tabi.

ama bu video nun kaldırılması için geçerli bir neden göremedim ben mesajında

neticede isteyen güler geçer eğlenir, istemeyen izlediginde begenmedi ise görüş bildirir. bu tip şebeklikleri ciddiye alıp da kasılıyorsan ozaman benim yapacagım bişi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amma abartmışsınız, sızlanıp durmuşsunuz yahu? Videoyu izlemeden mesajları okuyan da "Fener için Opera"yı koydu biri sanacak. Ne küfür var ne bir şey. Alttaki yorumları da zaten uyarmasınız kimse görmeyecek (o vidyoyu izledikten sora yorum okuyacak halde olmuyor insan ;) ).

Bu kadar fanatikleşmeyin, kişiselleştirmeyin olayı, kimse ne size ne ailenize hakaret etti burda, komik bir video, objektif bakınca oldukça da eğlendiriyor. Burada bağrınıp gözyaşı dökmenin, kalksın bu silinsin diye mızmızlık yapmanın espirisi yok ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...