Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stres atmak için ercik ve fenerbahçe bestesi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
arkadaş fenerbahçeli olamaz :) gsli veya bjkliler tarafından yakalanıp silah zoruylan şarkı söyletilmiş hemde çok detone oluyor :d
"ordaki heryeri tertemiz tutalım koltuklarda kir bırakmayalım düzgünce oturalım yerimize maçımızı izleyelim.... "
bu lafları silah zoru olmadan hiçbir insan evladı söyliyemez
Mesaj tarihi:
6 puan öndeyken sinir harbi yaşayan başka takım mı varda böle bi kanıya vardınız?
ben memnunum gayet fenerimden, sinir harbi yaşadıgımız üzüldüğümüzde yok.gülerek izliyoruz diğerlerini.

kaldırın bu siteyi pls.
  • Admin
Mesaj tarihi:
sorun değil fistancım. polyannacılık oynasanda yada geçen seneki fenerbahçeyi göz önüne alıp matematiğe çok güvenip de lig sonu sınıfta kalan yönetimin 0 çekmesi ile gerçekleri görmüş olsanız da sinir harbi yaşamıyor olman mutluluk verici tabi.

ama bu video nun kaldırılması için geçerli bir neden göremedim ben mesajında

neticede isteyen güler geçer eğlenir, istemeyen izlediginde begenmedi ise görüş bildirir. bu tip şebeklikleri ciddiye alıp da kasılıyorsan ozaman benim yapacagım bişi yok.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe yönetimi,böğ getirdi..sorun bu.

Ve fenerbahçe taraftarı ısrarla yönetimini baş tacı ederek çok daha rahat bi Avrupa ve lig serüveni yaşacakları halde sıkıntı yaşıyor,her fenerli de Fistan gibi düşünmüor.
Mesaj tarihi:
said:
ama bu video nun kaldırılması için geçerli bir neden göremedim ben mesajında

@Dyna;
benim mesajımda görememiş olabilirsin ama videoyu acınca altta yazan yorumlarda ki sözcükleri görmen yeterli bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
şey de var yalnız pati radyo hiç açılmasın çalan şarkılarda fuck geçiyor..ekşi'den falan asla link atılmasın küfür var orda da..amann ıyy..

bi de şarkı bombaymış..
Mesaj tarihi:
Amma abartmışsınız, sızlanıp durmuşsunuz yahu? Videoyu izlemeden mesajları okuyan da "Fener için Opera"yı koydu biri sanacak. Ne küfür var ne bir şey. Alttaki yorumları da zaten uyarmasınız kimse görmeyecek (o vidyoyu izledikten sora yorum okuyacak halde olmuyor insan ;) ).

Bu kadar fanatikleşmeyin, kişiselleştirmeyin olayı, kimse ne size ne ailenize hakaret etti burda, komik bir video, objektif bakınca oldukça da eğlendiriyor. Burada bağrınıp gözyaşı dökmenin, kalksın bu silinsin diye mızmızlık yapmanın espirisi yok ki?
  • Yeni Oluştur...