Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 fenerlilerin kızmasına gerek yok valla zaten bjk-gs-fb bu sene sinir harbi yaşıyoruz cümletten :) odada kahkaha atmama sebep olan bir video buldum http://www.youtube.com/watch?v=c1zQ8OZ_W0w kaçırmayın derim, ama ordaki yorumları buraya taşımayalım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 arkadaş fenerbahçeli olamaz :) gsli veya bjkliler tarafından yakalanıp silah zoruylan şarkı söyletilmiş hemde çok detone oluyor :d "ordaki heryeri tertemiz tutalım koltuklarda kir bırakmayalım düzgünce oturalım yerimize maçımızı izleyelim.... " bu lafları silah zoru olmadan hiçbir insan evladı söyliyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 FB li kardeşlerim, provakasyona gelmeyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 6 puan öndeyken sinir harbi yaşayan başka takım mı varda böle bi kanıya vardınız? ben memnunum gayet fenerimden, sinir harbi yaşadıgımız üzüldüğümüzde yok.gülerek izliyoruz diğerlerini. kaldırın bu siteyi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sorun değil fistancım. polyannacılık oynasanda yada geçen seneki fenerbahçeyi göz önüne alıp matematiğe çok güvenip de lig sonu sınıfta kalan yönetimin 0 çekmesi ile gerçekleri görmüş olsanız da sinir harbi yaşamıyor olman mutluluk verici tabi. ama bu video nun kaldırılması için geçerli bir neden göremedim ben mesajında neticede isteyen güler geçer eğlenir, istemeyen izlediginde begenmedi ise görüş bildirir. bu tip şebeklikleri ciddiye alıp da kasılıyorsan ozaman benim yapacagım bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bu adam makina mühendisi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 fenerbahçe yönetimi,böğ getirdi..sorun bu. Ve fenerbahçe taraftarı ısrarla yönetimini baş tacı ederek çok daha rahat bi Avrupa ve lig serüveni yaşacakları halde sıkıntı yaşıyor,her fenerli de Fistan gibi düşünmüor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hepiiiiniiiiğiiiz. hepiiiiniiiiğiiiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 This is sooooo GAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 yuh be bu ne :) ben fenerli menerli değilim artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ahahaha süper olmuş maçlardan önce çalmaları lazım 100. yıl marşı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hahahaha bune be boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 adam süper detone oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 kayıt yaparken sallamış galiba sözleri, pek bi ölçülü olmuş da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hahaha iyiymis fenerlilerimi temsil edio simdi bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: ama bu video nun kaldırılması için geçerli bir neden göremedim ben mesajında @Dyna; benim mesajımda görememiş olabilirsin ama videoyu acınca altta yazan yorumlarda ki sözcükleri görmen yeterli bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Yok daha neler. Vidyo güzel, tpoik güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 HEHE EHEHE ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kk fistan, şampiyonluk giderse bu parçayı shout cast den canlı olarak dinleyeceğiz senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 şey de var yalnız pati radyo hiç açılmasın çalan şarkılarda fuck geçiyor..ekşi'den falan asla link atılmasın küfür var orda da..amann ıyy.. bi de şarkı bombaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ehehe sana da ok. duyan gelsin, laf sokun keyf olur. videonun altındaki ana bacı küfürlerini de es geçmeyin. videoya renk katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 totoş ercik diye video var ehehe ben gülmedim ama bu adama ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Amma abartmışsınız, sızlanıp durmuşsunuz yahu? Videoyu izlemeden mesajları okuyan da "Fener için Opera"yı koydu biri sanacak. Ne küfür var ne bir şey. Alttaki yorumları da zaten uyarmasınız kimse görmeyecek (o vidyoyu izledikten sora yorum okuyacak halde olmuyor insan ;) ). Bu kadar fanatikleşmeyin, kişiselleştirmeyin olayı, kimse ne size ne ailenize hakaret etti burda, komik bir video, objektif bakınca oldukça da eğlendiriyor. Burada bağrınıp gözyaşı dökmenin, kalksın bu silinsin diye mızmızlık yapmanın espirisi yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ehauheuahe cok komik ya haeuaheuahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar