Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatırla Sevgili

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bence son yıllarda yapılan en iyi dizilerden biri.Çemberimde Gül Oya yı izlemezdim sevmemiştim.Fakat bu dizi bambaşka.Gerçi her bölümünü izleyemiyorum ama izlediğim her bölümü beni benden alıyor :)

Özellikle dizide Yassıada Mahkemesi çok iyi anlatıldı.Herşeyi harikaydı ve Adnan menderesin idam sahnesi.
Hiç bi dizide ağlamamıştım ben =)

Dizinin kendisi gibi şarkılarıda çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

evet süper hakikatten, gerek makyaj, gerek atmosfer, gerek tarih çok güzel yansıtılmış.

yalnız bi dizi için daha önce hiç kardeşimle kavga etmemiştik. o ahmet karakterini tutuyor :D ben necdeti eheh. çok komik oluyor hakikatten. necdet esaslı oğlan ama, ahmetin bi aşırı kendini düşünmesi var, şiddete eğilim falan ck ck ck.

bu arada erkeğim ben nickten yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Sağcılara da solculara da yalakalık yapan , Menderes olayının gerçek yüzünde DP'nin yaptığı yolsuzlukları ve ülke bütçesinde oluşturdukları çöküntüyü vs adam gibi göstermedikleri gibi Deniz Gezmiş'in yaptığı çoğu toplum karşıtı eylemi de göstermeyen , sanki geçmişte hiç kötü şey yapmamış gibi RTE'yi bile sevimli göstermeye çalışan , kısacası tribüne oynayan dizi.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Bu bölümünde kime sorsam ağlamış başını seğredemedim ama işkencelerin abartıldığını düşünüyorum. tamam denize öyle işkence belki olmuştur bilemem ama evinde 2 kitap bulduk diye hiçbir kadına o işkence yapılmaz. dizinin son sahnelerine yetiştim yazık oldu dağdakilere içim parçalalandı
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
Bu bölümünde kime sorsam ağlamış başını seğredemedim ama işkencelerin abartıldığını düşünüyorum. tamam denize öyle işkence belki olmuştur bilemem ama evinde 2 kitap bulduk diye hiçbir kadına o işkence yapılmaz. dizinin son sahnelerine yetiştim yazık oldu dağdakilere içim parçalalandı

Sadece evinde iki kitap buldukları için değil zaten. Kadın uzun zamandır gazetede sol görüşlü yazılar ve bildiriler yayınlıyordu. Evinde de tonlarca bildiri vardı. Bulunan kitaplar bahane oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh aslında hiç büyük değil,ülkemiz şartlarına göre büyük olabilir fakat çok çok daha fazlası lazım.

Tabii ülkemizde çekilen dizilerin %98'inin prodüktörlerinin hangi maddeyi kullandıklarını merak ediyorum,uzak duracam ondan...

Yani aslında şu nefret ettiğim Kurtlar Vadisi'nde bile böylesine büyük bir para dönmesi beni sevindiren birşey,büyük paralar dönmeye başlamalı.

Uykum var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...