bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bence son yıllarda yapılan en iyi dizilerden biri.Çemberimde Gül Oya yı izlemezdim sevmemiştim.Fakat bu dizi bambaşka.Gerçi her bölümünü izleyemiyorum ama izlediğim her bölümü beni benden alıyor :) Özellikle dizide Yassıada Mahkemesi çok iyi anlatıldı.Herşeyi harikaydı ve Adnan menderesin idam sahnesi. Hiç bi dizide ağlamamıştım ben =) Dizinin kendisi gibi şarkılarıda çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 evet süper hakikatten, gerek makyaj, gerek atmosfer, gerek tarih çok güzel yansıtılmış. yalnız bi dizi için daha önce hiç kardeşimle kavga etmemiştik. o ahmet karakterini tutuyor :D ben necdeti eheh. çok komik oluyor hakikatten. necdet esaslı oğlan ama, ahmetin bi aşırı kendini düşünmesi var, şiddete eğilim falan ck ck ck. bu arada erkeğim ben nickten yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Danışmanlığını Can Dündar'ın yaptığı bi dizi zaten belli eder kendini. Zaten oyucuların bircoğuda Demirkırat'ı okuyarak hazırlanmış diziye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 14 eylülde yeni bölümleriyle başlıyor oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sağcılara da solculara da yalakalık yapan , Menderes olayının gerçek yüzünde DP'nin yaptığı yolsuzlukları ve ülke bütçesinde oluşturdukları çöküntüyü vs adam gibi göstermedikleri gibi Deniz Gezmiş'in yaptığı çoğu toplum karşıtı eylemi de göstermeyen , sanki geçmişte hiç kötü şey yapmamış gibi RTE'yi bile sevimli göstermeye çalışan , kısacası tribüne oynayan dizi. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:15 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ekşi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 . [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:07 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bu bölümünde kime sorsam ağlamış başını seğredemedim ama işkencelerin abartıldığını düşünüyorum. tamam denize öyle işkence belki olmuştur bilemem ama evinde 2 kitap bulduk diye hiçbir kadına o işkence yapılmaz. dizinin son sahnelerine yetiştim yazık oldu dağdakilere içim parçalalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tabi öyle abartılmış. araştır da gel. onlar yumuşak hali sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abartı mı? daha beter işkencelere maruz kalan tanıdıklarım var hemde daha saçma sebeplerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ben öyle tahmin etttim ama yanıldım galiba =/ 2 kitap için onlar olduysa öncüler ne olmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PhysX said: Bu bölümünde kime sorsam ağlamış başını seğredemedim ama işkencelerin abartıldığını düşünüyorum. tamam denize öyle işkence belki olmuştur bilemem ama evinde 2 kitap bulduk diye hiçbir kadına o işkence yapılmaz. dizinin son sahnelerine yetiştim yazık oldu dağdakilere içim parçalalandı Sadece evinde iki kitap buldukları için değil zaten. Kadın uzun zamandır gazetede sol görüşlü yazılar ve bildiriler yayınlıyordu. Evinde de tonlarca bildiri vardı. Bulunan kitaplar bahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PhysX said: ben öyle tahmin etttim ama yanıldım galiba =/ 2 kitap için onlar olduysa öncüler ne olmuştur... Abartmayı bir yana bırak; oldukça hafifletilmiş. Çok kimse sağ çıkamadı o işkencelerden. 1980'de çok daha ağılaştı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 diziyi izlemedim ama annem izlerken muziklerini begenip download ettim, cok guzel bi soundtrack albumu varmis yapanlarin eline saglik.. bir de soylemeden gecemedim.devletin,guclulerin sevmedigi oldurdugu gencleri anlatmak cesurca bir is olsa gerek.. diziyi yapanlarin da yuregine saglik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben çemberimde gül oyayı da izlerdim buda güzel takip ediyoruz.Müzikler gerçekten güzel son bölümdeki 33 kurşun mesela.Dizinin forumu var müzikleri veriyorlar isteyen olursa girsin baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bugün yine güzel.özellikle mahirli sahneleri beni çok etkiliyor. ancak hala bi ibrahimi görememektir üzüntümüz.ayrıca mahirin askeri yanının yanında ideolojik yanını da sunmaya başlasalar hoş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bi dizi için bu kdr büyük prokdiksiyon yapılması beni hala şaşırtmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Heh aslında hiç büyük değil,ülkemiz şartlarına göre büyük olabilir fakat çok çok daha fazlası lazım. Tabii ülkemizde çekilen dizilerin %98'inin prodüktörlerinin hangi maddeyi kullandıklarını merak ediyorum,uzak duracam ondan... Yani aslında şu nefret ettiğim Kurtlar Vadisi'nde bile böylesine büyük bir para dönmesi beni sevindiren birşey,büyük paralar dönmeye başlamalı. Uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Film çok iyi başladı.. fakat siyaset'e dalınca bence bitti gözümde. uzatmak amacıyla seneryoyu değiştirim geliştirdiler. tadında bırakın yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bir bölümü izledim ziverbey gibi bir gerçeği gösterdi ve sinan cemgillerin ölümünü yetti ve arttı pek sevmem dizi izlemeyi zaten 5aydır televizyon izlemiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar