oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 nedir bu ya bu siteden çektiğimiz ya. bi dosya indirecez adamlar öyle bi harfler koyuyor ki 5 kere denedim yanlış karakter girdiniz dedi. fazla yanlış girdi yaptınız bi kaç dk beklemeniz lazım. premium üyeler karakter girmiyolar diye bi mesaj cıktı. adamlar zorla premium üyelik aldıracaklar yaaa.. kafam girsin kafam!!! [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 22:45 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 http://uploaded.to/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 o ile 0 i karistirirdim bende o sitenin kod girme hedesinde, ama 0 koymuyorlar sanirim. Ne zaman o ya benzeyen bir harf gorsem o olarak yaziyorum rapidshare de, hic yanlis olmadi. :p [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 22:59 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Evet botları engelleyelim derken captcha'nın cılkını çıkartmışlar. Ama bu sefer botların yanında insanlar da okuyamıyor. Ne yazik ki captcha'lar hala botları engellemenin en güncel yolu. Aynı zamanda şu anda çok büyük bir araştırma konusu. Cidden bu konunun çözümü pek kolay değil. Kolay yapınca çabuk kırılıyor, zor yapınca insanlar da okumakta zorlanıyor. Her ikisini birden sağlamak için daha konforlu bir yol çıkana kadar da bu böyle devam edecek. Rapidshare millet bezsin de premium account alsın diye captcha'ları bilerek zor yapıyorsa da ayıp hakkaten. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 23:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bana rapidshare biraz kasıtlı yapıyor gibi geldi bukadar abuk semboller kullanılmamalı 3 kişi kararlaştırıyoruz ne yazdığını resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bi S var bi 5 var hangisi S hangisi 5 anlamıyoz .. I koyuyolar 1 e benziyor.. hrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 premiumum mutluyum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 az önce 10 kere denedim gene olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bugün bende 3 5 sefer yanlis yazarak rekora gittigimi sanmistim =Pp ve ardindan indirmedim zaten, acaip geriyor insani tekrar tekrar o süreyi beklemek. cin iskencesi gibi birsey olmus artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 içgüdülerinize güveneceksiniz :) ben 2 bilemedin 3.deneyişimde doğruyu buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 (bkz: No SeX CauSeS BaD EyEs) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 11:36 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 rapidshare grabber kullanıyorum,proxy bulurken zorlanıyorum bazen ama aynı anda 3-4 tane çekmek güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Orada hiç o olmuyo hep 0 var. Muhtemelen o yazdın sen, ben hep doğru yazıyorum valla şifreyi, çok da kullandığım bir sitedir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 o ya da 0 girseniz de kabul edilir adamlar onu düşünüp ikisini de kabul ediyorlar. ayrıca hiç sorun yaşamadım ben, kartal gözlü müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 zamanında ben de sevmezdim keratayı ama dün akşam 6.5gb görünce fikirlerim yerinden oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 valla ben hiç yanlış girmiyorum ayrıca fastin dediği gibi orda yuvarlak bişi varsa 0 veya o girmeniz sorun olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Aştılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yakında artık free download olayı yok derlerse şaşırmayacam ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 rapid`e alternatif gzl siteler var yavas yavas oralara upload a baslar umarim insanlar :) 35 parttan olusan bi data yi iindirmek 546321534534 yilimizi aliyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 alternatf siteler varda, ben aldım premium üyelik artık emule kulanmıyorum veya benzeri programalr herşeyi rapidden cekiyorum rapidshare icin arama motorlarında üretildi zaten cillop oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 harbi o Brigand'in gönderdiginde 2. harf ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 o harf I ama J harfini parçalı yapmışlar o yüzden I bi gairp görünmüş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bana üçgene benzer birşey gibi geldi belki L de olabilir ama denemedim sayfayı yeniledim 0.5 dakika daha bekledim, yeni güvenlik kodu daha okunabilesi birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 peki premium üyelik alınca günlük download limitimiz ne kadar ?? biz bir kaç arkadaş almayı düşünüyoruz ama eğer limit olayı varsa çok fazla işimize yaramayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 rapidshare.de de 3gb ama suan comda yok galiba 5günde 32gb çekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar