Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Yahu yapmayın bence o kadar da kötü değil. Sonucta sadece home video için hazırlandığını unutmayın. Sonucta olesine bir deneme bile diyebiliriz. İlk LOTRlar gibi bişi işte o da boyle boyle başlayıp sonunda bir başyapıtla sonuclandı. Sonunun oyle olmasını umuyorum. Ancak DVD çiktigi bun DL i de kesin alicam.
Şunu da unutmayın bu bir çizgifilm, final fantasy veya shrek gibi bir animasyon degil. Beklentileriniz de bu yonde olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
S_burti said:
DVD 19 gün sonra (15 Ocak 2008) de çıkıyor. 13 yaş alt sınırı (PG13) almış. Yani çizgi film de olsa sağlam anlamına gelebilir :D.

Hala umutluyum. Güzel yapmışlardır belki ya. LOTR felam da ilk once cizgi filmle cikmişlardı ki onlar bundan kat kat beterlerdi.

DVD formatına deymez,VCD bassınlar..3'lü paket yapılsın mesela yılbaşı gününe kadar kupon biriktirelim bir gazetenin.Alalım 5-6 kupon bşi olsun.
"Gazetenizi alırken,Ejderha Mızrağı VCD'nizi de unutmayın bik bik.."Gibi bir promosyon ambiyansı da yakışır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Konu kitaba uygun lakin ne diyim vasat :(:(:(
Çizimler ilginç, eski yeni harmanı gibi. Dragon bilgisayar animasyonu yapmışlar elemanlar heman gibi :D. Ama herp dediim gibi DL olsun boktan olsun :D
Devamını çekeceklerini sanmiyorum çünküü ne yazik ki puanları 1 gunde dibe vurdu filmin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o kadar da kötü değildi. Ejder animasyonları dışında kabul edilebilirdi bence, tamam eski tarz çizimler ama alışıyor insan biyerden sonra. Ayrıca izlerken kitabı ilk okuduğum anlar falan geldi aklıma o açıdan hoş bile denilebilir. Ben iyimserim yani genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

filmi 3. kez izlediğimde iyice sevdim :D. Yanlız keşke bilgisayar animasyonlarını araya katmasalarmış diyorum hep. Draconianlar çok sırıtıyor ve robot gibiler :(
Ama ben filmden memnunum dedigim gibi. Dragonlancein canlanmış olması guzel. İnşalla LOTR ile aynı kaderi paylaşır ve aynı ondaki gibi kotu bi çizgifilm (ki LOTRinkinden çok daha guzel bu) ardındanda muhteşem bi film olarak gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Kaede: DnD Movie'ye laf etmişsin de. Bundan kat kat güzeldi bence.

Ben izlemeyeceğim büyük ihtimalle bu yapımı. Dragonlance filmi yapılıo dediler. Oh be sonunda dedik. Animasyon olcak dediler. İyi bakalım dedik. Hani FF filan hoş gelmişti biraz göze. Beowulf'a gittik Villians ile. Bunun gibi yaparlar işallah DL'i de dedik. Sonra daha geçen hafta muhabbetini yapıoduk DL filminin. Kesin ve net konuşuodum zaten. Bi Raistlin, bi Sturm, bi Flint veya bi Tasslehoff beklentilerimi karşılamazsa, beni tatmin etmezse izlemem zaten demiştim. Bu videoyu gördüm. Tamamen hayal kırıklığına uğradım. Fiyasko diyebilirim yani resmen. Yarı 3D yarı 2D nedir yahu? Var mı böyle bir saçmalık. Dragonlar veya Draconianlar robot gibi. İğrenç efektler filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...