Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gerçekten o kadar kötüyse hiç kasmıyim bulacam diye? dl fanlığım zedelenmesin en azından sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 durum vaziyet ne biri bana özet gecermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 keşke animasyon olarak olmasaydı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yahu yapmayın bence o kadar da kötü değil. Sonucta sadece home video için hazırlandığını unutmayın. Sonucta olesine bir deneme bile diyebiliriz. İlk LOTRlar gibi bişi işte o da boyle boyle başlayıp sonunda bir başyapıtla sonuclandı. Sonunun oyle olmasını umuyorum. Ancak DVD çiktigi bun DL i de kesin alicam. Şunu da unutmayın bu bir çizgifilm, final fantasy veya shrek gibi bir animasyon degil. Beklentileriniz de bu yonde olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bunu anca evlere promosyon die göndersinler para mı verilir lamn buna :S yazık öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Dragonlance'in bitişi. Rezil etmişler. Bütün gücümü bu saçma çİzGiFiLmİn yapımında emeği geçenlere erken ölüm bahşetmek için harcıyorum. Umutlarım hayallerim yıkıldı. Bitti... Tez Vakitte geberesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 DVD 19 gün sonra (15 Ocak 2008) de çıkıyor. 13 yaş alt sınırı (PG13) almış. Yani çizgi film de olsa sağlam anlamına gelebilir :D. Hala umutluyum. Güzel yapmışlardır belki ya. LOTR felam da ilk once cizgi filmle cikmişlardı ki onlar bundan kat kat beterlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 off. fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 S_burti said: DVD 19 gün sonra (15 Ocak 2008) de çıkıyor. 13 yaş alt sınırı (PG13) almış. Yani çizgi film de olsa sağlam anlamına gelebilir :D. Hala umutluyum. Güzel yapmışlardır belki ya. LOTR felam da ilk once cizgi filmle cikmişlardı ki onlar bundan kat kat beterlerdi. DVD formatına deymez,VCD bassınlar..3'lü paket yapılsın mesela yılbaşı gününe kadar kupon biriktirelim bir gazetenin.Alalım 5-6 kupon bşi olsun. "Gazetenizi alırken,Ejderha Mızrağı VCD'nizi de unutmayın bik bik.."Gibi bir promosyon ambiyansı da yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tiplere bak ahhaha :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Önce http://album.paticik.com/albums/userpics/18028/raist1.JPG Sonra http://album.paticik.com/albums/userpics/18028/raistlin.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ahah iyi olmuş, tiskiniyorum DL den :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Gorunce direk insanin aklindan "80 senesi yapimi herhalde, dvd ye aktarmislar satiyorlar" dusuncesi geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 çıktı mı? sinemada oynamaz heralde. cıktıysa DL yada satın alma linki verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 arkadaki tanis olamaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 inidirip izledim. tek kelimeyle "bok" gibin. başka bir açıklama yok. Bir ara raistlin den "drop the sword! NOW!" gibin laflar bekledim ama nafile :P devamını da çekerlerse hiç şaşırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konu kitaba uygun lakin ne diyim vasat :(:(:( Çizimler ilginç, eski yeni harmanı gibi. Dragon bilgisayar animasyonu yapmışlar elemanlar heman gibi :D. Ama herp dediim gibi DL olsun boktan olsun :D Devamını çekeceklerini sanmiyorum çünküü ne yazik ki puanları 1 gunde dibe vurdu filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Zaten nefret ederdim DL'den sırf gülmek için izledim. DnD movie etkisi yaptı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ya o kadar da kötü değildi. Ejder animasyonları dışında kabul edilebilirdi bence, tamam eski tarz çizimler ama alışıyor insan biyerden sonra. Ayrıca izlerken kitabı ilk okuduğum anlar falan geldi aklıma o açıdan hoş bile denilebilir. Ben iyimserim yani genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 animasyon olmadı cok daha doğru diyorum dah aönce demediysem edit: abov 2d ler rezalet rezalet abov... ben cizsem daha iyi cizerdim butu animasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 lise yıllarında okuduğum bir seriiyi izleyince hoşuma gitti benim.nedense böyle basit çizimli animasyonlar benim daha hoşuma gidiyor ultra-mega parlak çizimlerden rahatsız oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 filmi 3. kez izlediğimde iyice sevdim :D. Yanlız keşke bilgisayar animasyonlarını araya katmasalarmış diyorum hep. Draconianlar çok sırıtıyor ve robot gibiler :( Ama ben filmden memnunum dedigim gibi. Dragonlancein canlanmış olması guzel. İnşalla LOTR ile aynı kaderi paylaşır ve aynı ondaki gibi kotu bi çizgifilm (ki LOTRinkinden çok daha guzel bu) ardındanda muhteşem bi film olarak gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 @Kaede: DnD Movie'ye laf etmişsin de. Bundan kat kat güzeldi bence. Ben izlemeyeceğim büyük ihtimalle bu yapımı. Dragonlance filmi yapılıo dediler. Oh be sonunda dedik. Animasyon olcak dediler. İyi bakalım dedik. Hani FF filan hoş gelmişti biraz göze. Beowulf'a gittik Villians ile. Bunun gibi yaparlar işallah DL'i de dedik. Sonra daha geçen hafta muhabbetini yapıoduk DL filminin. Kesin ve net konuşuodum zaten. Bi Raistlin, bi Sturm, bi Flint veya bi Tasslehoff beklentilerimi karşılamazsa, beni tatmin etmezse izlemem zaten demiştim. Bu videoyu gördüm. Tamamen hayal kırıklığına uğradım. Fiyasko diyebilirim yani resmen. Yarı 3D yarı 2D nedir yahu? Var mı böyle bir saçmalık. Dragonlar veya Draconianlar robot gibi. İğrenç efektler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 karete kamil bile daha iyi be yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yalnız baştan okuyup 5. sayfaya gelince çok fena gülmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar