Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu ne ? dalga mı geçiyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Allah belalarini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ahaha komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Samanyolu tv de var böyle çizgi filmler , bu kalitede . Allah falan bişeylerli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 allah belanızı versin kısmına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şaka mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bu ne be, çizimler rezalet. O kadar beklettiler, bunun içinmiydi? Yazıklar olsun ya ne diyim o kadar da gaza gelmiştik:( Ben görüntü kalitesi olarak FF:Advent Children dan daha düşük bişey beklemiyodum açıkçası. Çok feci içimde patladı şimdi bu ya:( Neyse, umarım kitabı fazla makaslamamışlardır da hikayeden kurtarır. Bi de Raistlin He-Man e benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Şimdi şey aklıma geldi, lotr inde ilk önce bu kalite bir çizgi filmi yok muydu? Yoksa filmden sonra mı çıkmıştı o? Eğer öncesindeyse ben dl filmi beklemeye başlıcam...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tepelerine Elemental Swarm atmak lazım bunu yaoanların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Seslendirenlerde Zeyna var ehuehe Zaten sinema filmi olmayacak anlaşılan dvd ye gelecem diyor baksana Zaten sinemaya çıksa türkiyede çizgifilm olarak anlaşılacağı için düblaj yapacaklar hadi düblaja katlandık diyelim salondaki çocuklar sinir edecek zaten. Zaten düblajlı izleyeceğime dvdsini alır orjinal izlerim daha iyi gelmesin zaten sinemaya. Birde 2d içinde 3d okadar kötü duruyorki hangi animasyon filminde görsem gıcık oluyorum. Yapımcılar bunu bi kafalarına sokamadılar. Ya hepsini 2d yap yada hepsini 3d yap. ne o öyle yarım yarım. Bir birinden ayrı duruyor iğrenç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 15 sene önce yapılmışa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Görüntüler çok berbat geldi bana.Eğer o benim hayalimdeki Raistlin'se ben Tanis'im o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu nedir ya?iğrenç olmuş hiç bulaşmasalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu kadar berbat beklemiyordum nedir bu ya dalga mı geçiyorlar, şaka mı yapıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Ve hayallerin yıkıldığı an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 iyimser bakim diyorumda yok bakamıyorum yani. Bari herşey 2d olsa :s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bu ne lan ehueuhe..dalga geçiolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bunun Fake olma ihtimali yokmudur? Rezillik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 He man daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 baya şakacı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 auashdsahd 15 sene önce de böyleydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 BU NE LAN! daha 10 sene önce neredeyse final fantasy filmini izledik, TAŞ gibiydi bunun yanında. allah belalarını versin! şaka gibi bunu film yapmasınlar avatar gibi mini series yapsınlar anca avatar kadar belki izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Trailer insallah fake falandir, sictik yoksa yani. Buyuk hayal kirikligi olur. Kiefer bu isi aldiktan sonra gitmis butun DL kitaplarini okuyup karakterini tanimaya ugrasmis bu arada, "JACK BAUER LAN BU" diye yaklasmamak lazim yani olaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Animasyonu görünce ne pişman olmuştur ehueh, Jack Bauer gibi bağırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yazik lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar