Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 çok canım çekti yaaa son yıl için girmeye kasıcam !!! Giriliyor değil mi son sene ? (alttan ders olursa patlıyor mu ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Ehe valla hergün parti filan olurada gidersen güzel para harcanır 550 euro yetmio bence bir 650 filan olsa iyidir kirayıda verioz çünkü bu 550 içinden ama kişisinede değişiyor ne alışkanlın var yok ama burada partiydi eğlenceydi ön planda. ve son sene yapılabilior benim arkadaşlarımın 2 tanesi öyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Sly can sen var ya tanıdığım en kral adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bunu hiç bi baskı altında kalmadan söylüosun dimi ? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ja, absolut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 saol kardeşim sen de çok kralsın duygulandırdın beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 hayaller güzel de, sql procemi yapamayıncaa ah be kahpe dünyaa diyesim geliyo. bi rakı balık yapmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Gelecek sene 2. dönem erasmusla hollandaya gitmeyi planliyoum. Hollandada 4 tane seçeneğim var, hangisini seçsem karar veremedim. 1-Vrije Universiteit Amsterdam 2-Universiteit Utrecht 3-Universiteit Maastricht 4-Erasmus Universiteit Rotterdam Daha önceden erasmusla hollandaya giden, bu okullar hakkinda bilgisi olan varsa ve üşenmeyip bilgisini benle paylaşirsa sevinirim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 rotterdam güzel şehir bu okulu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Desiderius Erasmus Roterodamus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sabancı'da sadece 3.sınıfta mıdır Erasmus ihtimali? Saf bölümcü olmayınca kaybettirir mi? Ve de neye bakıyorlar gönderirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 abi zaten anca 3.sınıfta yolluyolarmış dedi bana penth..daha önce bölüm seçmediğin için olmuyo.son sene de bir sürü bitirme projen olacağı için yollamıyorlarmış..herkese sordum en uygunu 3.senenin 2.dönemi diyo herkes ben de öyle yapıcam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lopeth said: çok canım çekti yaaa son yıl için girmeye kasıcam !!! Giriliyor değil mi son sene ? (alttan ders olursa patlıyor mu ?) ben son sınıfın ikinci dönemi gidiyorum. Alttanbir ders var ama olan oldu. Gelecek ay Almanya'dayım. Yalnız orada olacağım için mezuniyet törenini falan kaçırıyorum o iyi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Teddy said: Gelecek sene 2. dönem erasmusla hollandaya gitmeyi planliyoum. Hollandada 4 tane seçeneğim var, hangisini seçsem karar veremedim. 1-Vrije Universiteit Amsterdam 2-Universiteit Utrecht 3-Universiteit Maastricht 4-Erasmus Universiteit Rotterdam Daha önceden erasmusla hollandaya giden, bu okullar hakkinda bilgisi olan varsa ve üşenmeyip bilgisini benle paylaşirsa sevinirim. =) 1 biri bilmiyorum ama, 2,3,4 cok iyi okullar. Ben Erasmus a gormeye gitmistim orada okuma ihtimalim vardi. Okulun yeri cok guzel, ayrica rotterdam da cok guzel bi sehir. Ben baya arastirmistim Erasmusu, dunyadaki en iyi ekonomi okullarindan biri, LSE den sora avrupa da en cok bilinen ekonomi okulu. gilean ayrica isvece gitmezsen tas olursun tas serefsiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 KOÜ de Erasmus imkanları kısıtlı sanırım yaa. Çevre Mühendisliği okuyorum, Sprachdiplom falan var Almanya'ya rahat giderim de, erasmus anlaşması neyn olması lazımmış. Çok canımı sıktı bu durum. Yurtdışında okumak isteyip de okuyamayan ben kendimi Erasmus ile teselli edeceğim inşaaaaaallah (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fransa'ya yolluyor bizim okul sizi lan,üstelik her fırsatta üniyi küçümseme,iyidir bizim üni. Ve sadece 30 cm yanımdayken sana niye buradan mesaj attım,düşündürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Evet biraz önce siteyi kurcaladım Metz üniversitesine yolluyormuş. Fransa ya gidebileceğiz gibi gözüküyor. Gönül isterdi ki bi TU Berlin, RWTU falan olsun ama Metz ile anlaşmışlar. İyi yav taklırız fransada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Şu saydığım üniversiteler nasıldır? CS bölümleri iyi midir bilen var mı? Blekinge Institute of Technology (İsveç) University of Strathclyde (İskoçya) Free University of Bozen/Bolzano (İtalya) Universidad Politécnica de Madrid (İspanya) Universidad Carlos III de Madrid (İspanya) Benim okulun erasmus için anlaşmalı olduğu üniler arasında güzele benzeyen bir bunlar var. O yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mirage sen mezun olmuyormuydun bu sene? Bir de İskoçya'ya git, viskiyi ana vatanında içersin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 anam hazır topak varmış, burdan sorayım. şimdi elimizdeki okullar şunlar: Wirtschaftsuniversität Wien - Vienna University of Economics and Business Administration, Austria Ghent University, Belgium HEC - Management School of University of Liège, Belgium University of Southern Denmark, Denmark Copenhagen Business School, Denmark Aarhus School of Business, Denmark Estonian Business School, Estonia Turku School of Economics and Business Administration, Finland Ecole Superieure de Commerce de Lille, France Ecole Superieure de Commerce de Clermont, France IESEG School of Management, Catholic University of Lille, France ESCEM-Tours- Poitiers, France Groupe ESC Rouen, France European Business School - ebs, Germany Johann Wolfgang Goethe-Universität Frankfurt am Main, Germany Pforzheim University of Applied Sciences, Germany International Business School, Budapest, Hungary Libera Universitá di Bolzano, Italy Università Commerciale Luigi Bocconi, SDA Bocconi, Italy ISM University of Management and Economics, Lithuania University of Groningen, The Netherlands University of Maastricht Faculty of Economics and Business Administration, The Netherlands Tilburg University, The Netherlands Cracow University of Economics, Poland Warsaw School of Economics, Poland Instituto Superior de Ciencias do Trabalho e da Empresa, Portugal Faculty of Economics, University of Ljubljana, Slovenia Universitat Pompeu Fabra, Spain Jonkoping International Business School, Sweden Aston Business School, UK Macquarie University, Australia Hiroshima University of Economics, Japan japonyaya niyetliydim ama zor olur dediler caydırdılar beni, avustralyada ise hayat çok pahalıymış, tırstım. şimdi bu ikisinden hariç, yukarıdaki okullardan, hatta bırakın okulu, ülkelerden hangisine gidilir? niyetim gezebildiğim kadar avrupa ülkesini gezmek. şöle hayatın nispeten ucuz olduğu, accommodationın ve ulaşımın sorun olmayacağı, ortamın güzel olduğu vs. vs. bi tavsiye rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Pforzheim University of Applied Sciences, Germany şuna direk gitme , hayatındaki en büyük hatayi yaparsin , geri kalanlari bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ginaly bilkent işletme ug misin? aynı liste bizde de var çünkü bilkent mba master:) ben danimarka veya isveçe gidicem bugün karar vericem artık :) büyük ihtimal danimarka aarhus veya university of southern denmark odense kampüsüne gidicem daha önce giden var mı danimarkaya? tavsiye vs eden? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Prawler said: Mirage sen mezun olmuyormuydun bu sene? Bir de İskoçya'ya git, viskiyi ana vatanında içersin. :P Mezun oluyorum ama aynı üniversitede master'a devam edicem kabul edilirsem. Çok memnunum burdan. Sadece master sırasında erasmusla bir dönem başka bir ülkeye kaçmak istiyorum değişiklik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 eet bilkent işletme ug (: ben de mi danimarkatya gelsem, pati buluşması yaparız sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mirage said: Prawler said: Mirage sen mezun olmuyormuydun bu sene? Bir de İskoçya'ya git, viskiyi ana vatanında içersin. :P Mezun oluyorum ama aynı üniversitede master'a devam edicem kabul edilirsem. Çok memnunum burdan. Sadece master sırasında erasmusla bir dönem başka bir ülkeye kaçmak istiyorum değişiklik olsun diye. hocam diplom değil mi sizde? nasil master yapicaksin. diplom mezunu zaten masterli çıkıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar