GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pal versiyonu xbox a 1.5 hafta öncesinden çıktı bile yani çıkmadı da düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o değilde ben istanbuldan bihaberim istanbulda orjinal nereden alabileceğimi bilen var mi? bir de türkiye fiyati ne olacak xbox fiyatlarini gördüm de pc de öyle olmaz diye düşünyorum yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yaw çok fena çelişkilerdeyim 256 mb x700 pro ekran kartım var minimum system requirements da x850 demiş en az şimdi ben oynuyamıcak mıyım oyunu? yoksa şuan için düşük bi ekran kartı mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ,krek yok ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 2 gune cıkar us versıyonu alırız orjınalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Warez forumuna çevirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ahah pardon. neler oldugunu soylemek icin cpledim de sonradan doner crack, nerden indiririm muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin [ ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link] verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Hatırlatma ve ön uyarı amaçlı koyalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=890895&st steam versiyonunda mod lar problem cikarabilir falan demişler. zorunlu olmadikca steam almayin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben de ilk başlarda olumlu baksam da galiba oyun pek güzel değil ya da en azından "umduğumuz" gibi değil yani alsam alsam kutulu Collectors Edition(ya da her neyse artık adı) alırım (ki almayı pek düşünmüyorum) içinden çıkacak zımbırtılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oyun daha çıkmadan bu kadar kesin yorum yapmayın bence ya, tatsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Senin umduğun ne bilmiyorum ama, biz bilmem kaç sayfadır "genel itibariyle" kötü diyoruz, dolayısıyla bim umduğumuz gibi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ben de sevmiyorum oyun cıkmadan elestiri yapmayı ancak X360 versiyonu sızdı ve Vault'tan çıkana kadarki kısımları ve biraz da dışarısını gösteren kısımların videolarını youtube'da silinmeden izleyebildim ve açıkçası hem gameplay hem grafikler(çok da önemli değil ama fps olduğu için textureların iyi olmaması bir eksi) hem de atmosfer olmasını beklediğim gibi değildi.(Vault Oblivion'daki Sewers bölümü gibi tutorial diyebilirsiniz ama sonraki kısımları da pek iç açıcı değildi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 basın öve öve bitiremiyor. gamespy filan 5 vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oyunu henüz bilmiyorum da prepareforthefuture.com mükemmel olmuş. metro protectron süperdi heh, tickets please! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 alooo bu istanbulda nerye gelcek oyun hemen nerden bulabilirim bir de fiyatla ilgili bilgisi olan varsa yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aral sitesinde bulamadım ama abd fiyatı 49.99$ gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 notlara göre olmuş sanki GameShark B+ Oct 28, 2008 GamingExcellence 9.5 / 10 Oct 28, 2008 GameDaily 8 / 10 Oct 28, 2008 VideoGamer 9 / 10 Oct 28, 2008 GameSpy 5 / 5 Oct 28, 2008 IGN 9.6 / 10 Oct 27, 2008 Giant Bomb 4 / 5 Oct 27, 2008 1UP A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sam said: aral sitesinde bulamadım ama abd fiyatı 49.99$ gözüküyor. saol abi en sonunda cevap alabildim de şey soracaktim ben buraya yeni taşindım okul ayana hangi magazada en kisa sürede bulabilirim oyun çiktiktan sonra( adresini de yazabilen olursa severim thnx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cevahirde mavi shopta bulabilirsin gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Şimdi gidiyorum Cevahir'e akşam gelince söylerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 cansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 benim bildigim yalnızca amerika'da cıktı henuz, zaten "avrupa'ya kutulu gelmeyecek, yalnızca steam uzerinden satılacak" diye bir geyik var (hem trgamer'da okudum, hem de ign'de yalnızca us ve australia release tarihi yazıyor), dogru mu bilmiyorum, bazı sitelerde de avrupa release'i australia gibi 31 ekim diyor, daha gelmemis olması buyuk ihtimal yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 d%r a sordum, 31 inde geliyormus orjinal bu arada. 31inde steam den de download edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 amerikada abim aldı xbox360 : 199dolar fallout : 50 dolar oynuo 2 gündür : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar