Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dialoglar bell aslinda su an.. Sıkıntısı monolog olması, verdikleri ön malzemede karakterlerin konuşmaları mevcut lakin, bizim tepkilerimiz yok. Monologsal olarak bana dokunmadı yazılanlar, çoğu ön izlemede cevabımız: "görevi kabul ediyoruz" gibi geçiştirilmiş. bundan korkabiliriz, illa korkacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 In ın ınnnn E3'ten sızan şok resim. Dialog sistemi belli oldu! [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sabah sabah yüreğe inen fotoşoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ne fotoşopu? Paint skill'lerime laf ettirmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ahaha iyiymiş son ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: TH: It's hard to describe without seeing it, but you stop time and are allowed to queue up attacks based on how many action points you have. And then you press the "go" button. The actions you chose are then played back for you cinematically--but fast. It only lasts a few seconds unless something amazing happens, like someone's head explodes. Once the playback is done, the camera warps back to where it had been. real-time'lık bir durum yok yani, o endişeler yersiz oldu. basbayağı saf turn-based. todd howard'la söyleşi: http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/news.html?sid=6176067&tag=topslot;title;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yani bg veya nwn deki gibi bi durum mu söz konusu? yoksa fo1 ve 2 de olduğu gibi hostile bi durumda direk pause mu oluyor? edik:gerçi şimdi düşününce ikisininde ap olayı dışında hemen hemen aynı olduğunu farkettim ama fo daki pause olma animasyonunun hızlanması gerek o baya kıl ediyodu beni :) [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 15:32 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hostile durumda pause olur herhalde çünkü ap harcıyor bütün hareketler sonuçta. ama sanıyorum ki gayet hızlı ve temiz yapacaklar çünkü dediğin gibi çıldırtıyordu beni de o olay. bir de şehirlerde milletin tek tek oraya koşması filan off işte geçen ay fo2 yükledim tekrar ama 15dk oynayabildim ancak eskiden 4-5 kere bitirdiğim oyunu. nasıl ağır geldi öyle böyle değil. o yüzden "çok hızlı gösterilecek hareketler" diye özellikle vurgulanmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bu resimleri gordunuzmu ? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ezberlerdik bile :P ilk 3 in-game, 4. trailera countdownda bethesda nın sitesinde ki concept art, 5 ve 6 da trailerdan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://fallout.bethsoft.com/home/home.php başlıbaşına site haline getirmişler artık sadece foruma link yerine. avatarlar, wallpaperlar vs var. :) bir de newsletter yolladı bethesda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Aman tanrım ne kadar çok içerik var o sitede! veya.. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yeni açılmış siteden ne bekliyordun? çıkmamış oyunu bedava mı indirecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Çok güzel olmuş bencede site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 iyimiş [spo][/spo] grafikler süper :P [spo][/spo] [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:55 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fallout 2 oynuyorum su siralar.. yer yer grafikleri daha çok haz veriyor bana : ) geri kafaliyim, gelenekselciyim evet. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:36 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Sanki inşaat sitesi lol, % 80 bitirsinler öyle koysunlar. Bir SC2'nin açılış sitesine bakın bir de buna, şaka gibi resmen. İçerik bekliyorum işte ama yok. Yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Yeni ss ler: http://www.gamershell.com/pc/fallout_3/screenshots.html?id=14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Uploaded: May 9, 2007, 4:37 am Eski teaser concept art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Verdiğim link den ss leri bulun, yeni 4 tane var. Aslında direk onların link ini vermiştim ama buraya aktarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 şöle http://www.gamershell.com/pc/fallout_3/screenshots.html üstekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bunu söylemek istemezdim ama, oblivion with guns hakkaten. neyse oblivion da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Patlamalıyı ilk kez görüyorum, öbürleri basına önceden gösterilen demodan. Tahmin ediyorum ki Megaton patlama sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 horace nereden cikardin ya heh : ) savas sahnelerinden kareler koymuslar sadece. Sahsen atmosfer olarak, ilk 2 oyuna nazaran daha dolu mekanlar. Çöl atmosferi aksine yogun bir yapilasma mevcut. Tabii bu, demodaki kisitli alanlar (ayni alandan) ciktigi icin olabilir. Kotu yada iyi olarak demiyorum bunu tabii. Benim icin oyunun su asmadaki muallakda olan yonu, diyaloglar. O haric yapilan herseyi uzak ara kucaklamaktayim heh. Ki ilk fallout'lardaki worms stili, "bir sen vur simdi ben vuracagim" tarzi savas manteletisinden sulandirmadan uzaklasilabilmisse leziz. Sira tabanli taktik savas icin iyi ornek her zaman dedigim efsane jagged alliance'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 link verirken 4 ü linke dahil edememişsin http://www.gamershell.com/pc/fallout_3/screenshots.html?id=14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar