Ben bu ikisinin tartismalarina hasta oluyorum yani resmen bir Edi ile Budu bir Ali ile Fatma bir Conan ile Toth-Amon tadi var bu ikilide...yazilarini okurken su incilere takildim ve param olursa filmlerini yada oyunlarini yapmaya karar verdim...
-Sam....("fallout sadece insan gözünden oynanır" görüşüne sığınamamış neyse ki konuşan, biyerimle gülecektim) suratına nwn'yi ve bilumum 3d rpg'leri çarpmayı istiyorum, duyan da sanır ki 72 tane tür var fo evreninde. ULAN SADECE MUTIE VE GHOUL YAPACAKSINIZ TEMBELLER! vault dweller'ın şoparını oynatsınlar bir daha bakın vindicator'la basacağım heriflerin ofislerini! acayip sinirlendim
-arcane....agility nası artsın eşek kadar zırh giyiosun , perception içinse artmasına gerek olan bi durum yok.silahların scope u veya ortamın ışığı veya mesafe hede hödö etkiler.senin gibi pokemon kılıklı power armor sevenler tactics oynasın, bu bi rpg ve bu hususlarda taviz vermez
Bende katilicaktim polemiginize ama inanin okumak daha zevkli :D Bir omursunuz valla ...:)[hline]A little less conversation a little more action please
yosemite sam naaptın hoca sen, aldın power armor u içine ghoul koydun , mutant a satranç oynattın..
nası yok be carry weight sınıra gelince ne oluyo ?
adamlar neden koşamıyo ?
herşeyi ben mi öğreticem..[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sam, 16 September 2003 19:11 tarihinde demiş ki:
sırf laf hokkabazlığı yaparak ters düşmeyi, ana muhalefetçiliği kimseye bırakmamışsın helal olsun da o kadar konuştukların likit petrol gazından hafif nihayette. nerede bilimsel, kanıtlarla sabitliği ortaya konan mantıki değerlendirmeler, nerede "benim rp anlayışım seninkini döver" feryatları..
sıradakiiiii..
sende rp anlayışı mı var ki irdeleyeyim ? senin rp anlayışın fo 2 de enclave ile birlikte okyanusun dibine gömülmüş.kanıtını da koyarız duck and cover pozisyonuna geçersin icabında, dweller a selam critical a devam
sıradakiiii..[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
sen speech'e abanmışsın da sana smooth talker da gerek, bir araba laf edip bile kurtaramıyorsun durumu. inci dağıtmayı bırak da faq üzerine bişiler yaz benim yazdıklarıma laf yetiştireceğine rp kontrolörü..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
speech i tagleyip üstüne smooth talker alan zihniyetten ne beklenir, faq senin gibi "abiii abiii tactics te ben hekşat koyuodum o büyük silahtan var mı bunda" zihniyeti için daha uygun, ben 1 kere okuyunca anlıyorum :D
yeni perk ün hayırlı olsun Ugh!
Required level : 1
Race : Mutant
You have a lot to say, hmm at least you did.. actually you don't remember a damn thing and you don't get what people say blah blah blah blah blaah blaaah blaaaaah.[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
fa1 dekı modıfıye edebılme geyıgı gıbı modıfıye quest lerı yetenegı ve/veya parcaları vs vs ıstıyom ...
ıtem yaratmakla alakalı olabılır ...
cok duzgun bır random ıten gen. ıle lıonheart kıvamı ıtemlar bıle olabılır ...
fa larda sılahlar cok azdı bence(cesıt yeterlıde kacını kullandık o mesele ) ...
katılıyorum gauss rıfle kullanmak yada pulse rıfle kullanmak ıstemıyorum ...
gatlıng lazer gatlıng lazer gıbı olsun ...
sam e de katılıyorum arcane e de ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Dragonutopia, 16 September 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
Yaa merminin bulunmadigi yerde kilic nasil bulunur bone cum
eskiden mermi mi vardı?
Bıçak varsa neden kılıç yok :)
ayrıca kılıcı yapmak mermiden daha kolaydır. Mermide ince işçilik veya sanayii aletleri gerekirken, her demir döven kişi, basit de olsa bir kılıç yapabilir. Metal var mı yok mu emin değilim. Ama power armor yapabiliyorsan, kılıç da yaparsın di mi?
power armor düz bi şekilde metalden değil ki
güçlendirilmiş polyester ile titanyumdandı sanırım şimdi yazmiyim
aman itemlar lionheart gibi olmasın
her silahın belirli özellikleri olsun, random bi şekilde olmasın[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
arcane olin reklamlarında mı oynuyorsun sen? iki kere rafine olmuşsun mübarek, bir uçtun yere inmiyorsun. benim smooth talker kullandığımı hangi yazıdan çıkardın ki? kaynak ver diyeceğim muhtemelen cem yılmaz'ın cevabını verip iniş takımlarını kaldıracaksın, hepten kaybedeceğiz seni..
demin bir sitede gördüm yeni perk'lerden birini, onu almışsın anlaşılan vah caaanımm.....
My Mouth is My Life
You talk, talk, talk. It's the only acivity you have done during your vault days. Unfortunately you couldn't practice anything else than trying to debate on almost anything, also losing your sanity.
Requirements: Being a talking race.
+150 speech, -10 for all skills, -4 IN[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar
Dragonutopia
-Sam....("fallout sadece insan gözünden oynanır" görüşüne sığınamamış neyse ki konuşan, biyerimle gülecektim) suratına nwn'yi ve bilumum 3d rpg'leri çarpmayı istiyorum, duyan da sanır ki 72 tane tür var fo evreninde. ULAN SADECE MUTIE VE GHOUL YAPACAKSINIZ TEMBELLER! vault dweller'ın şoparını oynatsınlar bir daha bakın vindicator'la basacağım heriflerin ofislerini! acayip sinirlendim
-arcane....agility nası artsın eşek kadar zırh giyiosun , perception içinse artmasına gerek olan bi durum yok.silahların scope u veya ortamın ışığı veya mesafe hede hödö etkiler.senin gibi pokemon kılıklı power armor sevenler tactics oynasın, bu bi rpg ve bu hususlarda taviz vermez
Bende katilicaktim polemiginize ama inanin okumak daha zevkli :D Bir omursunuz valla ...:)[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş
DoGMeaT
(dogmeat'siz fo olmaz)[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
nası yok be carry weight sınıra gelince ne oluyo ?
adamlar neden koşamıyo ?
herşeyi ben mi öğreticem..[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş
Sam
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
sıradakiiii..[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş
Sam
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
yeni perk ün hayırlı olsun
Ugh!
Required level : 1
Race : Mutant
You have a lot to say, hmm at least you did.. actually you don't remember a damn thing and you don't get what people say blah blah blah blah blaah blaaah blaaaaah.[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş
The_Delucian
ıtem yaratmakla alakalı olabılır ...
cok duzgun bır random ıten gen. ıle lıonheart kıvamı ıtemlar bıle olabılır ...
fa larda sılahlar cok azdı bence(cesıt yeterlıde kacını kullandık o mesele ) ...
katılıyorum gauss rıfle kullanmak yada pulse rıfle kullanmak ıstemıyorum ...
gatlıng lazer gatlıng lazer gıbı olsun ...
sam e de katılıyorum arcane e de ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş
Bone
eskiden mermi mi vardı?
Bıçak varsa neden kılıç yok :)
ayrıca kılıcı yapmak mermiden daha kolaydır. Mermide ince işçilik veya sanayii aletleri gerekirken, her demir döven kişi, basit de olsa bir kılıç yapabilir. Metal var mı yok mu emin değilim. Ama power armor yapabiliyorsan, kılıç da yaparsın di mi?
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
güçlendirilmiş polyester ile titanyumdandı sanırım şimdi yazmiyim
aman itemlar lionheart gibi olmasın
her silahın belirli özellikleri olsun, random bi şekilde olmasın[hline]Guns don't kill people...We do!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş
Sam
demin bir sitede gördüm yeni perk'lerden birini, onu almışsın anlaşılan vah caaanımm.....
My Mouth is My Life
You talk, talk, talk. It's the only acivity you have done during your vault days. Unfortunately you couldn't practice anything else than trying to debate on almost anything, also losing your sanity.
Requirements: Being a talking race.
+150 speech, -10 for all skills, -4 IN[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş