Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Takip eden var mı bilmiyorum , digiturk sahipleri mutlaka yakalamış olmalılar dizimaxte . Bir kere gecenin bir vakti yakalayıp izledikten sonra hastası oldum gerçekten . İnanılmaz iyi bir detektif var elimizde , Adrian Monk , aşırı derecede obsesif kompülsif kafalar içerisinde , bütün detayların en dibine kadar inerek olayları çözüyor . Adrian Monk 'u oynayan Tony Shalhoub da inanılmaz bir iş çıkarmış gerçekten , adamı alıp okşayası geliyor insanın . Kahkahadan gülüp geçirdiği gibi "aa vay be , hakkaten" dedirtiyor aynı zamanda . Görüp de es geçmiş olanlara , ya da hiç izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum . "Here's what happened... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Çok seviyorum, kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. İlginç bir dizi bu Monk. Aynı anda hem bir dedektiflik dizisi, hem de zavallı birisinin komik ve dramatik anlarını gösteren bir dizi. Monk, yani Adrian Monk, bizim dizinin kahramanı. Çok zeki, çok titiz, çok dikkatli, takıntılı. Cinayetleri bu şekilde çözmeyi başarıyor. Ancak bu takıntısı onu toplumdan uzak hale çevirmiştir. Karısı Trudy öldükten sonra, tüm hayatı suçluları yakalamak üzerine endekslenmiştir. Dizide epey ilginç karakterler var, hatta Ted Levine'in oynadığı karakter aralarında en çok hoşuma giden. Sadece polisiye meraklılarının değil, aynı zamanda "bizden biri" diyip arasına alabileceği bir karakterin olduğu dizi izlemek isteyenlerin çok hoşuna gidecektir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Monk iyidir ya... Ama sanki kabak tadı vermeye başladı artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Niye daha önce keşfedememişimki be, bi deniyim dedim 2 haftadır monk izliyip duruyorum, baya iyimiş öldürdü gülmekten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Biz eşimle hastasıyız, 6 sezonu bitirdik 7 yi bekliyoruz, monk candır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 OCD olayı süper en tehlikeli anda bile ters bir olay yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 her denk gelişimde geçiyodum bi izliyim dedim çok beğendim.yakalarsam izlicem tavsiye ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Harika bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 CoolRider said: OCD olayı süper en tehlikeli anda bile ters bir olay yapabiliyor. It's a gift... and a curse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Çok keyifli ya o screenshot bütün diziyi tanımlıyor nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Uzun süredir haberdar olup, birkaç ay önce bir deneyeyim diyip 6 sezon birden izlemiştim. Keşke önceden deneseymişim. Çok güzel bir dizi, en eğlenceli dizilerden. Hele sezon 2.5 gibi Sherona yerini Natalie'ye bırakınca(oyuncu diziden ayrılıyor) daha da güzel hale geliyor. Bu değişikliği başta yadırgıyorsun ancak alışınca daha iyi olduğuna karar veriyorsun. Ana karakter Adrian Monk (Tony Shalhoub)tam bir rekor ancak dizinin asıl güzelliği yan karakterlerin (stottlemeyer, randy, natalie) de süper olması. Natalie'nin Monk'u adam etmeye çalışması, Şefin mevki tripleri, Randy'nin kaybolmayan heyecanı vb. Harold'dan tut doktoruna yan karakterin yan karakteri bile iyi. Kötü bir yanı var. Trudy oynayan oyuncusundan çerçevedeki resimine kadar 316136 kez değişiyor. Dale the Whale bile 3 kez değişti sanırım. Yani kendi içinde tutarlı değil. Özellikle kısa sürede çok bölüm izleyince bu tutarsızlık rahatsız ediyor. Yine de dizinin keyfini kaçırmaktan uzak zira dizi çok eğlenceli. Konsept kendini tekrarlamak üzerine kurulu olsa da araya serpiştirilen ana hikaye ve her bölümün ilgi çekici olması tekrarların sıkıcı olmamasını sağlıyor. Kesinlikle izleyin. Henüz izlemediyseniz yaşadınız zaten 6 sezon, izle izle bitmiyor. Peki kim sever? Öncelikle karakterlerin polis / eski polis vb. falan olmasına aldanmayın. Dizi cinayet çözmek üstüne kurulu olsa da polisiye değil hatta çoğu bölümde katili bölümün başında görüyorsunuz. Eğlenceli ama komedi de değil. Bol bol güldürüyor ama amaç komedi değil. Asıl olayı Monk'un cin gibi bir adam olması, kimsenin farkedemediği detayları farketmesi. House seven sever diyeceğim zira yapısı ona benziyor ama oradaki karizmatik karakterleri ve dizinin genel havasını Monk'da aramayın. Monk daha bir eğlencelik aile dizisi, top 5inize girmez ama devamlı izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Sevmediğim iki nokta var aslında benim, eşim görmezden geliyor: 1-ana hikaye yok gibi ya da ilerlemiyor bir türlü 2-Adam ısrarla İstanbul a Kontantinapolis diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bu haftaki bölüm çok güzeldi hatta belki de en iyi bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 guzel diziymiş, 2.sezon baslarındayım ilk 2 bolum dısında butun bolumler cok basarılıydı şimdiye kadar, 1-2 birleşik bolumde sıkılmıstık biraz ama izlerken sonradan acıldı dizi. mutlaka izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ne kadar iyi bölümdü ya, bayağı güldürdü :D 7x07 Vampir sahnesi, Randy'nin kız arkadaşı ve de sondaki 101. vaka muhabbeti hepsi yardı geçirdi. özellikle vampir, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 7x09Randy'nin bıyığı, Captain'ın hediyesi, kilisede Monk'un "bum" tarifi kırdı geçirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 e10 başları süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 7x11 çok iyi. Uzun süredir Monk izlerken bu kadar gülmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 8. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Son bölüm çok güldürdü :D Natalie de az değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Vomiting? Yes, followed by death Vomiting... AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 offf abi koptum bölüm boyunca. vomiting olayı süperdi birde randy yardı istasyonda hahahahaha. - this is the longest hallway in the world hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ahah evet istasyon da süperdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tam final zamaninda ogrenmistim bu diziyi.. finaller bitti 2 haftada tum sezonlar izledi.. sonraki 1 hafta boyunca arkadasimla birbirimize monk un tavirlarini yaparak gulduk.. :) Izlenmesi gereken bi dizi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Elveda Monk. 8 sezon boyunca süper eğlenceli zaman geçirtmişti bize. Ama bitişiyle cidden ağlattı. Çok güzel noktayı koydular seriye. http://www.youtube.com/watch?v=Y8E-Ikdvy6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar