Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 benimde pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ben de bugün izleme şansı buldum ve hiç ama hiç beğenmedim. Tek bir karakteri bile oturtamadım, her şey çok çabuk oldu bitti hissine kapıldım. Zaten ana karakter dışında hiçbir karakterin ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Blackheart'ın yanındaki element karakterleri bir tek ölürlerken gördük o kadar yani. Nicholas Cage tek olumlu yanıydı benim için filmin. Bir de introda oyuncuları verirkenki motosikletin gözünden(!?!) gördüğümüz bölüm geniş ekranda etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Marvelin başarılı çalışmalarından bitanesi... Sonucun belli oldugu iyinin kazandıı hep adamın sonunda gelini öpebilirim di mi bey amca modunda olduu filmlerden bitanesi Klasik ama beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 canınız cok sıkılıyorsa izlenebilecek bir film.en azından bo$ durdugunuzdan daha fazla sıkılmazsınız.bazı yerler de altyazıyı hazırlayanın acızlıgınden mı bılemıcem,karı$abılıyor bir kac olay.ha izlerseniz ho$unuza bile gidebilir,o kadar kötü bir film degil ama ben bekledigimi alamadım.gerci cizgi romanını vs de hic ilgimi cekmediginden bilemicem. cizgi romanlarının hastası olanlarına sormak lazım aslında film nasıldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bi arkadaş bu filme 1.5 hafta ıcerısınde 3 kez gitti fenalık gecırıyodum en son dedı begendıgınden degıl ilk ablasıyla gitmiş sonra ben çok istedim ikna ettik 2.ye girdik en sonda kız arkadaşı çok yalvarmış kıramamış bide onla gitmiş ehuehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bugün izledim. Eva Mendez süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 benim hoşuma gitti film. yani x-men gibi rezil etmemişler senaryoyu. gerçi hulk, daredevil ve punisher filmlerindeki "senaryoya sadık kalmak ama başarısız kurgu" olayından bu film de kurtulamamış. ghost rider'ı çok sevdim. keşke dizisini çekseler bunun. motorsikletinin üstünde kuruluşu, kafasının yanışı, zinciriyle kötü adamları haklaması felan zevkliydi. ancak birçok eksiği vardı elbette. mesela güçlerini çok çabuk öğreniyordu bence. mesela spawn'ın bir bocalama devri olmuştu, spawn'ın filminde gayet iyi yansıtmışlardı bunu. ne yazık ki ghost rider'da yok bu. kısa kısa geçmişler herşeyi. blackheart'ın şu halini görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 komtanım +1 o adami her rolde gordum, içim bayildi resmen. üstelik bu role hiç yakişmamis, neydi o city of angelsdaki hali, of of yakişan oydu. bana gore zaman kaybi [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 22:07 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zaman kaybına +1 göğüs hariç izlencek bişi bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Eleştirmenler yerden yere vurdu filmi ama filmi yapanlar bile USAda bu kadar hasılat yapacağını beklemiyordu.İyi gişe yapmış sanırım film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu filmi sevenler Transformers'ı da seveceklerdir diye bir tespitte bulunayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ghost rider > transformers, ayrıca marvel çizgiromanlarından İLK defa adam gibi bir film yapılabilmiş alkışlıyorum :> çok hoşuma gitti film. zaten nicolas cage o/ nicolas'ın içinde olup da gene de kötü olan tek film 8MM zaten. yirin ben o nicolası :> eva mendes ise sadece filme göğüsleriyle renk katmış. oyunculuğunu pek beğenmedim. total: 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hmm peki konu nasıl? Şu bilgisayarla yapılan yeni çizgiromanlarıdan birinde psikopat bi melek bi çocuğun kendi gözüne çatal sokmasını (!) sağlıyodu. Aynı sertlikte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar