DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 son bölüm şaka gibi çoooooooooook sıkıcıydı öf yarısında bitsin artık dedim nası beğendiniz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eğlenceliydi ama baya güldüm ben sınıf geyiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abiiiiiiiiiiiiiii pulp fiction ya aahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 efsane bölümdü ayrıca bu çocuklar nasl bu kadar iyi rol yapabiliyorlar, konuşabiliyorlar, diksiyon vs. sadece ingilizcenin fonetiği mi sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kolej çocuklarıdır. bizim yeni nesil de yumurcaktan falan öğrendiği için konuşmayı trt spikerlerine taş çıkartıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dizilerde en sevmediğim şey çocukların boyundan büyük laf etmesi. Bazı diziler var hele sanki çocuk değil. Bir de house oturmuş veletle velet oluyor. Yakışmamış house reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 that's what she said göndermesine bayağı güldüm bu bölümde gerçi imzamla birlikte bi garip oldu şimdi. that's what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi pulp fiction gondermesinin gelecegini, uzanan elemani ve soda kutusunu gorunce sezdim de cikartip vurdugunda bildigin ciglik attim ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 odaya girdigi an belliydi o zaten de nereye kadar goturucegini merak etmistim ben, english motherfucker do you speak it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 raad sezonun iyi bölümü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sezon finali 2 bölüm four stories olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi Cuddy fena bayıyor beni artık, görmeye dayanamıyorum. Ne salak karı bu, senle evlenince House bütün huylarını değiştirecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 özellikle 1 hafta biriktirerek izliyorum. geçen haftakini şimdi izledim de. foreman gaz veriyo: - you can do this! you feel me?!! taub - (hiper sessiz) yeah! sonraki sahnede de testi satın alıyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bence çok güzel bölümdü. bu şekilde orjinal bölümleri seviyorum house'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Baya iyiydi bölüm, reklamcıya "don" demesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 DoruK said: son bölüm şaka gibi çoooooooooook sıkıcıydı öf yarısında bitsin artık dedim nası beğendiniz yav Asıl nasıl beğenmedin demek lazım gayet başarılı bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Farklı bir konu olduğu kesin de sürükleyici gelmedi bana. Devamlı kalan süreye baktım, ilginç bir şeyler gelsin diye düşündüm. Foreman'la Taub'un ev maceralarını anlatsa daha komik bir bölüm olurdu bence. Cuddy yetmiyormuş gibi bir de Cuddy kılıklı veletleri dinlemek zorunda kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 7 sinde baya bomba bi 15. bölüm gelcek deyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bence veletler süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arcane said: raad sezonun iyi bölümü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ad3m said: DoruK said: son bölüm şaka gibi çoooooooooook sıkıcıydı öf yarısında bitsin artık dedim nası beğendiniz yav Asıl nasıl beğenmedin demek lazım gayet başarılı bir bölümdü.bi yandan müzik açsam o kadar sıkılmazdım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cuddy niye bu kadar ciddiydi en son sahnede onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 o zaman böyle buyurHouse geldi, hastalar seninle birlikte olduğum için ölüyor ve ölecek dedi. House'un daima haklı olduğunu Cuddy kendi de söylüyor. Yazar orada o ciddi dediğin, düşünceli hava ile House'un tercihi Cuddy'i düşündürdü demek istemiş. Aynı tercihi Cuddy yapabilecek mi göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 standart house bölümüydü, şahane baydı artık bu tip bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 güzeldi bence bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar