Karasakal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Wilsonun film olayı süperdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 House un "Dün gece filmler olmayınca senin aile albümüne bakmak zorunda kaldım" dediğinde gülmekten ağladım resmen. Hatta durdurdum diziyi ve gülmem bittikten sonra yeniden başlattım. Evet, çok özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bro chase yonetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lol -I don't get it. I mean, okay, he was a friend of the family. You'd only known him when you were a kid. But if you wanted to meet him now, get an idea of what he's like, why not just go talk to him? -"Hi, it's Greg. You slept with my mother." -You're capable of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu sezon house wilson diyalogları çok daha yaratıcı hep böyle devam etsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Müthişti ya! Hasta çok yetersiz olmasa en efsane bölümleri arasına girebilirdi mizahıyla. Hasta aşağı çekmiş seviyeyi ama yine de çok güldüm. Bu sezon cidden Wilson bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hastaya how i met your mother'dan kıl kapıldığı için böle bakılıyo olabilir belki. bence hiç fena değildi hastanın olayı bütün hayatını blogda paylaşması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 güzeldi valla. cuddy'nin bölümde sıkılmıştım iyi döndü dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 chase ve wilson yönetmiş hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sabonis said: hastaya how i met your mother'dan kıl kapıldığı için böle bakılıyo olabilir belki. bence hiç fena değildi hastanın olayı bütün hayatını blogda paylaşması vs. O konuyu yeterince iyi işleyememişler bence. Sevgilisi de çok başarısız bir karakterdi. Hastalığı da öyle çok ciddi, ilginç twistlerle gelmedi. Bu yüzden pek sevilmedi bence. Yoksa HIMYM'de 3 bölüm kıl bi kadını oynadı diye öyle bakılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 himymden once kac yillik donna kariyeri var, ama housetaki karakterin kendisi uyuzdu zaten, vegan blogger filan, hic cekilmez. genelde hastalar zaten onemli olmuyo, konu direk hastayla ilgili degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Be not afraid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 15 gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tamam yine hastanın kötüleşmesi_teşhis koyamama_sonra vahiy gelmesi ile teşhis koyma_mutlu son tarzı bir house bölümü izledik, ama inanılmaz zevkli bir vakaydı. O aletten ben de istiyorum ya, inanılmaz bir şey hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dur nan daha izlemedim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Güzel bölümdü ya. Ortalam bir bölümdü aynen qosun dediği gibi ama cidden keyifliydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 wilson yine götürdü ayrıca taub abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oğlum tüylerim tiken tiken oldu lan benim resmen.yalnız taubu tam bir bölüm ayıracak kadar önemli görmediler sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Tamam yine hastanın kötüleşmesi_teşhis koyamama_sonra vahiy gelmesi ile teşhis koyma_mutlu son tarzı bir house bölümü izledik, ama inanılmaz zevkli bir vakaydı. O aletten ben de istiyorum ya, inanılmaz bir şey hayran kaldım. 5 yildir degismeyen bir formul bundan sonra da degismez, zaten bolumleri o vahiy ani icin ve arada gelisen geyikler icin izliyorum artik. bolumde herkesin ortak olarak foreman'a yuklenmesi cok eglenceliydi. ayica tekrar ediyorum, 13 sanirim televizyon dizilerindeki en guzel insanlardan birisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 13 kesinlikle televizyonun en guzel kadını. bide ilk kez gördük onun öle acık kalp masajı gibi cılgın bi olaya giristiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gercekten cok guzel bir kiz. Bi de youtubeda falan reportajina falan denk geldim bunun, cok da mutevazi ve helal sut emmis bir kiz izlenimi yaratiyordu. kendisine kariyerinde her zaman mutlak basari dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ya gözleri burnu falan atarsan tam COCO yüzü dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iki bölümdür houseun uzun uzun düşünmeleri geri geldi, hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 müzik seçimlerine kadar mükemmel bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar