Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OMGClayAiken said:

izledigim en iyi bolumlerden biriydi.

onca güzel efsanevi bölüm varken tutup da gay muhabbeti var diye bunu iyi bulmak gizli homoseksüellik belirtisi olabilir.
Mesaj tarihi:

restorandaki sahnede wilsonla houseun bakismalari superdi. 'ibneligini goruyorum ve artiriyorum' bakisina 'vay cakal vay, afferin ogreniyosun kerata, ama gitti ilik gibi hatun' bakisi.

Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

en iyi house bolumu olabilir gercekten, yardirmis adamlar
wilson iyice houselasiyor ha, korle yatan sasi kalkar misali :)

abi cidden 2. sezon finali, 4. sezondaki amber serisi, ondan sonra 5. sezondaki rehine alındığı bölümler vs. dururken nasıl bu bölüme en iyi diyebiliyorsunuz? :<
Mesaj tarihi:
house's head wilson's heart falan sanat yönetmeni ve yönetmenin yardırdığı senaristlerin de hayvanlaştığı bölümler

bu bölüm direk senaristlerin doruk noktasına ulaştığı bölüm. yok böyle diyaloglar.

en iyi sitcom'lar halt etmiş
Mesaj tarihi:
Ha bi de merak ettiğim bu "doğru teşhisi koyamayıp, hastaya yanlış ilaçlar verip, ondan sonra birisinin söylediği veya gördüğü bişeyle bağdaştırıp hastalığı çözmesi" konseptiyle daha kaç sezon diziyi götürcekler bilmiyorum. Ama bu son bölümde farkettim ki 6 sezondur artık baymışım. 40 dakikalık diziyi hemen hemen sadece içindeki 5 dakkalık House'un komiklikleri için izliyorum.
Mesaj tarihi:
Slint said:

Ha bi de merak ettiğim bu "doğru teşhisi koyamayıp, hastaya yanlış ilaçlar verip, ondan sonra birisinin söylediği veya gördüğü bişeyle bağdaştırıp hastalığı çözmesi" konseptiyle daha kaç sezon diziyi götürcekler bilmiyorum. Ama bu son bölümde farkettim ki 6 sezondur artık baymışım. 40 dakikalık diziyi hemen hemen sadece içindeki 5 dakkalık House'un komiklikleri için izliyorum.

ben artık tehşis bolumlerini falan izlemiorm bile nerdeyse. ztn dizinin olayı o değil abi. olay house tamamen. house un yaptıkları, manuplasyonları, insanlarla dalga geçmesi, cuddy ve wilsonla ilişkisi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...