Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Son sahne ve Wilson'un şarkı söylemesi beni benden aldı. Oyeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 izledigim en iyi bolumlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ayakkabilarin guzelmis dedii sahne 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sezon beşi ortaladım, yetişcem inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 uzun zamandır böyle gülmemiştim ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 karnımı tuta tuta güldüğüm yegane house bölümüydü herhalde ahahahahah hala gülüyorum biteli 10 dk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 mükemmel bölümdü. sonda çalan gitar solosu hangi şarkı bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 funkadelic - maggot brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 OMGClayAiken said: izledigim en iyi bolumlerden biriydi. onca güzel efsanevi bölüm varken tutup da gay muhabbeti var diye bunu iyi bulmak gizli homoseksüellik belirtisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hmm, works for jack bauer agladim abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 OMGClayAiken said: izledigim en iyi bolumlerden biriydi. +1 iyi alıntıları yazıyordum 10. dakikada falan çok olunca bıraktım o kadar iyiydi diyaloglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 baya baya iyiydi bölüm özlemişim house'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 süper bölümdü ya. WHO's YOUR DADDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 shipitducy said: ayakkabilarin guzelmis dedii sahne 10 numara budur. anirdim gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hep mükemmel, yine mükemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 en iyi house bolumu olabilir gercekten, yardirmis adamlar wilson iyice houselasiyor ha, korle yatan sasi kalkar misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 restorandaki sahnede wilsonla houseun bakismalari superdi. 'ibneligini goruyorum ve artiriyorum' bakisina 'vay cakal vay, afferin ogreniyosun kerata, ama gitti ilik gibi hatun' bakisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 çok iyi bölümdü bu kadar aradan sonra iyi bir bölüm olması ayrı güzelleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Penthesilea said: en iyi house bolumu olabilir gercekten, yardirmis adamlar wilson iyice houselasiyor ha, korle yatan sasi kalkar misali :) abi cidden 2. sezon finali, 4. sezondaki amber serisi, ondan sonra 5. sezondaki rehine alındığı bölümler vs. dururken nasıl bu bölüme en iyi diyebiliyorsunuz? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yok hikaye derinligi acisindan degil, diyaloglar ve guldurme acisindan canim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 house's head wilson's heart falan sanat yönetmeni ve yönetmenin yardırdığı senaristlerin de hayvanlaştığı bölümler bu bölüm direk senaristlerin doruk noktasına ulaştığı bölüm. yok böyle diyaloglar. en iyi sitcom'lar halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wildon bence daha iyidi. hiç beklemiyodum öle bi bölüm, ama ihtiyacım olan oymuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ha bi de merak ettiğim bu "doğru teşhisi koyamayıp, hastaya yanlış ilaçlar verip, ondan sonra birisinin söylediği veya gördüğü bişeyle bağdaştırıp hastalığı çözmesi" konseptiyle daha kaç sezon diziyi götürcekler bilmiyorum. Ama bu son bölümde farkettim ki 6 sezondur artık baymışım. 40 dakikalık diziyi hemen hemen sadece içindeki 5 dakkalık House'un komiklikleri için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Slint said: Ha bi de merak ettiğim bu "doğru teşhisi koyamayıp, hastaya yanlış ilaçlar verip, ondan sonra birisinin söylediği veya gördüğü bişeyle bağdaştırıp hastalığı çözmesi" konseptiyle daha kaç sezon diziyi götürcekler bilmiyorum. Ama bu son bölümde farkettim ki 6 sezondur artık baymışım. 40 dakikalık diziyi hemen hemen sadece içindeki 5 dakkalık House'un komiklikleri için izliyorum. ben artık tehşis bolumlerini falan izlemiorm bile nerdeyse. ztn dizinin olayı o değil abi. olay house tamamen. house un yaptıkları, manuplasyonları, insanlarla dalga geçmesi, cuddy ve wilsonla ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar