ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 izledim şimdi bitti. bidaha izlemeye başlıyorm o kadar güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 YO YO YO DR HOUSE IN DA HOUSE hahaha talent show (tu) sinsi bir sırıtışla I came, I saw, I conquered demesini bekledim lan son saniyeye kadar. ama olmadı. yeni house nasıl zehir edecek insanlara hayatı izleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ozkolous said: izledim şimdi bitti. bidaha izlemeye başlıyorm o kadar güzeldi... (tu) masal gibi bölüm olmuş, devamını cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 inemedi bi türlü sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 süper bölümdü... süperdi... süper... bu dizinin hastasıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 SenariouS said: süper bölümdü... süperdi... süper... bu dizinin hastasıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 şu iki bölüm film halinde sinemalara gelebilirdi. film tadında izledim. muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 House sanırım Ozla beraber dizi tarihinin en iyileri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sabonis said: şu iki bölüm film halinde sinemalara gelebilirdi. film tadında izledim. muhteşemdi Aynen ya çok iyi bölümdü hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bence kandırılmış olabiliriz. çıkmak için 2-3 farklı plan deneyen abinin son planı tutmuş olabilir. gerçi otobüste hep böyle pis bi sırıtma bekledim ama olmadı küçük bir tebessümle yetindik. hala umudum var şeker kız candy tadında bi house izlenmez bayar bıktırır. senaristler (ki house gerçekten adam olduysa) umarım bu hatalarından bir an önce vazgeçerler, millet iyi kalpli doktor izlemek istese ER ve "doktorlar" deli rating yapardı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bunların 1. ve 2. bölüm olması kötü olmuş, şöyle arada md olmayan house tarzı bi film olarak izleseydik 2 bölüm daha fazla izlerdik, zira efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lola rent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Peki ben şunu anlamıyorum. Bizim dizilerimizde bir karakteri tanımak için 2 sezon geçerken, adamlar 2 bölümde nasıl 4-5 karakter çıkarttılar karşımıza. Baş doktor, yardımcı doktorlar, delilerden 3-4 tanesini şu anda koy, yeni bir dizi yaparsın yaparsın. 2 Bölümde halletti adamlar ya helel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 eheh, mutlu oldum bölüm biterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Çok iyiydi bölüm gerçekten film yapılırdı yani azıcık değiştiripte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Çiçek oldum resmen bilgisayar karşısında izlerken, o kadar güzeldi bölüm. /Spidee Edit: Lan yeter, her yere Griswold diye mesaj atıyorum, logout olmuyor adamın accountu Firefox'umdan, yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Enfesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Çok çok ilginç bölümdü S6 1,2. Gregory House artık resmen ete kemiğe büründü. İlk 5 sezonda karakterini bu kadar net ortaya koymamışlardı, çevresindeki insanların House hakkındaki düşünceleri hep bazı savunma mekanızmalarıyla doluydu, yani House'dan çok kendileriyle ilgiliydi. Ve biz de House'dan çok House'un gözlemlerini düşündük böylece. Ama bu bölümde ilk defa birileri House'u gözlemleme teveccühünü gösterdi. İnşallah birkaç bölüm daha böyle devam eder. Örneğin House'un gençliğine ve Stacy ile olan ilişkisine dair daha çok ipucu verirler. Böylece House'un obsesyonlarına hangi travmalar sebep olmuş, ne kadar genetik ne kadar çevresel daha iyi anlamış oluruz. Dizi yapımcıları halisünasyonları Vicodin'e bağlayarak şaşırttılar beni doğrusu. Dizi obsesyon-depresyon ilişkisine de sürüklenebilirdi, daha "mizırıbıl" bir House izlerdik ama öyle olmayacak gibi. Rapçi delinin ben de ilaçlarımı almak istiyorum, iyileşmek istiyorum lafı bana biraz alakasız ve sırf antidepresan sektörüne yalakalık olsun diye yazılmış bir replik gibi geldi bana. Ayrıca benim izlediğim dvdrip'te son sahnede House'un yanındaki kadının kolu gözüküyor, kafası gözükmüyor. Eh House'un boş otobüste birinin yanına oturmayı tercih etmeyeceğini de düşünürsek, Amber olabilir mi o kadın? Ki premierdeki bazı sahneler de yoktu ilk bölümde, geri mi dönecek acaba akıl hastanesine? House Amber'i görür, stop the bus diye bağırır, o zaman mizırıbıl'ın allahını görürüz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 film diye kitleseler, sinemada gise yapar. edit : off soylenmis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 said: 28-Sep-2009 House 06x02 Epic Fail A B O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 harika bölümdü hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bi dizi bu kadar mı güzel olur? bi dizi piyasadaki biçok filmden iyi olabilr mi? öldüm bittim bu nedir nası bi sezon başlangıcıdır off oooofffffff... hele o jenerik, ve no surprises. doruk noktasıydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ya çok korktum bu oynaştığı hatunun hayal olmasından, öyle çıkmayınca bi oh çektim. çok üzülcektim hayal cıksaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 dur bak otobüste yanındaki kadın amber çıkacak. kuzenim foxta çalışıyo o söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar