Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mathias said: 5x22'de fight the power kısmındaki kasetçaların markasını bilen var mı? %99 kimse çıkmayacak bilen çünkü genel olarak ne sorduysam cevabını alamadım burda. Bir gün bir postum okunacak ve cevabını bilen çıkacak bakalım ama ne zaman. lasonic olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yazarlara veya yapımcısına mail at... söyleyebilirler.(belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mathias said: 5x22'de fight the power kısmındaki kasetçaların markasını bilen var mı? %99 kimse çıkmayacak bilen çünkü genel olarak ne sorduysam cevabını alamadım burda. Bir gün bir postum okunacak ve cevabını bilen çıkacak bakalım ama ne zaman. ZINGUS olabilir mi? Hiç öyle bi marka duymadım amaüstünde görülen tek markaya benzer yazı olarak bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 5x23. iyi bölüm.. finale hazırlık.geçen sezon finalinden daha iyisini bekliyorum. aşmış bişey bekliyorum. büyük beklenti = büyük hayal kırıklığı ama house beni hayal kırıklığına uğratmayacak. biliyorum. seviyorum lan bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Cuddy ne guzel detoksladi oyle yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya zingus'a baktım da değil, house m.d. offical forum gibi birşey buldum orda da dememişler. Ben genelde birşey sormam pek kendim bulurum da, bulamadığım birşeyi de burda sorunca da nerdeyse hiç cevabını alamadım ondan öyle diyorum. Öteki markaya bakayım biraz. Zaten kasetçalar kısmının içinde ipod var dikkatli bakarsanız. Bölümde izleyin yani, bu yüzden yeni birşey bence bu alet ve alınabilitesi yüskek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Penthesilea said: Cuddy ne guzel detoksladi oyle yav abiii cuddy ile sevişmesi de halisünasyon diyorlar. aklıma yattı benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 al buldum mathias, lasonic olabilir demiştim :p Lasonic i931 iPod Ghetto Blaster http://www.geekologie.com/2008/01/08/lasonic-1.jpg link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Aynı model gibi resmen çok marjinal farklar ama bunu istanbulda bulabilirsem kesin alırım. 160 dolar falan yurtdışında. Teşekkürler bu arada :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Buyse said: Penthesilea said: Cuddy ne guzel detoksladi oyle yav abiii cuddy ile sevişmesi de halisünasyon diyorlar. aklıma yattı benim de. (tu) oha iyiymiş, inşallah öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 mükemmel bölümdü. final harika olacak. Buyse said: Penthesilea said: Cuddy ne guzel detoksladi oyle yav abiii cuddy ile sevişmesi de halisünasyon diyorlar. aklıma yattı benim de. inşallah öyle değildir. bölüm sonunda hep bir ağızdan NİHAYET dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu arada alet harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bu diziyi seviyorum. Muhteşem bir bölümdü, inanılmazdı. Daha iyisi olamaz dedirtiyor ama biliyorum ki olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Saykoo Amber'ın sonlara doğru şarkı söylediği bölüm çok saykoydu. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mirage said: Saykoo Amber'ın sonlara doğru şarkı söylediği bölüm çok saykoydu. :)-D hatunun bu hali çok tatlı ya. eskisinden de güzel olmuş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 522 - 523'ü şimdi izledim de OHA OHA OHA OHA OHA İnanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 izleyen herkes ağladım sızladım diyor. bi de eylüle kadar nasıl beklicez diye bağrınıyorlar demek ki yarım bıraktılar konuyu şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yarim birakmadilar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 düştü torrentlere saldırdık bakalım. 3 kere mi izlicez şimdi altyazısız ingilizce altyazılı bi de türkçe altyazılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çok iyiydi yine ama fazla tahmin edilebilir bir şey yaptılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 öncelikle cameron hastanım. o nasıl duru bir güzelliktir. house un durumu tahmin ediliyordu ama konunun işleyişi mükemmeldi. Çift kişilikli adamı oynayan arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Tokat sahnesi çok iyiydi, bekliyordum ama sabah sabah içtiğim nesquik i monitör e tükürttü bana. düğün müziği olarak canon çalınmadığı için yapımcıları tebrik etmek istiyorum. çok pis küfür ederdim. her dizide, fix olarak karşıma çıkmasından baydım artık. önümüzdeki sezon mükemmel olacak. house kesin 3 tane deli bulup gizemli hastalıkları çözecektir. hatta ekibi toplamadan önce hastanede bir hizmetli vardı. Oda house un hastanesine transfer olsada ekibe tekrardan katılsa. susuz adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bölüm çok iyiydi ama sezon finali olarak iyi değildi. Geçen hafta tıp dizisinde rehabilitasyon gibi birşey üzerinden hata olacağını düşünenler sağlam patladılar :P Bu bölümde olanlardan sonra 6. sezonun 4. sezon kıvamında yenilikler getireceğini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Sezon finali çıktı mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Sezon 5 Final Bu bölüm herkese House'u ne kadar sevdiğimizi, ona bişey olursa ne kadar üzüleceğimizi gösterdi bence. Varmı içinizde içi azıcık da olsa acımayan. Dizi dediğin böyle olucak gerekirse adamın içine oturucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çok tahmin edilen bir sonuç olsa da çarpıcı bir bölüm değildi öyle. ama güzeldi yeterli yani. öyle çok merak da etmiyorum ne olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar