sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 le scaphandre et le papillon'dan arak olmuş bu bölüm ama güzel bir şekilde. en keyifli bölümlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 s0519'un ilk 2 dakkasını izledimşimdi bu mesajı yazıyorum. oha cok iyi basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 MEEAAT LOOAAFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kumar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 meat loaf'u görünce "ulan dedim ben bunu taniorum." baktım fight club'ta big tits robert paulson'muş.. da aslen ingiltere'de gelmiş geçmiş en çok satan albümün sahibiymiş. böle beatles'ı falan geçmiş. 30 milyon falan satmış. iyiymiş yani. saygılar.. öğrenmiş olduk. bi iki de şarkısını dinlemek lazım. tanimamak ayip galiba adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 i would do anything for love bu cumleyi duymamis olman mumkun degil. http://www.youtube.com/watch?v=788H0K5KrYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 duymuşumdur da anonim olarak kabul etmişimdir. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.fox.com/kutner/ http://www.facebook.com/pages/In-Loving-Memory-of-Lawrence-Kutner-on-House/63172043443?v=info&viewas=590754852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 520 neden bilmiyorum, daha güzel çekilebileceğine inandığım bir bölümle kutner'a veda etmiştir house md. karakterlerin davranışları, altında yatan sebepler, yazılan senaryo güzeldi aslında; ama "bundan daha iyisi olmalı" fikri vardı kafamda sürekli, ki şu çekilmiş bölüm bile diğer çoğu dizinin en iyi bölümleri kıvamındaydı zaten; ama çıtayı dizinin kendisi yükselttiği için, böyle bir şeyle karşılaşmayı pek beklemiyordum. kutner'ın gitmesine de üzüldüm gerçekten, fox'un sitesinde de görülebilecek olan videodan da anlaşılacağı üzere yeni ekibin en eğlenceli ismiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ve house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 House a boş kağıt verdiği için 0 veriyorum. cameron a okunuşlu yazısı için 10 veriyorum ders çıkışı odama bekliyorum. diğerleri beş para etmez hele wilson gitsin yazmayı öğrensin öne lan öyle. bu arada allahsız senaristler en sevdiğim adamı öldürdünüz. cameron la takas olmasaydı söverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aquila said: i would do anything for love bu cumleyi duymamis olman mumkun degil. http://www.youtube.com/watch?v=788H0K5KrYI bu şarkı mtv de uzuuuun haftalar 1 numaraydı. 2 numara bryan adams'ın robin hood şarkısıydı. o aralar mtv karasal yayın yapıyordu türkiyede. güzel günlerdi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya kutner ölmeseydi be abi. izlemedim ama facebook ta grubu gördüm. ulan en adam adamdı o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 SUX (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 lan.. hay çakayım böyle diziye be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: Spo olmali işte. http://www.fox.com/kutner/ http://www.facebook.com/pages/In-Loving-Memory-of-Lawrence-Kutner-on-House/63172043443?v=info&viewas=590754852 spoiler. spoiler. alert ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ulan bi girip bakıyım su topice dedim. sıçtınız agzıma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ee nasıl yeni bölüm? dedikleri gibi efsane olmuş mu? spo'yu açmaya cesaret edemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ingilizce alt yazıyla izledim bi de türkçe izlemek lazım. tam karar vermek için. ama fırtına öncesi gelen bölümler bunlar belli. house patlayacak kesin finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu diziyi bidaha izlemem ben. bitti. gg. House disinda 1 tane duzgun karekter vardi zaten armatorler koalisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 OHAHAHAHAHAHA http://ausiellofiles.ew.com/2009/04/house-exclusive.html#more neden o I understand it was your decision to leave House. True? KAL PENN: Yes. I was incredibly honored a couple of months ago to get the opportunity to go work in the White House. I got to know the President and some of the staff during the campaign and had expressed interest in working there, so I'm going to be the associate director in the White House office of public liaison. They do outreach with the American public and with different organizations. They're basically the front door of the White House. They take out all of the red tape that falls between the general public and the White House. It's similar to what I was doing on the campaign. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o değilde neden ben sezon sonunun hayli can alıcı olacağını düşünüyorum. Bu iş böyle kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 helal olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cok kotu bee =/ wilson in taziyesi okuyabilen varsa yazsin. kelime bile secemedim icinden, merak icindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar