PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: batuhan, 17 Ağustos 2007, Cuma - 21:46 tarihinde demis ki: arkadaşlar bu oyun uzun soluklu bi oyun.Öyle 2 günde olmuo işler en az 100-150 gün gözden çıkarmanız lzm.Dili bilmediğiniz bi ülkede başlamayın.Ama istanbul ankarada çok berbat maaşlar fln.Stockholm ü öneririm maaşlar iyi ama az insan var. evet stockholmde 1.300euroya tezgahtar falan olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya yetenek geliştirmem lazım ama kitaplar çok pahalı ögretmen bulayım diyorum ama nerden bulucam ben mesela temel vurmalı ve arkasından davul ögretecek ögretmeni? üniversitede çalışan ögretmenlere bakıyorum kariyer modunu yetenek geliştirmek olarak belirlemişler. ögretmenin yetenek ögretmek modunda olması gerekmiyo mu? çözemedim olayı paristeyim, fransızca bişeyler yazmış eleman genel bilgiye onları da anlamadım, birine öm attım cevap gelmedi. göt gibi ortadayım yani hatunun teki ile yazışıyorum başka bi icraat yok. bir de eşyalarımı nasıl satıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 esyalarinizi satmak bi cozum degil 4 te 1 fiyatmi ne veriyolar. ise gir barmen olarak bi beceri istemez daha sonra media manipulation alip 1450$ a falan PR managerlik yapabilirsin. bu arada carsamba gunu artik vip paketine ek olarak bide sirket paketi cikariyolar senede bir bu paketi satin almayanlar sirket idare edemicekler. sirketi olanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 off guzel diyosun da 2 paragraf yazı yazdım bu mu cevabın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ders verenlerin isimlerinin yanında hangi tarihler arasında ders verecegi yazıyodur.o tarihleri göz önünde bulundur bide ders almak istiyorum diye bi msj at önce. temel hukuk yada temel ekonomi fln ogreten biri bulursan ondanda ögren muhasebeci yada avukat olarak daha yuksek maaşlı işlerde calısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eyvallah cok saol. bu arada paris'te başladıgıma pişman oldum. henuz 13 gün olmuşken bari yeni account acıp istanbul'da baslıyım temiz temiz oynarım sorunsuz. hem ismimiz de türk ismi olsun ne gerek var paris'li olmaya di mi ama :) account iptali için yapmam gerekeni bilen varsa anlatabilirse super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya benim sağlık kendi kendine düşüyor, dibe vuruyor. Deneyim puanımı harcamam gerekiyor. Spor yapmak da kurtarmıyo. Ama hastalığım da yok. Oyuna gireli de aşağı yukarı 12-13 gün oluyor. Ruh hali zaten yalan oldu. Arkadaşım yok diye üzülüyorum. O kadar insanla ilişki kurdum, arkadaş listeme ekledim biri eklememiş. Bari sizden amsterdamda oynayan varsa adım Berend Ostermann beni arkadaş olarak ekleyin de yardımınız dokunmuş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 temel yoga kitabi al 5 yildiz yap. ondan sonra spor yaparsan sagligin artar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yoga kitabı hangisine yarıyor? Bir de para denen birşey var di mi? Hani yeni başlayanda az oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ruh halimizi nasil duzeltiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ruh halini kalp şeklinde çikolata yiyerel (sağlık düşürür), sabaha kadar eğlenerek (sağlık düşürür), alışveriş yaparak (çok para gider) yada özel günlerde etkinliğe katılarak (yılbaşında havai fişek patlatma) arttırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ooof hersey para be. evde hatunla yiyişince niye düzelmez ki sanki :) neyse saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bende Fakir Karakterimle Beraber Barcelona'da Yaşıyorum :) Juan Carrascal Barcelonada Olanlar Mesaj Atabılırler Yardım Edemem Cunku Yenı Ogrenıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Beyler yardım lazım :( şimdi 2. konserimi verceğim 1.sini kafana göre organize ettim konserde olucakları ve yavan geçti :( Şimdi 2.si yakında nasıl ayarlayım gösteriyi yardımcı olurmusunuz örnek lazım sevgiler saygılar. Temel Şarkı Söyleme *** Hip Hop *** Rapçilik * Solistlik * şarkılarımda ortalama hep şimdi bol bol provo ediyorum. [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:18 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 benim konserlerde genelde bayrak yapma, kafa sallama, wall of death, gitar yakma, gitar parçalama falan oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Şimdi şöyle nasıl ayar çekmem lazım 12 tane parçam var ayarlıyorum hepsini araya beraber söyle ritim tut gibi şeyleri ekliyorum, yanlış mı doğrumu emin değilim :( Birde tek kişiim sorun yaratmaz sanırım : [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 22:35 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 o ritmler cok onemli değil sanırım hepsinde farklı seciyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 1- sarkılarınız 100% provalı olsun 2- sahneye cık la baslayın sahneden in ile bitirin daha fazlasını isteyebilirler yeni oldugunuzdan bu cok onemli degil. 3- kesinlikle we kesinlikle yeteneginiz olmayan atraksiyonları kullanmayın en basta annenizden ogrendiginiz temel davranıs isteyen atraksiyonları kullanın. sarkı sayısı-1 sayıda atraksiyon yeterli olur. atraksiyonunuz az ise sarkınızı da azaltın öyle random atraksiyonlar eklemeyin. 4- grupta uye-gorev dagılımı yaparken yetenegini 5* lamadıgınız gorevi yazmayın. ---- #9 R&B(Blackwing) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 17:50 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Keith Morris - Los Angeles yeniyim daha, anne görevleri bile bitmedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya millet kayıt stüdyosunda şarkılarım olmasına rağmen kayıt yapamıyorum neden bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Çeşitli eşyalar ile konserin performansını arttırabiliyor muyuz ki ? yani mikrofon, elektrogitar vb. aletler? işe yarıyorsa hangi eşyaların performansa getirisi güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Amsterdam'da olan arkadaşlar varsa iletişime geçelim, hiphop dalında ilerliyorum ö.m atarsanız konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 londra da olanlar bana mesaj atsın adım John O'Mahony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 oleey #8 olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bi ay falan önce başlamıştım. Caz/blues takılıyorum bunla. Herkes İstanbul'da diye İstanbul'da başladım da, bi noobluk var üstümde. Temel tahta üflemeli çalgılar kitabı almadan saksafon çal kitabı almışım, bakınıyorum öyle ortama jasfjdssdf Mahir Alşit - İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar