Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

istanbulda bi halt öretebilicek varmı özellikle adam oldurme yada hırsızlık konusunda yetenegi olan varsa felan =) sevdiim kızı gozumun onunde yediler öldürücem o heyvan herifi =)
bide solo takılmaktan bıktım grup felan fena olmazdı gerçi electronica olarak zor tabi neyse.. hala fakirim ama mutluyum hallowen saolsun ueh..
Sosyal ağlarda paylaş

yeni şarkımı yapmaya başladım.. adı: Udi Mahir efendinin acıklı sergüzeşti

Ottoman Rap olarak define etmek istedim ama temel mehter marşı istedi.. ki ben de yok. baktım 29000çil altın imiş kitabı..

bir define haritası aldım bir de kürek.. şimdi kazıyorum yeşillikleri belki ne biliyim kırk küp kırkının da kulbu kırık küp bulurum içi altın dolu..

sadrazamım yardım ediniz bu garip kulunuza, padişahım çok yaşa.. büyüksün karamurat!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
alooo.. bak biliyor musun noolmuş!

cep telefonu gelmiş lam.. benimki bişi(hatırlamıyom burayı-153 154 olsa gerek.. güzel bak valla.. hemen istanbulu arayıp hasret gidericem kuzenlen.. sonra LA yi arayacam.. deli gibin fatura ödeyecem..

hade öptüüm. sonra görüşürüz bye bye.. CLICK!
Sosyal ağlarda paylaş

Aahhah.. Nashville'de ayaklanma! tam da ortasında kaldım.. neyse ki az önce toronto'ya doğru yola çıktım ama sağlık 90dan 60a düşüverdi =( 2-3 güne toparlasam bile herhalde uzun bi süre 85-85 sağlık moral seviyesine erişemeyeceğim..

ne için ayaklanma çıktığı ise bi muamma
Sosyal ağlarda paylaş

temel dövüş sanatları veya temel yoga 5*yap

spor salonuna gittiğinde sağlığın hızlıca yükselir (bu ilerleyen günler için önemli)

temel din+temel tıp kombosu da dinlenme anında moral+sağlığı yükseltiyormuş.. ancak kesin bilgim yok.

müzik bestelerken spor yaparsan [sağlığın 50-55 altında ise spor yerine dinlenme 55üstü için spor yapma] moral yavaşça azalırken sağlığı toparlayabilirsin

ayrıca kalp şeklinde çikolata yemek [barlarda satılıyor] kalıcı mood artışı sağlar. ama sağlıktan yer.

Camia>takvim altından özel günlere bakabilirsin. Halloween ve Noel arifesi gibi günlerde eğlenerek [halloween'de canavar maskesi ile birilerini korkutmak ve noel arifesinde küçük havaii fişek patlatmak] morali boostlayabilirsin..

Not: aslında arife değil arefe olacak o sanırım ancak galati meşhur lugati fasihten evladır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...