Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Ben yeni başladım oyuna, baterist olmayı planlıyorum ama daha çok yol var önümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bellow 1930. iken bence dunya turnesine cikmaniz icin erken. yapacaginiz en iyi sey basladiginiz sehirde ard arda konser vererek biraz konser kalitesini yukseltin yada 3 4 tane sehir arasinda gidip gelin surekli boylece yukselirsiniz siralamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 maa$larda sorun mu var?herhalde yakla$ık 2 haftadır para gelmiyor i$ten bana hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Şehir dışında olmayasın pyro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yok şehir dışında olunca maaş gelir de, bak bakalım diğer bilgilerinden, kovulmuş olmayasın? bir de her günün sonunda diğer bilgilerde kazandığın para parantez içinde yazar.. cuma günü de paran yatar ve parantez gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 $ehir dı$ıyla alakası yok ya,i$te gozukuyorum sorun yok ona da baktım zaten önceden.hafta boyunca (70) kazandınız yazıyor tmm da 2 haftadır yatmadı cuma gunleri paranın geri kalan kısmı.ondan bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 popomundo bug reports forumuna mesaj at.. hello popomundo team, i am playing this game from Turkey. I am working alot but you arenot paying! I am not a slave! Turks are not slaves! We are the proud Turks! If you dont pay my money, we will tarumar your servers.. Be clever and pay my money! (dont forget to include the interest rate (2%) on it) be clever Pyro (the burning turning clever and brave Turk!) şaka bi yana bug forumuna derdini anlatmak uygundur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 türk oyuncuları sallamayan,üstüne üstlük saygıdan nasibini almamış bir yönetim anlayışı var.yüzlerce insan forumlardan şurada şöyle takıldım,bir anda param yok oldu cart curt diye konu açmasına rağmen siliniyor,uğraşılmıyor. ona göre oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Yaw Türkler dünyayı taaruza çıkmış haberimiz yok (LA'deyim ben) İstanbul dünyayı tura çıkmış bi sürü babayiğit toplanmışlar Haçlı seferine karşılık müzikli seferi yapıyorlarmış! Ayrıca Hip Hop Thread Big bizza, Kay Cee gibi taşaklı gruplarında katılımıyla dünya turnesine hazırlanıyor. Eğer Hip Hop grubunuz varsa sizi de bekleriz. 1Haziran da başlamayı düşünüyoruz ama sonradan da katılabilirsiniz elbet. Hem Türklerin Dünya çıkartmasında hem de Hip Hop saldırısında Lion's Den olarannk ev sahibi olmayı temenni ederiz. ____ Ayrıcana listeleri karıştırdım.. istanbul'dan oyuna başlasaymışım 3.en iyi Türk Hip Hop grubu olacakmışım! Ama USA'da pek bi esamem okunmuyor :P Napalm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 @disappear 4. ayın ortalarında çıkıcaz zatende türkiyede yaklaşık 10 bin kadar rock grubu var oraya gleene kadar zorlandık :) ama çıkmamız gerekli çünkü istanbul un iş maaşları çok az :S yetmiyor şu anda bize :D konserden gelen para olmasa yaşayamazdık sanırım :S allahtan konserler kurtarıyor bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 istanbul'da "Turhan Doğan" olarak başladım, bi iş buldum 490$ a, ne zaman para alıcam ben? :) edit : okumuştum 12 sayfayıda ama bu sayfada bile yazıyormuş zaten :) [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 15:47 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 cuma günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 LA'de American Funky Jam isimli bir studyoda ise basladim CEO olarak. Calisma yapmak isteyenleri bekliyorum. :) Ayrica yeni baslamis arkadaslar varsa, 800 dolara temizlik isi var. Baslangic icin iyi bir maas bence. :))) (Hank Taylor) [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 valla yarım dünya turundayım ama dönünce uğrarım kesin.. Memleketimi özledim vallahi! LA gözümde tütüyor =P _________________________ SORU şimdi şöyle bir kaç sorum var: 1.Mekanlarda temel fiyatı kaç $'da olmalı? 2.Global en iyi 14. hip hop barıyım.Toronto'da en iyi hiphop barıyım (The Lion's Den) ama karım çok az! kıt kanaat geçiniyoruz valla ha bundan sonra daha iyi olacaktır belki big bizza, crushed nerds, color me badder, kra kra ve diğer ilk 50 hiphop gruplarını konuk edeceğiz ancak daha çok kar etmenin sırları nelerdir? yol gösteren olursa sevinirim.. ha ayrıca Toronto'da oturan birileri varsa barmen olarak işe alırım hemen.. yüklü maaş da veririm tabi. maksat pati dayanışması olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Geçenlerde başladım oyuna ilk defa. Londra'dan Amos Facer ben sfddsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Çok fason bi charım var hemde fakir kızlarla konusup içki ısmarlayacak kadar param olmadığını görüp evime gidiorum paşa paşa moralim iyi ama yakında batar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 çingene müziği türü çalan (gogol bordello gibi) bir grup projem var. darbuka'da kendimi düşünüyorum. ilgilenenler olursa özel msj atsın lütfen. pati grubu da kurabiliriz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 pati grubu şaane olmazmı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Pariste Victoriane Gautrelet olarak bulunmaktayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 barselonadayim buralarda olanlar haber versin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 gözümü karartıp aldım bi çirkin karavan.. hemen bi de grup logolu arka plan aldım.. daha fazla para harcamam bu ay! bankada yatsın paracıklar. tıkır tıkır faiz işliyor valla. akmasa da damlıyor.. kim kime vermiş %5faizi bu oyunda! kaçırmamak lazım canım.. ne demişler para baldan tatlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 banka sahipleri o paraları hortumlayabiliyor.%5 faiz için eldeki tüm sermayeden olma sonra. ama ben bıraktım zaten bu hetero oyunu banane .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 5-6tane banka hesabım var ;) kimisi 2 kimisi 2,2 bütün parayı dağıttım bu bankalara (yahu Türkiyede yaşıyoruz. biz gerçke hayatta banka hortumlanmasını görmüşüz! düşermiyiz ööle hataya be.. =) nihayetinde oyun bile olsa parayı korumak lazım. $_$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 barmen olarak işe girdim de para gelmio bana yaw nasıl olcak bu iş :) ayrıca şarkı melodisi ve sözü bitmesi ne kadar sürüo %6 da falan nasıl geliştirilio [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:27 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar