Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

popomundo bug reports forumuna mesaj at..
hello popomundo team,
i am playing this game from Turkey. I am working alot but you arenot paying! I am not a slave! Turks are not slaves! We are the proud Turks! If you dont pay my money, we will tarumar your servers..

Be clever and pay my money! (dont forget to include the interest rate (2%) on it) be clever

Pyro (the burning turning clever and brave Turk!)

şaka bi yana bug forumuna derdini anlatmak uygundur sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

türk oyuncuları sallamayan,üstüne üstlük saygıdan nasibini almamış bir yönetim anlayışı var.yüzlerce insan forumlardan şurada şöyle takıldım,bir anda param yok oldu cart curt diye konu açmasına rağmen siliniyor,uğraşılmıyor.

ona göre oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Türkler dünyayı taaruza çıkmış haberimiz yok (LA'deyim ben) İstanbul dünyayı tura çıkmış bi sürü babayiğit toplanmışlar Haçlı seferine karşılık müzikli seferi yapıyorlarmış!

Ayrıca Hip Hop Thread Big bizza, Kay Cee gibi taşaklı gruplarında katılımıyla dünya turnesine hazırlanıyor. Eğer Hip Hop grubunuz varsa sizi de bekleriz. 1Haziran da başlamayı düşünüyoruz ama sonradan da katılabilirsiniz elbet.

Hem Türklerin Dünya çıkartmasında hem de Hip Hop saldırısında Lion's Den olarannk ev sahibi olmayı temenni ederiz.
____

Ayrıcana listeleri karıştırdım.. istanbul'dan oyuna başlasaymışım 3.en iyi Türk Hip Hop grubu olacakmışım! Ama USA'da pek bi esamem okunmuyor :P
Napalm..
Sosyal ağlarda paylaş

@disappear

4. ayın ortalarında çıkıcaz zatende türkiyede yaklaşık 10 bin kadar rock grubu var oraya gleene kadar zorlandık :) ama çıkmamız gerekli çünkü istanbul un iş maaşları çok az :S yetmiyor şu anda bize :D konserden gelen para olmasa yaşayamazdık sanırım :S allahtan konserler kurtarıyor bizi :)
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'da "Turhan Doğan" olarak başladım, bi iş buldum 490$ a, ne zaman para alıcam ben? :)
edit : okumuştum 12 sayfayıda ama bu sayfada bile yazıyormuş zaten :)

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 15:47 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

LA'de American Funky Jam isimli bir studyoda ise basladim CEO olarak. Calisma yapmak isteyenleri bekliyorum. :) Ayrica yeni baslamis arkadaslar varsa, 800 dolara temizlik isi var. Baslangic icin iyi bir maas bence. :)))
(Hank Taylor)

[ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 10:23 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla yarım dünya turundayım ama dönünce uğrarım kesin.. Memleketimi özledim vallahi! LA gözümde tütüyor =P

SORU
şimdi şöyle bir kaç sorum var:
1.Mekanlarda temel fiyatı kaç $'da olmalı?
2.Global en iyi 14. hip hop barıyım.Toronto'da en iyi hiphop barıyım (The Lion's Den) ama karım çok az! kıt kanaat geçiniyoruz valla ha bundan sonra daha iyi olacaktır belki big bizza, crushed nerds, color me badder, kra kra ve diğer ilk 50 hiphop gruplarını konuk edeceğiz ancak daha çok kar etmenin sırları nelerdir?

yol gösteren olursa sevinirim..

ha ayrıca Toronto'da oturan birileri varsa barmen olarak işe alırım hemen.. yüklü maaş da veririm tabi. maksat pati dayanışması olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

gözümü karartıp aldım bi çirkin karavan.. hemen bi de grup logolu arka plan aldım.. daha fazla para harcamam bu ay! bankada yatsın paracıklar. tıkır tıkır faiz işliyor valla. akmasa da damlıyor.. kim kime vermiş %5faizi bu oyunda! kaçırmamak lazım canım.. ne demişler para baldan tatlıdır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...