Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

valla diğer oyunlara göre iyi mi kötü mü bilemiyorum ama, gw ve wow oynamaktan sıkıldım, vanguardı da beğenmedim biraz da bunu oynamayı düşünüyorum. AoC ye kadar idare eder galiba. PvE ağırlıklı olması hoşuma gitti. umarım ne knight online ve silkroad kadar item a bağlı bir oyundur ne de guildwars kadar da itemın etkisiz bir eleman olduğu bir oyundur. ortasını istiyorum ben :P wow iyiydi mesela bu konuda vanguard da.
Sosyal ağlarda paylaş

moria şu anda yok cüce (ben henüz olsa da oralara gidebilecek levelda değilim ama yok sanırım)

yalnız şöyle söyleyeyim, rivendell olsun bree olsun tıpkı orjinal dilinden kitabı okurken hayalimde canlandırdığım gibi yapılmış, hatta filmdekinden ziyade kitaptakilerle daha çok örtüşüyor

inan oyunun tek çekici yanı da o, mekanların bir takım değerlerin çok güzel yansıtılmış olması, mesela 20sinde Solstice Festival var ;)

edik: misty mountains var, haritasını koyabilirim ama bir anlamı olmaz pek, yine de şöyle diyim bütün haritalar yine orjinal Tolkien çizimleriyle çok örtüşüyor, misty'e gidebilirsem ordan oyun içi SS koyarım ama ^_-

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 08:11 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 1 ay oynadiktan sonra baydim,1. si tam anlamıyla pvp yok 2. si kötü taraftan hiçbir ırk seçilmiyor 3. si en kalabalık serverlarda bile gece 12 den sonra quest yapmak için grup bulunmuyor ve son olarak pvm de bile bi yavaşlık hissi var böle turn based oyun gibi kendimi heroes oynuyomuş gibi hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben aldım, oynuyorum. acaip zevkli bir oyun. kesinlikle kendine özgü bir havası var. bilemiyorum, ben tilt oldum bu oyuna :)

mesela, grafikler bi harika. kendimi direk orta dünyada gibi hissettim! :P desem ne kadar doğru olur pek bilemiyorum çünkü lotr kitaplarını okumadım sadece filmleri seyrettim. oyun adeta yaşıyor, sanki sanal bi alemde deilmişiz hissi veriyor. daha ne diim yani bu kadar olur :)

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:57 tarihinde, A_V_E_N_G_E_R tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Snowbourne da oynayan kimler var şuanda burdan?
yeni başlayanlar da bana ulaşırsa oyunda yardımcı olurum
Shewky ,lvl34 Champion ,
Kinship: Symbelmyne Knights
beklerim ^^
edit: www.mehq.net buradan dynamic map e girip haritalara bakabilirsiniz=)

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 13:33 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...