A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 valla diğer oyunlara göre iyi mi kötü mü bilemiyorum ama, gw ve wow oynamaktan sıkıldım, vanguardı da beğenmedim biraz da bunu oynamayı düşünüyorum. AoC ye kadar idare eder galiba. PvE ağırlıklı olması hoşuma gitti. umarım ne knight online ve silkroad kadar item a bağlı bir oyundur ne de guildwars kadar da itemın etkisiz bir eleman olduğu bir oyundur. ortasını istiyorum ben :P wow iyiydi mesela bu konuda vanguard da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ben sevdim. Zevk işte - tartışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ben 1.5 ay sonra baydım kapattım hesabımı. 10 gün daha süresi var ama hiç giresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben halen oynuyorum, bir kenarda dursun arada sırf tolkienin hatırına girer bir iki şey yapar çıkarım diye de açık tutacağımdan eminim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 moria'ya giren varmı varsa ss gnderebilirmisiniz? veya misty mountaınsa acıkcası nasıl yapmışlar cüce şehirlerini benım en cok merak ettiğim şey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cuce mekanlari gercekten cok guzel. Hatta cuce gibi cuceler ve cuce mekani gibi cuce mekanlari gordugum ilk oyun diyebilirim. WoW dada guzeldi ama Cuce mekanlari sanki insanvariydi her zaman. Burada Cuce oldugunu hissediyorsun. Zaten intro bitiriyor isi. Baruk Khazad! Khazad Aimenu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 moria şu anda yok cüce (ben henüz olsa da oralara gidebilecek levelda değilim ama yok sanırım) yalnız şöyle söyleyeyim, rivendell olsun bree olsun tıpkı orjinal dilinden kitabı okurken hayalimde canlandırdığım gibi yapılmış, hatta filmdekinden ziyade kitaptakilerle daha çok örtüşüyor inan oyunun tek çekici yanı da o, mekanların bir takım değerlerin çok güzel yansıtılmış olması, mesela 20sinde Solstice Festival var ;) edik: misty mountains var, haritasını koyabilirim ama bir anlamı olmaz pek, yine de şöyle diyim bütün haritalar yine orjinal Tolkien çizimleriyle çok örtüşüyor, misty'e gidebilirsem ordan oyun içi SS koyarım ama ^_- [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 08:11 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bende 1 ay oynadiktan sonra baydim,1. si tam anlamıyla pvp yok 2. si kötü taraftan hiçbir ırk seçilmiyor 3. si en kalabalık serverlarda bile gece 12 den sonra quest yapmak için grup bulunmuyor ve son olarak pvm de bile bi yavaşlık hissi var böle turn based oyun gibi kendimi heroes oynuyomuş gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 trial ı var mı oyunun varsa nerden indiririm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok ama bu gidişle yakında olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 neden trial ı yok anlamadım oyunun nası birsey olugunu bile bilmeden 50$ vermemi mi bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben aldım, oynuyorum. acaip zevkli bir oyun. kesinlikle kendine özgü bir havası var. bilemiyorum, ben tilt oldum bu oyuna :) mesela, grafikler bi harika. kendimi direk orta dünyada gibi hissettim! :P desem ne kadar doğru olur pek bilemiyorum çünkü lotr kitaplarını okumadım sadece filmleri seyrettim. oyun adeta yaşıyor, sanki sanal bi alemde deilmişiz hissi veriyor. daha ne diim yani bu kadar olur :) [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:57 tarihinde, A_V_E_N_G_E_R tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ilerde evil race secmemiz gibi bir ihtimal var mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 @azure genelde yeni oyunlar trial çıkartmaz , oyunu alan bi arkadaşın var ise "buddy key" ile oyuna bakabilirsin.. veya yine aynı arkadaşın sana clientı gönderip kendi accountunla denemeni sağlıyabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 internetten download edebileceğimiz bir versionu var mı? (anarchy online gibi) ya da türkiye'de satılıyor mu bu? görmedim hiç bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Snowbourne da oynayan kimler var şuanda burdan? yeni başlayanlar da bana ulaşırsa oyunda yardımcı olurum Shewky ,lvl34 Champion , Kinship: Symbelmyne Knights beklerim ^^ edit: www.mehq.net buradan dynamic map e girip haritalara bakabilirsiniz=) [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 13:33 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 shewky o sunucudakilerden büyük kısmı patiyi bilmiyor zaten, en azından ben bahsettiğimde "paticik?" diyenler olmuştu :) buradan da pek fazla oynayan yok, bakalım nereye kadar sıkılmadan devam edebilecez ;) ps. ben Melek bu arada ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ya lotroonline da blackrose diye görmüştüm soracaktım ama nebilim şoolur diye sormadım:D sanırım çoğu knight online dan gelmiş çoğu sordum da:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 laurelinde takılan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 lotroonline da selcuk_31_tr nickli bi eleman var,tam knightonline oyuncusuna uyan yazılar yazıyo bol bol t.şak geçiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sırf onlar için özel şikayet bölümü var. (Name Violation vs..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar