Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Kötü bir takım diye bahsettiğin takım, Avrupa kupalarında kendi sahasında 28 maçtır yenilmeyen bir takım. Ayrıca Fener'e Kadıköyde 3 atan ender takımlardan. (Hemen FB-GS tartışmasına dönüştürmeyelim olayı.) Tekrar düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Aragorn alakasi yok bariz belli AZ Alkmaar'in kalitesi newcastle ile eslestiler sanirim bak bakalim newcastle kac tane aticak AZ'ye bu kadar hata yapan bi takima bu kadar gol kacmazdi bariz Ziconun hatalariyla gitti mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Lütfen Feneri avrupaya yollamayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Gol geliyorum diye diye resmen geldi. Karsindaki sakarya degilki kapan gelsin gitsin gelsin gitsin. Avrupada en cok gol atan takimlardan birisi. 2. yari baslamadan net bir sekilde belliydi bu sonucun olacagi. Niye yatiyorsun 2-0 a. Sen orada 3 gol atarsan rahat oynayabilirsin. Hadi atamadin 3 gol ya niye 90 dakika kezmanla alexle oynuyosun alex zaten kosmuyo bunu artik cumle alem biliyor. Kosan birini al en azindan ekranda bir goruntu olsun. Yazik oldu bu kadar heyecana. Sporda istikrardan yanayim fakat hakkaten zico dan artik suphe duymaya baslayanlardanim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 fb liyim. 2-3 senedir avrupa daum zamanı da dahil fenerin en büyük hatası, ilk yarı elde ettiği sonuç doğrultusunda 2. yarı yatması. defansif oynarken gol yiyorlar hala öğrenemediler hatalarını, yok böyle bi salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: toggie anlamsız anlamsız mesajlar yazma. git başka yerde kışkırt insanları. 2-0'ken de volkana laf ettik bitince de ettik. tribündeymişsin 300 fenerlinin arasında izlemişsin gibi saçma yorumlar yapma bari alakan yok madem anlamayana anlamsız gelir tabi. kimseyi kışkırttığım da yok işine bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Maç Fenerbahçe açısından iyi başladı. Önceki sayfalarda "Fenerbahçe iyi bastırırsa kazanır" tarzı bir yorum yapmıştım. İlk yarıdaki gözlemlerimde bu yorumum yönündeydi. 2. yarıya biraz daha donuk başladı Fenerbahçe. Ortasahada gereksiz top kayıpları, oyuncularda gereksiz bir panik mevcuttu. Aslında bunu kenar yönetimine bağlayabiliriz. Devre arasında Sayın Zico tarafından oyunculara ne öğütlendiyse artık... 2-0 önde giden bir maç 2-2'ye geliyorsa oyuncularda pek suç aramamak lazım. Sonuçta sahada geberene kadar oynayan 3-4 futbolcu vardı. Yanlış oyuncu değişimleri gerçekleşti. Defans'ta Lugano iyiydi. Fakat yanındaki Deniz, Ümit Özat vasat futbol sergilediler. Birisi Ümit Özat'a orta atmayı, marke yapmayı; Deniz'e futbol oynamayı, Volkan'a kaleciliğin artistlikten ibaret olmadığını öğretmesi lazım. Yenilen 2. golde defans hatası vardı. Aslında konuyu türlü türlü yerlere çekebiliriz. Lugano'nun yapmaması gereken bir faul, adam paylaşmada eksiklik yahut Volkan'ın isteksizliği. Ben öncelikle Lugano'nun yorgunluktan ötürü yaptığı bir faul, ardından gelen adam paylaşmada sorun uzvuna bağlıyorum. Yazık oldu diyebilirim. Fenerbahçe en azından bu turu geçmeliydi. Maç sonrası Zico'nun "Neyse, önümüzdeki 2 kupaya bakacağız." sözü UEFA'yı ne kadar hafife aldığını gösteriyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 gg fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Ne güldüm ne güldüm :P bi an ama tarihe tanıklık ettiğimi hissettim.Evet Fenerbahçe ydi bu 3.turda yaklaşık 45dk sonra 4.turda olucaktı. Hayallar kurdum fenerliler neler der acaba diye.Zor du tabi Tarihte ilk. Üstelik Türk Spor u ilklerini yaşıyordu bu dönem.İlk kez bir Türk Allstar olmuştu.İnanmıiştım.Ulan Fener be Fener helal olsun dedim bu sefer başarıyorlar dedim. 2-1 yapar dedim inandım Fenerli kuzene döndüm.Hatırlarmısınız dedim dk 90 da kadıköyde (frikik oldu) "Sergen koymuştu Rüştüye kalmıştınız öyle... İstermisin öyle bi gol olsun ne gülerim he! " yaptım Gol oysa ki 3dk kalmıştı fener in Avrupa da bir ilke imza atmasına. Yine üzdün bizi fener. Bi Türkiye Kupası bi Avrupa gösteremeyecekmisin şunların sarı lacivert olanını Türk Halkına ??? Tamam eheh geyik bi yanada. Edu neden vardır merak ederim ? Zico necidir bunuda çok merak ederim. Bi açıklayan olursa sevinirim. 2-0 dan sonra Zico uyudu resmen uyudu. [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 15:15 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 sağlık olsun. +kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Selam, Fistan kıskanılacak ne vardı dün akşam :) Bir Türk takımının Avrupa'da yenilmesini isteyecek kadar çiğ değilim ama artık bu gidişat Fenerbahçe'ye birşeyler anlatmalı. Bir yerde bir hata var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 dün sadece fenerbahçe vardı. galatasaray yoktu, beşiktaş yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ruhumuz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 aslansınız fistan..yürü be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kanaryayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @Fistan: Galatasaray "Şampiyonlar Liginden" (Fener'in gidemediği) Round of 16'den önceki turda elendi, Siz de UEFA kupasından round of 16'den önceki turda elendiniz. Ki karşılaştığınız takımların da kaliteleri belli. Daha fazla sayıda kolpa takım olması ve kupanın yavaş ilerleyişi yanıltıcı oluyor. İki takım da kendi turnuvalarındaaynı turda elendiler ve turnuvaların büyüklüğü de ortada o yüzden "Biz vardık, siz yoktunuz" demen yanlış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 öyle bakarsan gs uefa kupasını aldıgında ilk 16 ya giremeyip uefaya kalmıstı. uefa kupasını alan avrupa 17. si mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yenilmedik elendik.aslında hepsinden beter olduk 2-0 dan 2-2.herneyse.ilk yarı oynadığımız futbol yeterince güzeldi takır takır oynadık attık gittik.Lig maçında oynasaydık öle 2. yarı oynamamıza gerek kalmicak kadar güzel bi skor olurdu.elendik ama sağlık olsun. Gelelim suçlulara.bikere lugano dışında yabancı futbolcuların umrunda değildi gibi bu maç.kimse tuncaya laf etmesin kezman donunu toplarken kendini parçaladı o sağa sola koşucam diye.he kaçırdımı gol kaçırdı ama olabilir böyle şeyler.kezman 2 assist yaptı diyosunuz.öle dandik oynayıp 10 assist yapsın umrumda değil.edu senin takımda zico senin takımın başında ne işin var.tahminim zico demiştir skorun üstüne yatın kapanın defansa diye soyunma odasında.avrupada istediğin kadar kapan yer gol elenir gidersin tabi.yoksa fener maçı bırakıcak takımmı bunu ilk maç gördük. ayrıca alkmaar da De zeuw mu kel bi adam vardı.hani güneşe bitmeyen pil gibi benzetmeler yaparlar ya.adamda o takımın güneşi.90 dk koştu hem kanatta oynadı gerektiğinde defansta top çıkardı mükemmel bi oyuncuydu.belki sadece o maçlık iyi oynadı ama gözüme girmeyi başardı. Ümit özat zaten sol kanattan sağ ayakla orta açan dünyadaki tek oyuncu.lafın gelişi diyorum vardır başka açanda doğrusu bu açamayan.adam belki orta bile açmadı maçta ne alaka diyebilirsiniz ama ben genel anlamda kötü olduğunu belirtmek için dedim ve bu en büyük kötülüğü onun orta açamaması.bari dışıyla aç sağ ayağın orta anlayalım neyse. geçen sene şampiyonluk gidince babamın daum a etmediği laf kalmamıştı da dün adamın adını sayıkladı.gerçekten çok daha iyi bi antrenör ama bi takım taraftarlar adamın gitmesine sebep oldu.2 sene şampiyon yaptı takımı 1 sene kıl payı kaçırdı diye öldürmediği kalmıştı bazı taraftarların.ben daum u severdim açıkçası dün bende nerdesin dedim adama. herneyse.bana kalırsa elenmemizin tek sebebi zico dur.oyuncular oynadı 2-0 yaptı.ne konuşuldupunu bilmiyorum soyunma odasında ama maçı bitiren oydu.(biraz önyargı gibi olabilir ama başka ihtimal vermiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @Fistan: Hayır çünkü GS Süper Kupayı da aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 said: Galatasaray "Şampiyonlar Liginden" (Fener'in gidemediği) Round of 16'den önceki turda elendi, Siz de UEFA kupasından round of 16'den önceki turda elendiniz. Ki karşılaştığınız takımların da kaliteleri belli. Daha fazla sayıda kolpa takım olması ve kupanın yavaş ilerleyişi yanıltıcı oluyor. İki takım da kendi turnuvalarındaaynı turda elendiler ve turnuvaların büyüklüğü de ortada o yüzden "Biz vardık, siz yoktunuz" demen yanlış bence nil ne dersen de sıramız istatistiklere göre aynı olsa bile bunu kimse sallamaz.ben şampiyonlar liginde gruptan 4. eleneceğime uefa da 2. turda elenirim daha iyi yani şan şöhret açısından da bu böyledir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 cl şampiyonu 2. mi oldu yani, alamasaydı 17. aldı 1. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Fistan ne kadar fanatiksin bilmiyorum ama konuştuğum birçok Fenerbahçe taraftarı GS'nin o dönemde avrupanın en iyi futbol oynayan takımı olduğunda hemfikirler ve de keşke bizimkiler de öyle oynasa diyorlardı. Ayrıca CL UEFA konusunda da şöyle düşün. CL birinci ligde oynayan takımların katılabildiği bir kupa, UEFA da alt liglerden. CL'den elenen bir takıma ikinci bir şans daha veriliyor ve çok daha alt düzey takımların bulunduğu kupaya yollanıyor. Onu alması tabii ki büyük bir başarı ama daima Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalan takımların gölgesinde kalmaya mahkumdur, Süper Kupayı alınca işler değişiyor ve aslında neler yapabileceklerini göstermiş oluyorlar. Yaşıtlarıyla oynayamayıp, gidip çocukları yenen bir adama ne kadar saygı duyulur ki Avrupa'da. UEFA'daki takımları biliyoruz yani, bizden sonra alanları da. Bir Türk takımı için büyük başarı belki ama Avrupa'nın üst düzey kulüpleri için birşey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 UEFA takımlarına çok daha alt düzey diyip manasız ezme şimdi. orda Türkiye 2. 3. almanya 4. bilmem hollanda 3. sü ingiltere 5. falan var. ÇOK DAHA ALT DÜZEY dersen 6.7. sıradaki takımlara da amatör kümede oynasın dersin :D ben gs ye kötüydü demedim lafı nerden nereye getirdin. cl de aynı turda elendik diyip cl de sonuncu olup elenmenize ragmen uefa takımlarını ezipte fener'i arada ezmek cokta zor olmadı mı :D neyse uğraşın fenerle. sizin için keyf olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 valla bu keyfi yaşatanlara tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar