ovrld Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 12 süperdi, yapma be abi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 [spo] said: lost hiç bir önemli haltın olamdığı bir bölümle geldisaçmalasaymışsın gayet güzel bir bölümdü öehr[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 s03e12 [spo]bölüm gayet güzeldi bence. o güvenlik sisteminden tek göz geçtiğinde hiç böyle birşey olacağını tahmin etmemiştim. süpriz oldu benim için. heralde elektrik falan çarpacak ölecek demiştim kendi kendime. dumur kaldım birden bire. 13. bölüm daha da heyecanlı olacak gibime geliyor. jack'i futbol oynarken göreceğimi hayal etmemiştim çünkü. hala kendini 3. ada da sanıyor olabilir sanırım. (sadece bir teori)[/spo] [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 19:12 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 En sonunda guzel bir lost bolumu izledik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 3.sezonun en iyi 2 bölümü 11, 12 bana göre. 14'de bomba olcak yazıyorum buraya. <- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ep12[spo]rus amcam "hepiniz çatlaksınız" tarzı bişey dedi orda bi durdum kaldım. Hepiniz derken uçak kazasından kalanları kastediyo gibiydi. Jack ve Claire in kardeş çıkması da bomba olmuş. Yine de en sağlam olay Jack in futbol oynuyo ve çok mutlu olma olayı. Dayamışlar kimyasallar adama heralde [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 [spo]locke : seek and destroy ehheh bilin bakalım 13. bölümde neyi patlatıyor o c4 ile :D (sub-...)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 3x12 [spo]Yaa, super bolumdu, guzeldi, ben soluk soluga izledim, eet ama, jack amcam'in olayi cozemedim, bir de claire ve jack ? ? Kardeş olduklarini nasil bilmiyorlar yaa ?, nasil olur ?.. İkinci olarak, o alet supersonic dalgalar yayiyorsa, bu locke felan niye olmedi, yani o aletin fonksiyonu neydi yaa anlayamadim ben..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 3x12 [spo]o aletin olayı demir çubukların arasından geçince oluyor. o yüzden üstünden, altından geçince bişey olmadı. bana kalırsa hala çok çok yavaş ilerliyor. 13ü bölümü izleyelim diye jack'e futbol oynattırdılar. eskisi gibi merakım kalmadı ama eh işte[/spo] [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 06:20 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 3x12 [spo]yuh artık herşey birbirine girdi olcak iş değil valla ne lan bu dallas gibi dharmanın son elemanı nası oluyorda herşeyi biliyor bunlar uçak düştükten sonramı araştırma yapmışlar yoksa öncesinde herşey uçak için ayarlandımı jackla hamile kız nası babaları bir oluyorda kardeş olurlar aynı adada işleri ne oho oho oho çok garip tam bir ohalık bölüm olmuş[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 [spo]bence hepsi bir amaç için bu adadalar. ve hepsinin herkesle olmasa da ada daki birileriyle bağlantısı var. herşeye rağmen bu dizi nereye gidiyor bende merak ediyorum.[/spo] bu arada burda 13. bölüm promosu var. http://www.youtube.com/watch?v=IlzNpbacShc [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 11:59 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya bişey sorucam bu bizim zenci kadınla rosemiydi adı ne kocası ne oldu ne durumdalar onlar 3cu sezonda nerde ise hiç yoklar ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 2x13 [spo]iyi cilki cikti. ama hala izlettiriyor. jack in babasi cikmasi olayi farkli bi yere goturdu. cunku bunlar jack i bulduklarina gore yakinda jack ve claire in gercegi ortaya cikacak gibi. ote yandan charlie de olecekse olsun kardesim gina geldi bu adamin olme tribinden. siz iyice yavasladi diyorsunuz ama aslinda olaylar hizlandi. bu adamlar zirt diye eliyle koyar gibi buldular jacki. ama jack e baya bi kimyasal verdiler herhalde ki, gule oynaya top oynuyor adamlarla. ama dizinin sonu hala belli degil yani. ya claire in kusu bi ise yarayacak ya da bunlar "others" la anlasacak. hos bu others anlayisi da iyice degisti.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çift mesaj [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 20:47 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 S2 ep12 [spo]YUhh Cuss Oha cektigim ender bolumlerden biridir yani boyle olmaz iyice karisti nolucak bilmiyorum. Ya Jack in babasina benzettim ama tam hatirlamiyorum o mu? Ama Jack in babasi capkin bi adamdi Claire baska kadindan. Jack in the others olma ihtimali varmidir.Yada beyni falan yikanmis olabilir mi? Bisey daha var. Kate ile Sawyer kamptan baska adadan kactilar.Ama Jack in orda oldugunu nasil biliyorlardi.Jack i bulmaya gitmisti Kate. Ama baska adadan gelmemislermiydi. Orayi karistirdim biri anlatsin piliz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]Geçen bölümlerde kate ve saywer kaçarken yanlarında alexin sevgilisi vardı. Gerçek evlerinin bu adada(!bulundukları adada)olduğunu söylüyordu. Sonra lockle said ellerinde sopa ve maple gelince oraya gitmeye karar verdiler.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]oradaki jack'in babasıydı. anneleri hakkında bir fikrim yok, farklı olabilirler ama ilk oha deyişim orda oldu :) jack'i biraz tesadüfen buldular. gelen seslere vs. yönelip baktıklarında gördüler orayı. otherslar daha önceden burayı geçmeyin diye adaya düşenlerin iyiliği için demişler gibime geldi birazdan. tabi bunun yanında kendi rahatları da var ama normal yollardan geçtiklerinde öleceklerdi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bLackcha0s'A [spo]normalda kate jackı bulmak için çıktı diğer adaya gidicektı ama luck onları sopanın üstündeki yazıya götürdü götürdüğünde dharma girişimcisinin son üyesini buldular ordada bi elektrık harıtası ile diğerlerin oldugu kısmı buldular demekki anlıyoruz sadece 3 ada değil 2 ada var demekki uçak düştü ile diğerleri aynı yerde yaşıyor böyle gitdiler ve jacki bişekilde ummadıkları yerde buldular ama jack kendini kesin başka adada sanıyor umarım bunu soruyorsundur ben böyle anladım sorundan[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bölüm 13 promoları http://www.youtube.com/watch?v=iECHBrAmrLo [spo] locke gene bişiler patlatıyo:[/spo] http://www.youtube.com/watch?v=2Y4bTMajatw&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]locke'un patlattığı şey bu sefer bir denizaltı olacak galiba. adam adadan gitmek istemiyor işte.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 [spo]evt, bencede denizaltıyı patlatıyo manyak:D, yakında fanlar gidip dövecek çekimler sırasında locke'u[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok fanlari geçtim ya sayid ya da sawyer hiyari girecek buna. ama biz senaryo sikisti dedikce adamlar daha da aciyolar senaryoyu. katein yakalanmasi hic iyi olmucak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 öh artik o ne ya. adamin sirti donuk olsa hadi neyse dicem de. imkansiz yani öeh. feyktir o feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 albüm niyetine sette cekilmiş bir foto. lostpediada vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar