Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

[spo]oh be adam gibi bi bölüm izledik 9 ve 10 dan sonra. 12 de güzel olucak gibi. ztn 2 heyecanlı 2 sıkıcı bölüm şeklinde gidiyor genel olarak. 12 deki şu "alarm system" olayını çok merak ettim ya. bi de locke patlatmadan önce sayid acaba alev istasyonununun kitabı aldı mı ? mantıken alması lazım arkadaş hiç mi merak etmiyosun ya.[/spo]

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 23:18 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oba
[spo]http://www.youtube.com/watch?v=Ihib_nO-pUE&mode=related&search=
bakunini kaybettik sanırım, harcadı kendini.

bakunin dharma girişimin yaşıyan son üyesiyim dediginde acayip sevindim niyeyse..harbi öle olsaydı keşke birsürü şey ögrenirdik adamdan.. lost exp videolarından birinde dharma girişimin 1989da sonlandıgını söylüyordu. (muhtemelen othersı adaya yollayan şirket)[/spo]

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 05:42 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

s3 ep10

[spo]Uzun bi aradan sonra lost izledim =)
Güzel bölümdü ama metor düşmesi çok abuk geldi bana ya sevmiyorum bazen böyle saçmalıkları.
Sawyer a çok güldüm.Özellikle "uluslararası krep yurdu" lafına.
Oliver Twist =)
Acaba hala michael ve walt hakkında bişey çıkmayacak mı çok merak ediyorum onları.
Araba da da bi halt olduğunu sanıyorum şimdi 11 i izliicem.[/spo]

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 17:47 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]bu Mikhail Bakunin ismi yabancı gelmiyordu bkz.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mihail+aleksandrovic+bakunin[/spo]

[spo]mikhail bakunin ile klugh 'un rusça konuşmalarının ingilizce meali;
klugh: mikhail. mikhail! you know what to do.
mikhail: we still have another way [out].
klugh: we cannot risk. you know the conditions.
mikhail: there is another way.
klugh: they captured us. we will not give (or let, or betray)
klugh: you know what to do. it is an order.
mikhail: we still have another way!
klugh (in english): just do it, mikhail.
mikhail: forgive me. (shoots)
[/spo]

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 19:54 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

s3.e12
[spo]claire in siyah saçlısı nasıl olrumuş onu gösterdiler bu bölümde, zaten güzel kız, göstermeseler de olurmuş
jackin, babasını yağmurlu bir günde bir evin önünde gördüğü sahne vardı, onu bir de claire in gözünden gösterselerdi bari (bu sahneyi yanlış ta hatırlamış olabilirim)
sonic güdümlü elektrik çarpan bi şeyler vardı; altından geçmek yerine niye üstünden geçtiler, o kadar aptal mı bu cihaz
jack in keyfi yerindeydi, boşuna havaya uçurdu john amca istasyonu, bir de o c4 ü ne zman buldu da çantasına koydu ?

bu hafta ne pb var ne hereos yayınladı ve lost hiç bir önemli haltın olamdığı bir bölümle geldi, bari her zmanki cevabı olmayan sorularından bişeyler katsaymışlar en azından atraksiyon olrdu
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet güzeldi bölüm. ağzım açık kaldı bi kaç yerinde :)

[spo]jack'i ve babasını görmek şaşırttı özellikle. bence diğerleriyle ayrı adada falan değiller, ada U biçiminde olabilir. ama jack son gözüktüğünde bota mı gidiyordu? (unutmuşum) o zamn şehirlerine getirdiler onu da aralarına aldılar, her eve lazım tabi :D[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...