Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 hiçbirini okumadım, ama ben 2 günde 1 sezon bitirdim. Bekleyin geleceğim yanınıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 En güzeli o valla.Böyle haftada bir bölüm beklemek ıyyyy 3 günde 2 sezon izleyeceksin ki off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 [spo]http://www.youtube.com/watch?v=YHHGCAlsa0g Bu mikhail bizimkileri tanıyorduda, niye ilk başta öldürmediki?[/spo]Kutup ayılarının sırrı çözüldü! [spo][/spo] http://darkufo.blogspot.com/2007/03/behind-scenes-photos.html [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 19:48 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 s03e11 [spo]dizi 11. bölümde bir nefes almış , rahatlamış bir , bir bölümde böyle ekşın, olay bekliyoruz .artık heralde bi 10 bölüm mal mal hikaye anlatırlar.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 [spo]oh be adam gibi bi bölüm izledik 9 ve 10 dan sonra. 12 de güzel olucak gibi. ztn 2 heyecanlı 2 sıkıcı bölüm şeklinde gidiyor genel olarak. 12 deki şu "alarm system" olayını çok merak ettim ya. bi de locke patlatmadan önce sayid acaba alev istasyonununun kitabı aldı mı ? mantıken alması lazım arkadaş hiç mi merak etmiyosun ya.[/spo] [ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 23:18 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo]Bu Locke tam dövülecek adam yaw, kendine duyulan saygıyı inatla yokediyo. Adam 2 rekat rahat dursun, nerde hatch görse patlatıyo manyak[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 oba [spo]http://www.youtube.com/watch?v=Ihib_nO-pUE&mode=related&search= bakunini kaybettik sanırım, harcadı kendini. bakunin dharma girişimin yaşıyan son üyesiyim dediginde acayip sevindim niyeyse..harbi öle olsaydı keşke birsürü şey ögrenirdik adamdan.. lost exp videolarından birinde dharma girişimin 1989da sonlandıgını söylüyordu. (muhtemelen othersı adaya yollayan şirket)[/spo] [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 05:42 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo]Kelvin dharma girişimdendi yaw. İlerde kesin çıkar the last living member of dharma initiative:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo]Locku bir kaşık suda boğasım geliyor bazen Sakat kalması daha iyiymiş adamın ya iki dakika rahat dur be kardeşim aaaa[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo] kelvin kimdi yahu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 s3 ep10 [spo]Uzun bi aradan sonra lost izledim =) Güzel bölümdü ama metor düşmesi çok abuk geldi bana ya sevmiyorum bazen böyle saçmalıkları. Sawyer a çok güldüm.Özellikle "uluslararası krep yurdu" lafına. Oliver Twist =) Acaba hala michael ve walt hakkında bişey çıkmayacak mı çok merak ediyorum onları. Araba da da bi halt olduğunu sanıyorum şimdi 11 i izliicem.[/spo] [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 17:47 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo]Micheal ve walt'u 4.sezona kadar göremicez. Nası bağlıcaklar çok merak ediyorum. Walt kazık kadar olmuştur:D.[/spo] [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 17:51 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 alakasız birşey [spo]Bu arada McFarlane in lost serisi çıkmış yeni haberim oldu. Hemen bir Kate almak lazım =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 [spo]bu Mikhail Bakunin ismi yabancı gelmiyordu bkz. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mihail+aleksandrovic+bakunin[/spo] [spo]mikhail bakunin ile klugh 'un rusça konuşmalarının ingilizce meali; klugh: mikhail. mikhail! you know what to do. mikhail: we still have another way [out]. klugh: we cannot risk. you know the conditions. mikhail: there is another way. klugh: they captured us. we will not give (or let, or betray) klugh: you know what to do. it is an order. mikhail: we still have another way! klugh (in english): just do it, mikhail. mikhail: forgive me. (shoots) [/spo] [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 19:54 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Buradan LOST dızısının senarıstlerı yapımcıları oyuncuları yonetmenı set amırı aşcısı dahil yapımda yayında gorev yapan herkese seslenıyorum: Kafamızı karıstırmayın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 s3 ep11 [spo]Locke hayatı zorlaştıran etmen.Her boka atlıyor =) Sawyer a verdikleri ceza hiç hoş değil nasıl gülücez biz şimdi ? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bir hafta 2-3 bölüm demek sabret canım Hurley de az dilmiş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 s3.e12 [spo]claire in siyah saçlısı nasıl olrumuş onu gösterdiler bu bölümde, zaten güzel kız, göstermeseler de olurmuş jackin, babasını yağmurlu bir günde bir evin önünde gördüğü sahne vardı, onu bir de claire in gözünden gösterselerdi bari (bu sahneyi yanlış ta hatırlamış olabilirim) sonic güdümlü elektrik çarpan bi şeyler vardı; altından geçmek yerine niye üstünden geçtiler, o kadar aptal mı bu cihaz jack in keyfi yerindeydi, boşuna havaya uçurdu john amca istasyonu, bir de o c4 ü ne zman buldu da çantasına koydu ? bu hafta ne pb var ne hereos yayınladı ve lost hiç bir önemli haltın olamdığı bir bölümle geldi, bari her zmanki cevabı olmayan sorularından bişeyler katsaymışlar en azından atraksiyon olrdu [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bence gayet güzeldi bölüm. ağzım açık kaldı bi kaç yerinde :) [spo]jack'i ve babasını görmek şaşırttı özellikle. bence diğerleriyle ayrı adada falan değiller, ada U biçiminde olabilir. ama jack son gözüktüğünde bota mı gidiyordu? (unutmuşum) o zamn şehirlerine getirdiler onu da aralarına aldılar, her eve lazım tabi :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 s03e11 [spo]şimdi seyredebildim. bu locke hakkaten salak bence. bu arada anlayamadığım bi detay var. o kedi ne iş orda?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 [spo]bildigin oc oldu dizi, dunya kucuk temasiyla.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 12 gayet güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 [spo]sonik bi duvar olarak düşün onu. qp --- qp --- qp p ve q'nun arasından geçince o dalgayı kırıyor. yani önünde arkasında bi olay yok. arasında...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 gayet de saçmaladılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar