Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Spoiler basligi Bu sabah 308 dustu nete, harika ve iyice kafa bulandiran bir bolum olmus, nereye gidiyor dizi iyice karisti artik. Sonra genel bi fikir degerlendirmesi yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 lost hakkında birşey sormak istiyorum, acaba dizimax yeni bölümleri veriyormu? ilk 6 bölümü salı günleri izliyordum ancak bu salı 3. sezonun ilk bölümünü verdiğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bide alt yazısı düşse daha bi güsel olacak =) edit:sanırım çarşamba günleri veriliyo yeni bölüm [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 21:35 tarihinde, http tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 digiturk'ün tv guide'ından baktım ama salı günleri görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ben netten takip edebiliyorum ancak :d ama yeni bölümü ayın 7sinde yayınlandı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 7. bölüm yayınlandı en son benim bildiğim. Okumayanlar ek$i'den lost hakkında yazılanları bir okusun. Çok deli teoriler ve noktalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 14 ü gecesinde 8. bölüm yayınlandı arkadaşlar. İzleyiniz, izlettiriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 8 de matrix sahnesi var. neonun kahinle bankta oturdugu gibi model yapiyor desmond amcada. kendi bilinçalityla konusuyor ama burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 çektim duruo 8. bölüm evde. işten döniim direk izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu lost artık kafa yediriyor bana son bölümü izledikten sonra artık hangi boyutdayız biz bunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 lopeth, 14'ünde dizimax'i açıp baktığımda daha doğrusu guide'an bakıp info'yu okuduğumda 3. sezonun ilk bölümünün bilgileri yazıyordu. yeni bölümler salı günleri yayınlanıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Digiturk u bilemiyorum ama normalde çarşamba günleri yayınlanıyor yeni bölümler.Sabaha karşı 5 civarında da sunumlar düşmeye başlıyor torrent ve emuleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu akşam izlicem heralde 8. bölümü kısmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 s3e8 ile oha falan olmuş bulunuyorum. mayıs gelmesin. nasıl geçer bu yaz tatili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Ya bu dizide verilen ara beni çok soğuttu.7 i izledim 7 pek tatmin etmedi.8 i daha elime geçmedi.Ama en güzel Lost bölümüymüş diyorlar. Prison Break izledim o feci sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 şöyle söyleyebilirim ki şu ana kadar izlediğim en manyak bölümdür 308 izleyin anlıcaksınız ne demek istediğimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Abiii biraz önce izledim bitirdim. Çıldırdım lan sonunda çıldırdım resmen allah kahretsin böle diziyi ya..Nası beklicez şimdi persembeye kadar. Desmond kalbimde taht kurdu artık .. Böle mükemmel bir dizi yapılamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 eternal sakin ol :p son olarak şunu söylemek istiyorum; "i woke up in the jungle like this brothaaaaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 8. bölüm gercekten 3. sezonun bombasi oldu diziden sonra hic yoksa iki saat teoriler kurdum kendi kendime ama olmadi saldim kendimi sokaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 tatil sonrası 307 beni de soğutmuştu şimdi 308 izleyeceğim, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 7 fasa fisoydu çok. 8 çıkmadı diye biliyordum madem çıkmış abanayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 8 şuana kadar izlediğim ciddi iyi bölümlerden biri. herkesi izlemeye davet ediyorum. Desmond'ın ne olduğunu yakında öğrenicez gibi duruyor. Zaten hastasıydık ailecek, bölüm ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kesinlikle iyi bölümlerden birisi s3 e8. [spo]anladık ki charlie gidici. "You gonna die Charlie!"[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 [spo]8. bölüm gerçekten kafaları çok karıştırdı, bir çok soru işareti bıraktı. geçmişe dönmediği kesin gibi geliyor, flashback geçmişten çok bilinçaltı gibi geldi bana. bölümün en dikkat çeken iki sahnesi de wildmore'un ofisindeki tablo ile çektirdikleri fotoğraf idi. fotoğrafa anlam verememiştim ilk başta ama daha sonra okuduklarımdan gördüm ki 2. sezonda da aynı fotoğraf gösterilmiş fakat oradaki kadın bir başkasıymış. 308'i izledikten sonra olayların aslında gerçekleşmediği birinin (örn. Desmond'un) veya birilerinin kurgusu olduğu fikrine kapıldım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 [spo]2. sezon da gösterilen resim daha sonra çıkarılan 2. versiyonla düzeltilmiş (sadece resim) yani resimler aynı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar