Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 <<<< In Beta Sağlam pc lazım bu arada para biriktirmeye başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 7x serisi gforce ve 2 gb ram yeterli. gerçi daha grafikler tam oturmadı siz bi 8x alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 NX6800 Kurtarmazmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 6600 le 20 kişiden fazla olunca gg. ve daha beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Geforce 7900GS 256 MB+1GB ram yetmezmi yani BÖHÜAÜASÜSGÜGÜSdF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 1gb ram yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 hani sistem dostuydu kardesim bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bu oyunun horde warlocku veya rogueu hangi class :) Direk damardan gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 stealth class ı yok ama rogue tadında melee dps classı witch elf var. warlock a benzeyen class yok. yani squid herder var ranged pet class ı okçu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Yok geyik değil hakkaten var NDA.Eheuh Classlar nası dengeli mi endgame e ne sürede ulaşılıyor oyun ne kadar itema bağlı pvp şu anda nasıl anlatsanıza be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: I think a lot of people define endgame as the fun stuff that you have to earn the right to participate in by doing all the unfun stuff beforehand. In WAR the fun stuff starts at the gates to your very first warcamp. Everything in WAR feeds into the same final content, you can do your bit to help capture the enemy capital right from Tier 1 and your contribution has real significance - just like the max level guy who's fighting towards the same result that you are. __________________ Iain 'Requiel' Compton - English Community Manager European Warhammer: Age of Reckoning team War-Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 said: Eheuh Classlar nası dengeli mi endgame e ne sürede ulaşılıyor oyun ne kadar itema bağlı pvp şu anda nasıl anlatsanıza be! Classlar beta için dengeli diyebilirim, caster dps artmalı, melee mekaniklerinde bir kaç ufak sorun var, healerlar biraz düzeltilmeli. Item şu anda o kadar önemsiz ki yani o kadar. oyun sonunu gormedim ama level 15 16 ya kadar tam olması gerektiği gibi level atlama hızı. PvP de ben eğleniyorum gayet, tek sorunum capture pointlerin anlamsız taslar olması ve tier1 camp i de olsa küçük olması. NDA nın ağzına etmiş bulunuyorum, affet beni Mythic. Yanlız oyunun en büyük eksisi customization bulunmaması ve RvR alanlarının gereğinden dar olması. Bu sorunları hallederlerse çok rahat bir klasik olur warhammer. Çıkmasına 5 ay var zaten en az, düzelteceklerine inanıyorum çunkü şikayet edilen şeyler hep aynı ve feedbackleri dinliyorlar gerçekten. Şu haliyle bile oynanmayı hakediyor. Benden bu kadar daha fazla sormayın sfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Sam geçicen onları. En sağlam itemları alıp en güçlü abilityler elimde olmadığı sürece oyun o kadar zevkli olmaz. Ki capital savaşlarında ilk ve ikinci tierın esamesi okunmayacak benim anladığım, asıl puan 3 ve 4ten gelicek. Ha okunsa bile o battlegroundlara giremiyosan pek bir anlamı yok. Fener maçına gittim gelene kadar sorular cevaplanmış tabi. Eyvallah noxite. Nda de senin köpeğin olsun hehe. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 21:24 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yine de "unfun stuff before fun" kısmına katılmamak elde değil ehe kotbs nasıl onu anlatın, oynayan yok mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Map art nasıl? Böyle gezerken oraya buraya aval aval bakar mıyız dersiniz? Warhammer evreni bende hep karanlık baskı altında bir dünya izlenimi uyandırmıştır mesela bu hissi verebiliyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Mapartı ben çok beğendim açıkçası, wow la kapışır. Oyunun atmosferi çok iyi, savaşı gerçekten hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 mapart benı korkutan şeylerden bırı meselai warhammer dunyası pekte zengin bi dünya değil bölge ceşitliliği bakımından, lustaria da olmadığına göre, wasteland, dağlar, orman, ova, ve cöl, şeklinde 4 tür bölge olucak gibi. yanı warhammer haritasında topraklar birbirine benzer genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ya grafik ses olarak endişe duymayın o kadar diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hehe, ya Sosaria kadar etkileşimli (ağaçlara balta sallamasak da olur yeterki sürekli çark çanta vs. çıkmasın ot böcek toplarken xD) Azeroth kadar dolu dolu olsun, çıktığı gün gider alırım bir saniye düşünmeden. Tabii fx 5600 ekran kartı 1gb ramle ne kadar oynayabilirim tartışılır. Makineyi alalı 4 sene oldu şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ana menüyü açabilirsin belki 5600 ile. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bence kısayoluna çift tıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Swordmaster a hasta oldum. Orc aşığıyım ama bu bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/flash/2007-09_pp_CombatSystem.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 1 gb ram ve nvidia GeForce Go 7900 GS ile kasarmi acaba? endiseleniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 7900 yeter kanımca ama 1 gb ram olmaz. epik savaşlar için 8x bir kart ve en az 2 gb ram şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar