Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

empire handgun'ında range2ı 24 dwarf handgun'ında, lakin dwarf hadngunlarda +1 to hit var hayet üstün yanı.

empire 30 dan falan vurmuyo yanı senı yemiş.

eskiden ilk ateş edicekleri turda d6 inch uzardı rangeleri ama bi atışlık savaş öncesinde barutu fazldan sıkıştırma şansları olduğu için artık oda yok.

neyse yanı öle bi olayları yok geliştirmek diye, anlamıyolar muhendislikten, tek geliştirme yöntemleri daha fazla namlu daha buyuk namlu o kadar.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:34 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

enginner'larının special rifleları var 36 inch range'li ve untenin içinden adam pick edebilen, o olabilir,

lakin dwarf warmachinelerinin potansiyeli cok daha yüksek,

yüksek puanlı oyunlarda ben 1 ruen of accuracy li 1 ruen of accuraccy 1 rune of penetrarionlı stonethrower kullnyorum

wood elflere karşı bile etkili oluyolar, gerisine zaten kökten cözümler,

cannon kullanmaktansa stonethrower'a alışıp stonethrower kullanmak daha mantıklı bence denemeni tavsiye ederim (ah bide d6 wound stonethower)
Sosyal ağlarda paylaş

abi öldürmekle bitmez o,

eğer 40 ve üzeriyse panic yediricek kadar zararda vermeiyosun,

ben mesela flame cannon kullanıyorum 1500-2000 ve üstünde super tavsiye ederim hatta organgundan daha verimli buluyorum ben flame cannon'ı. night goblinlere 1 wound bile verse panci attıracağı için horde armylere karşı cok işe yarıyo.

flame cannon kullanmıycaksan, ben şey yapıyorum bide, orduya ero slot'umun yettiği kadar slayer koyuyorum genelde 1 veya 2 tane oluyo oda zaten,

hiç bişeysiz slayer abi, işte yandan mandan veya herahngi bi yerden goblin unitesini bu adamla yakalarsan o uniteyi oyunun sonuna kadar tutar zaten o, cunki goblinlerden öcne vurucak ve unbreakble, yanı goblinler tabiki her tur kazanıcak combat res bonusları sayesinde ama oyun boyunca kitlenicekler orda.

slayer'ını unitelerının kenarlarında falan tut acıkta bırakma yeter, gekretiğinde zıplasınlar dışarı kafa atsınlar işte ne bulurlarsa.

slayerlar orclrıda iyi tutuyo cunki en fazla 2 orc modeli slayer'a değebiliyo genelde slayer'da orcları bictiği için gayet hoş anlar yaşıyosun.

bunlar dışında işte flank yemediğin veya aynı anda iki uniteyle carpışmadığın sürece senın 20 lik warrior uniten zaten tutan night goblinleri rahat yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...