BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 abicim bu kadar konustuk bi organ cannon dememisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 o nedir abi organ mi atiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 organ gun sevmiyorum ben o yüzden demedim, cüce adam bi dane atar tam atar öle 6 barrel bozuyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu arada betada oynayıp da ss koymayan skaven olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 nasıl degi lya ypaamyın benim warhammer fantasy de cuce ordum var abi empire arkadasta kendi dedi olay su biz rune kullanıyoruz admalar rune kullanmıyo onun yerine gelistiriyo ama yaptıgımız tufekler eet daha kaliteli fakat range i kısa admal 30 inch ten vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 empire handgun'ında range2ı 24 dwarf handgun'ında, lakin dwarf hadngunlarda +1 to hit var hayet üstün yanı. empire 30 dan falan vurmuyo yanı senı yemiş. eskiden ilk ateş edicekleri turda d6 inch uzardı rangeleri ama bi atışlık savaş öncesinde barutu fazldan sıkıştırma şansları olduğu için artık oda yok. neyse yanı öle bi olayları yok geliştirmek diye, anlamıyolar muhendislikten, tek geliştirme yöntemleri daha fazla namlu daha buyuk namlu o kadar. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:34 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sonunda elfleri de koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Elf sınıflarını çok merak ediyorum şimdiye kadar gelenler aşağı yukarı tahm,n edilebilir şeylerdi ama Elflerde biraz yaratıcılık konuşturabilecekler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 dogrudur ama sanırım eline long rifle olunca o sorun olmuyo aman pek dert zaten yendim 2 sefer oyun attık 2 indede :D yarın da nightgoblin vs dwarf olcak guzel olcak belki high elflede kapısırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 enginner'larının special rifleları var 36 inch range'li ve untenin içinden adam pick edebilen, o olabilir, lakin dwarf warmachinelerinin potansiyeli cok daha yüksek, yüksek puanlı oyunlarda ben 1 ruen of accuracy li 1 ruen of accuraccy 1 rune of penetrarionlı stonethrower kullnyorum wood elflere karşı bile etkili oluyolar, gerisine zaten kökten cözümler, cannon kullanmaktansa stonethrower'a alışıp stonethrower kullanmak daha mantıklı bence denemeni tavsiye ederim (ah bide d6 wound stonethower) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 betadakiler anlatin azcik oyunu be millet merak edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 cuce sen nerde oynuyosun karargahta mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bu aralar oynamyıorum pek, ama karargah evet [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 09:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ya bu oyuna başlamayı düşünüyorum bayağı bi populer ehe.De lore fln bilmiyoruz çıkana kadar nereleri karıştıralım.Hani warhammer bi ton oyun masaüstü settings sağlam olay ama bende 0 ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 altı namlu organ gun empire malıysa çok isabet olmuş, çok tuttum empire'ı. helal olsun derim ancak. adamlar yapmış! cüce malı apple macintosh gibi işte, eski malı cilalayıp marka diye satıyorlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 6 namlulu organ gun işte cuce işi o empire'da hellblater var 18 namlulu, paso patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eet acayip ise yarıyo cuce birde bana tiyo verse su nightgoblinleri nasıl doverim yasin le oynadık gecen gun cıktı 50 kisilik goblin squadtı oldur oldur bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi öldürmekle bitmez o, eğer 40 ve üzeriyse panic yediricek kadar zararda vermeiyosun, ben mesela flame cannon kullanıyorum 1500-2000 ve üstünde super tavsiye ederim hatta organgundan daha verimli buluyorum ben flame cannon'ı. night goblinlere 1 wound bile verse panci attıracağı için horde armylere karşı cok işe yarıyo. flame cannon kullanmıycaksan, ben şey yapıyorum bide, orduya ero slot'umun yettiği kadar slayer koyuyorum genelde 1 veya 2 tane oluyo oda zaten, hiç bişeysiz slayer abi, işte yandan mandan veya herahngi bi yerden goblin unitesini bu adamla yakalarsan o uniteyi oyunun sonuna kadar tutar zaten o, cunki goblinlerden öcne vurucak ve unbreakble, yanı goblinler tabiki her tur kazanıcak combat res bonusları sayesinde ama oyun boyunca kitlenicekler orda. slayer'ını unitelerının kenarlarında falan tut acıkta bırakma yeter, gekretiğinde zıplasınlar dışarı kafa atsınlar işte ne bulurlarsa. slayerlar orclrıda iyi tutuyo cunki en fazla 2 orc modeli slayer'a değebiliyo genelde slayer'da orcları bictiği için gayet hoş anlar yaşıyosun. bunlar dışında işte flank yemediğin veya aynı anda iki uniteyle carpışmadığın sürece senın 20 lik warrior uniten zaten tutan night goblinleri rahat yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Allah iyiliğinizi versin, bir an Beta dan bahsediyorsunuz zannettim... 40 mob'a dalmak, top fln ateşlemek, lav silahı kullanmak... Bir an dumur ve gaz oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 masaustu oyunuda zevklidir tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 oynayacak adam olsa bir de çevremde.: [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:36 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 var ıstanbulda yeterince adam derdin o olsun abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hemde 2 tane ama isin acı yanı ulkede 2 tane 2 ide istanbul da 2 ide anadolu yakasında 2i de kadıkoyde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ankarada masaüstü rpg oynuyacak adam bile bulamıyorum. warhammer hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bence siz yeni topic açın pok ettiniz online ı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar