toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tf_nuke tf_dust tf_office lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gormeyenlere tf2 april fools hedesi jarate; http://www.tf2.com/images/posts/peejar.jpg vasatti baya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 heh tf_office iyi olurdu şaka maka. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben de geldim, pati grubuna girdim, nick zaugnakhaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu hafta komple evdeyim ya,bende kurayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 pati grubu ne, oyle bisey mi var ben de gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 steam içinden arat toggie, "paticik" soru şu, achievementların ne verdiğini, hangi silahları nasıl açtığımı gösteren bir site falan var mı; kör topal oynuyorum şu anda resmen. bir de pati insanları toplanıyor mu hiç, tek tük online gördüm çünkkü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 geldim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sniper patchi geldiyse geleyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 daha var sanırım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ya ben bayağıdır oynamıyor muşum onu fark ettim :) dispanser,teleporter levelli olmuş,scoutlar top atıyor stun çakıyor,pyro'lara ek silah var vs. bir ara gelin achievementleri yapalım,açılsın bizlere de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Achievment serverları var dayı giriyorsun givemeall kılıklı bi komut yazıyorsun hoop hepsi açılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 MrMarvelous said: Achievment serverları var dayı giriyorsun givemeall kılıklı bi komut yazıyorsun hoop hepsi açılıyo... açar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: soru şu, achievementların ne verdiğini, hangi silahları nasıl açtığımı gösteren bir site falan var mı; kör topal oynuyorum şu anda resmen achiler bir şey vermiyor kendi başlarına, her bilmemkaçta bir (8 mi 10 mu öyle bir şeydi) yeni silah açılıyor sadece pyro medic hw ve scout için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Aiko said: MrMarvelous said: Achievment serverları var dayı giriyorsun givemeall kılıklı bi komut yazıyorsun hoop hepsi açılıyo... açar mısın ? abicim server listleri ara achievement server diye war bi kac tane giriyosun bi kod yaziyosun aciyo iste cat diye hile yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bildiğim kadarıyla onu steam yakalarsa banlıyorlar seni ? Öyle bir şeye girmem zaten de :) Oynadıkça kendilerinden açılıyor ya zaten,25 tane falan yaptım farkında olmadan asdfdsa biraz bakındım da critical punch,baltayla tek canda 4 kişi öldürme vs. onları ancak biriyle yapabiliriz sanırsam Hoş, birde ben bıraktığımda 3 tane Türk serveri vardı Pati dahil,böyle sabah akşam oynayacak tonla adam olurdu.Şimdi hiç kalmadı galiba ? İngiliz serverlarında oynuyorum da 60-100 ping arası değişiyor sürekli sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 xkafede oynaniyor artik, sasclan modasi bitti sanirim. pub oynamadigim icin cok bilmiyorum kim nereye takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 DarKRideR said: bildiğim kadarıyla onu steam yakalarsa banlıyorlar seni ? Öyle bir şeye girmem zaten de :) hayır banlemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 4 saat scout la oynadım hiç bişe açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BonePART said: Aiko said: MrMarvelous said: Achievment serverları var dayı giriyorsun givemeall kılıklı bi komut yazıyorsun hoop hepsi açılıyo... açar mısın ? abicim server listleri ara achievement server diye war bi kac tane giriyosun bi kod yaziyosun aciyo iste cat diye hile yane o kod ne işte ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 öfff laz mısın servera girince bangır bangır yazıyo her yerde o kodu... ya da sunucuda millete sor hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ya kendi kendime oynarken yine flare gun açıldı pyro'ya :) hoş oluyor böyle açmak asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Game Changes said: Reworked the character loadout screens to support future features Added the ability for players to permanently delete items from their inventory using the new Backpack menu. This does not reset achievements. Once an item has been deleted it can never be re-earned Added the ability for players to reset their player stats using the Reset Stats button on the Stats menu. This does not reset achievements Added a "player_teleported" game event that is sent when a player is teleported Updated cp_junction_final to score per-capture instead of per-round. This fixes the map not working correctly with Tournament mode and the stopwatch Scouts now drop the flag if they're carrying it when they start phasing niye böyle bişi eklemişler ki onun dışında reset stats güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 "Reworked the character loadout screens to support future features " Demiş zaten ilk cümlede. Muhtemelen item sistemi komple değişecek ileride. Biraz karıştırdıysanız menuleri headgear slotu falan eklenmiş. Ne diyim adamlar işini biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 silme olayı saçma yalnız sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar