Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:
soru şu, achievementların ne verdiğini, hangi silahları nasıl açtığımı gösteren bir site falan var mı; kör topal oynuyorum şu anda resmen

achiler bir şey vermiyor kendi başlarına, her bilmemkaçta bir (8 mi 10 mu öyle bir şeydi) yeni silah açılıyor sadece pyro medic hw ve scout için.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla onu steam yakalarsa banlıyorlar seni ? Öyle bir şeye girmem zaten de :)

Oynadıkça kendilerinden açılıyor ya zaten,25 tane falan yaptım farkında olmadan asdfdsa biraz bakındım da critical punch,baltayla tek canda 4 kişi öldürme vs. onları ancak biriyle yapabiliriz sanırsam

Hoş,

birde ben bıraktığımda 3 tane Türk serveri vardı Pati dahil,böyle sabah akşam oynayacak tonla adam olurdu.Şimdi hiç kalmadı galiba ? İngiliz serverlarında oynuyorum da 60-100 ping arası değişiyor sürekli sinir oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
Aiko said:
MrMarvelous said:
Achievment serverları var dayı

giriyorsun givemeall kılıklı bi komut yazıyorsun hoop hepsi açılıyo...

açar mısın ?

abicim server listleri ara
achievement server diye war bi kac tane
giriyosun
bi kod yaziyosun aciyo iste cat diye
hile yane

o kod ne işte ??
Sosyal ağlarda paylaş

Game Changes said:

Reworked the character loadout screens to support future features

Added the ability for players to permanently delete items from their inventory using the new Backpack menu. This does not reset achievements. Once an item has been deleted it can never be re-earned

Added the ability for players to reset their player stats using the Reset Stats button on the Stats menu. This does not reset achievements

Added a "player_teleported" game event that is sent when a player is teleported

Updated cp_junction_final to score per-capture instead of per-round. This fixes the map not working correctly with Tournament mode and the stopwatch

Scouts now drop the flag if they're carrying it when they start phasing

niye böyle bişi eklemişler ki
onun dışında reset stats güzel olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...