Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
achievementleri insanlar kassın diye yapmamışlar bence. bazıları var (dominate ettiğin birinin oyundan çıkması - pyro) sadece şans üzerine olabilir. uzun süre oynarsan hepsi olur gibime geliyo.

mesela mediccen, healladığın bir düşman spy ını kesmek tamamen şans üzerine olmuştu, bilmiyodum öle bi achievement olduğunu : )
Mesaj tarihi:
achivement kasmaya gerek yok. Onlar oyun sırasında zamanla olacak şeyler. (Bazıları hariç tabi) Achivementlarla açılan silahların yeni özellikleri olduğu doğru fakat getirdiği her + nın yanında bir eksileri var. Hepsinin kullanıldığı yerler farklı. O yüzden kafaya takılcak bir durum yok.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
bazi silahlarin artisi - den kat kat fazla ama
mesela back burner

backburner diyorsun fakat compression blast daha çok işe yarıyor. Tabi sadece öldürme olarak düşünüyorsun mevzuyu.Cp deki adamları uzaklaştırma/überli adamları ayırma ve daha birçok takımın işine yarıyacak görevleri var. Dediğim gibi kullanım yerleri değişik hepsinin. Yani olmazsa olmaz diye bişey yok. Sandwich konusuna katılıyroum yerinde kullanabilirsen cidden işe yarıyor :)
Mesaj tarihi:
ya buyuk ihtimalle adamlarin basta amaci
sen achievement actikca daha iyi silahlara ulasabilmendi
sonr abaktilar ki bu bi fps
herkes ayni selere sahip olmassa b i boka benzemez caydilar
Mesaj tarihi:
Hayır biri daha iyi değil.Sadece kullanıma göre değişiyor diyorum. Bireysel oynayacaksan ben ortalığı yakıp yıkacam diyorsan backburner daha mantıklı. Yok ben savunmada durucam hele yanımda kankam bi pyro daha var diyorsan 2 kişi beraber burdan adam geçirmeyiz diyorsan compression blast daha mantıklı :D
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
achievementleri insanlar kassın diye yapmamışlar bence. bazıları var (dominate ettiğin birinin oyundan çıkması - pyro) sadece şans üzerine olabilir. uzun süre oynarsan hepsi olur gibime geliyo.

mesela mediccen, healladığın bir düşman spy ını kesmek tamamen şans üzerine olmuştu, bilmiyodum öle bi achievement olduğunu : )

medicin teki bana uber vermişti bi keresinde çok gülmüştüm
Mesaj tarihi:
Backburner noob silahıdır, ben bunu bilir bunu sölerim. :)
Achievmentlarla gelen en yararlı silahlar üçüncü silahlar, pyro'nun baltası, medic'in ubersaw'ı, heavy'nin eldiveni...

Ama denildiği gibi oyun stratejine göre değiştiriyorsun silahları oyunda derinlik yaratıyor; güzel bir olay.
Mesaj tarihi:
bişi daha soracam, karşı takımın spy'ı bizim takımdan birinin kılığına girdiğinde nick'i aynı mı kalıyor, yoksa bizim takımdan birinin nick'ini mi alıyor?
Mesaj tarihi:
Kesin bilgi arayıp bulmadım ama gözlemlediğim kadarıyla şöyle; mesela adam sniper disguise aldı, bizim takımdaki en yüksek puanlı sniper'ın adını alıyor. Bizim takımda o classtan yoksa liderin adını mı alıyor random mu, ondan emin değilim.
Mesaj tarihi:
Mantığı olmasa da yüz kere başıma geldi, sniper ve engineer olunca görevinin yarısı spy kollamak olduğu için :p Adam tekrar tekrar geliyor, ya aynı isimde, ya da benim classı seçiyorsa hep ben. Class liderine bakıyor yani %95.

Karşı tarafta seçtiğiniz disguise'dan adam yoksa anca tamamen random isim atıyor bu arada, o kadar random değil yani. Sendeki pyro'lardan birinin adını alıyor mesela pyro olduysa, gidip demoman adı almaz.
Mesaj tarihi:
ya ben tozlu raflarımdan cıkardım orange box'ımı ve ilk defa tf2 kurdum. daha oncesinde nedense merak etmemistim. simdi benim bu oyunu ogrenmem lazım, cok karısık geldi. hep geberiyorum, nasıl ogrenicem var mı guzel kaynaklar?
Mesaj tarihi:
toggie said:
ya ben tozlu raflarımdan cıkardım orange box'ımı ve ilk defa tf2 kurdum. daha oncesinde nedense merak etmemistim. simdi benim bu oyunu ogrenmem lazım, cok karısık geldi. hep geberiyorum, nasıl ogrenicem var mı guzel kaynaklar?

+bimilyon valla gaza gelip aldım oyunu öle koşturuyorum su an saglam tutorial lazım bana
Mesaj tarihi:
oynaya oynaya öğreneniliyor ya, karışık bi tarafı yok zaten. ilk başlarda al pyro'yu alış biraz oyuna.
sniperle puscağın yerleri ve engineerli turret döşeyeceğin yerleri oynaya oynaya öğreniyorsun.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Mantığı olmasa da yüz kere başıma geldi, sniper ve engineer olunca görevinin yarısı spy kollamak olduğu için :p Adam tekrar tekrar geliyor, ya aynı isimde, ya da benim classı seçiyorsa hep ben. Class liderine bakıyor yani %95.

Karşı tarafta seçtiğiniz disguise'dan adam yoksa anca tamamen random isim atıyor bu arada, o kadar random değil yani. Sendeki pyro'lardan birinin adını alıyor mesela pyro olduysa, gidip demoman adı almaz.

İkinci dediğini biliyorum ama ilk dediğine dikkat edeceğim artık merak ettim; belki de hiç sniper veya engineer olmadığım için anlamıyorum. Ama spy aynı kılıkta defalarca gelmez zaten %99.

Yeni başlayanlar için gerçekten zor oyun; pyro, medic ve engineer takılın bence oyunun dinamiğini çözene kadar. Ben medic oynamıştım çoğunlukla yeni başladığımda, hem takım için yararlı bir şey yapıyorsun, hem skor alıyorsun hem de baymıyorsun.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Bana da öyle geldi ama sonra anladım ki senin renginden olmayanın ağzına sıkınca baya kalite oyuncu oluyorsun. Başka bişeyi yok sanırım sdfs.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...