Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

o değil de biz etf2l resmi liginde şu an acaip iyi durumdayız lan.
muhtemelen ilk kez lige giren ve div6'dan namağlup ayrılacak ilk türk takımı olucaz.
fak ye

şu f2p hat sim oyunda halen competitive takılabiliyorsunuz ya harbi helal olsun . Benim moruklar xkafe pub akıyorlar lamer diyorum css dönsünler diye off f2p fail :|
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

competitive oynayan kesim ile f2p'nin ne alakası var? bi de lame tf2 diyip cs:s gel demek ayrı komedi madem öyle...

cs:s f2p olduğu an cs:s yi bırakırım.

Hat muhabbeti gelse de heralde ağlarım ^^. Yani şunu demek istiyorum inatla yanlış anlamayın, benim için oyundaki kitle önemlidir. Bu senin için farklıdır başkası için farklıdır. Ben tf2 competitive bir oyun değildir comp oynanmaz gibi bir şey demedim daha doğrusu demek istemedim. Updatelerden sonraki kesim ile compu düşünemiyorum demek istedim. Kendi arkadaşlarımı da evet tf2den uzaklaştırmaya çalışıyorum çeşitli çirkeflikler yaparak oyuna kaka atarak. Veletlerin , ekstra potansiyel hilecilerin olduğu bir oyun olarak görüyorum şuan. Sen içersindesin comp ortamın liglerde mixlerde karşındakilerin hepsi eski belirli oturmuş oyunculardır/takımlardır dediklerim bu yüzden saçma gelmiş olabilir. Ayrıca CS:S ye atılan lafları görmemezlikten geliyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
SmithWesson said:

paypalda kart aktif etmeler nedeniyle 3.5 dolar oldu hesapta. Şimdi evde 2 pc var ben bir steam hesabı daha alsam free hesap açsam bu 3.5 dolar ile de item satın alıp accountu verified yapsam sonra item droplarında yedek hesaptan ana hesaba itemları geçirsem bir sorun olur mu ?

Aynı kartı 2 hesaptan fazla hesapta kullanmazsan herhangi bir sorun yaşamazsın 10 tane "idle" hesabı olan adam biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...