Harir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 tamam lan çok iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 dünyada bir ilk edit:dünya çılgın türkleri konuşuyor v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Senelerdir oynamıyordum günde 1 saat falan atmaya başladım sıkıntıdan. Abi millet nasıl huntsmanle terör estiriyor ya ardarda 5-6 headshot falan çakan tipler var öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cystein said: o değil de biz etf2l resmi liginde şu an acaip iyi durumdayız lan. muhtemelen ilk kez lige giren ve div6'dan namağlup ayrılacak ilk türk takımı olucaz. fak ye şu f2p hat sim oyunda halen competitive takılabiliyorsunuz ya harbi helal olsun . Benim moruklar xkafe pub akıyorlar lamer diyorum css dönsünler diye off f2p fail :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 xcafe dışında server öneren yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tf2 comp ile valve updatelerinin arasındaki alaka fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 niye fail olsun yahu hem f2p hem 10+ yaş ortalamasına sahip bir ortamda kimle neyi comp yapacaksın rakiplerle şapka uğruna mı maçlar atılacak :D ne hileler dönüyordur hele şimdi adamların kaybedecekleri bir şey yok tekrardan account alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 competitive oynayan kesim ile f2p'nin ne alakası var? bi de lame tf2 diyip cs:s gel demek ayrı komedi madem öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 osmaniacdan talihsiz söylemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tf2 competitive kötü css iyi? OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/61/dust-kuruyom-panpa_146477_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 knoxville said: competitive oynayan kesim ile f2p'nin ne alakası var? bi de lame tf2 diyip cs:s gel demek ayrı komedi madem öyle... cs:s f2p olduğu an cs:s yi bırakırım. Hat muhabbeti gelse de heralde ağlarım ^^. Yani şunu demek istiyorum inatla yanlış anlamayın, benim için oyundaki kitle önemlidir. Bu senin için farklıdır başkası için farklıdır. Ben tf2 competitive bir oyun değildir comp oynanmaz gibi bir şey demedim daha doğrusu demek istemedim. Updatelerden sonraki kesim ile compu düşünemiyorum demek istedim. Kendi arkadaşlarımı da evet tf2den uzaklaştırmaya çalışıyorum çeşitli çirkeflikler yaparak oyuna kaka atarak. Veletlerin , ekstra potansiyel hilecilerin olduğu bir oyun olarak görüyorum şuan. Sen içersindesin comp ortamın liglerde mixlerde karşındakilerin hepsi eski belirli oturmuş oyunculardır/takımlardır dediklerim bu yüzden saçma gelmiş olabilir. Ayrıca CS:S ye atılan lafları görmemezlikten geliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Macintosh'da sürekli çöküyor tf2 son update sonrası. Sessiz oynayınca sorun yok (-nosound) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ilgilenen olur mu bilmiyorum ama unusual honcho's headgear(soldier hat'i, eerie orbitting flame)'ı skyrim+$15-20 dolarlık bir oyuna satıyorum, alan olursa pm atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cash para ile elden teslim de yapabilirim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu oyun ciddi anlamda baydı beni ya. bi hevesle başlamıştım şimdi sistemden kaldırdım. mic trollüğü de kesmiyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ben de sildim, rutine bağlıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 topluca mı bıraktınız ne oldu :) öldü topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben sildim valla. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 neyseki güldüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 oyun beleş oldu olalı tdı kalmadı ya.önceden iyi oyuncularn arasnda bişiler yapmak için çabalamak zevkli geliyodu,şmdi çok uber oynamadğm halde sunucularda başı çekmek sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Artık oynamasam da videoları hala kırıp geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 paypalda kart aktif etmeler nedeniyle 3.5 dolar oldu hesapta. Şimdi evde 2 pc var ben bir steam hesabı daha alsam free hesap açsam bu 3.5 dolar ile de item satın alıp accountu verified yapsam sonra item droplarında yedek hesaptan ana hesaba itemları geçirsem bir sorun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 SmithWesson said: paypalda kart aktif etmeler nedeniyle 3.5 dolar oldu hesapta. Şimdi evde 2 pc var ben bir steam hesabı daha alsam free hesap açsam bu 3.5 dolar ile de item satın alıp accountu verified yapsam sonra item droplarında yedek hesaptan ana hesaba itemları geçirsem bir sorun olur mu ? Aynı kartı 2 hesaptan fazla hesapta kullanmazsan herhangi bir sorun yaşamazsın 10 tane "idle" hesabı olan adam biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar