Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 soldier veya demo pub olabilirim ben eksik adam olursa
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bende pub oynarım ama iyi değilim söyliyeyim şimdiden ciddi bi olaysa ben bulaşmayım demo-pyro-snip oynarım
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pub bölümde 9 class'ın her birinden bir tane olacak işte aranızda paylaşın. herkes bi heavy oynar heralde. vasat üstü engineer da oynar :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kanıtlamasına değil de eğlencesine oynayacaksak ben de gelebilirim pubber olarak
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ya onu bize sormıycaksınız :D işin zevkli olması için oynayabilmen lazım. revangelise falan sorun. loxiasa sorun. bunlar pubber olmasına rağmen gayet kral oyuncular. o yüzden üzülürse onlar üzülür. bize hava hoş her türlü :D
Creus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 eğlencesine oynarız canım. ztn bu iş eğlencesine oluyor 6v6 oynamıcaz sonuçta :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 solly olurum dicem pubda, sonra aptal bi zamanda yapıcanız bunu ben de gelemicem falan.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Pub noluyo şimdi çok bilmiyenler mi oluyo? Çok bilmeyen mediğim.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bilmeyen falan degil degil, sadece public oynayan okdar
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ooo hemen bi elitizm hemen bi dışlama. Pekala daesu. PEKALA
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben yazacaktım tepki çekmeyeyim dedim, daesu yazmış herkesi overlıyorsan, iki kişiyi überli tutmayı biliyorsan, hiçbir zaman sabit durmuyorsan, takımı biraz yönlendirebiliyosan gel medic ol tabi
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Herkesi overlamak.. Hmm bunun için sırayla 8 kere over doldurmam gerekir. E olur niye olmasın. Biraz basede saklanırım, over biriktirir öyle giderim falan. Yaparım yani İki kişiyi überli tutmak.. Olm bu çok kolay. Önümde bizden bi adam varken über açınca hem bana über geliyor hem ona. Hop 2 kişi. Bunu yaparım. Hiç bir zaman sabit durmamak.. Wowda böyle bi boss vardı yerimizde zıplıyorduk. Sanırım burda da yerimde zıplarsam olur. Takımı yönlendirmek.. Bak bu zor. HADİ BEYLER ÖLMÜYORUZ BOMBA KURMASINLAR falan mı diycem? 3 kişi saldırsın 3 kişi savunsun 3 de orta saha mesela? Bunu bilemedim.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 beni kim alirsa o takim kazanir. emekli pro asdfas
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 axedice said: Ooo hemen bi elitizm hemen bi dışlama. Pekala daesu. PEKALA ulan asıl elitizm olmasın diye dedim onu yuh be sadsd
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Revangelis said: tamam gelmeAHAHAHAHAHA ben de okudum ve okurken 2. 3. satırda ne diyo lan bu diye durdum. over ne onu bilmiyor onu geçtim taktik de yapmış lan kendince şasldkf
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bir de pyro veya scout istemeyin. pyroda competitive oynamasa da türkiyenin en iyi pyrosu diyebileceğim darkcloud var ve kendisi bir pati. o yüzden pyroyu geçelim. keza revangelis scout/sniper olarak yine türkiyenin en iyilerinden. hangisini oynamak istiyorsa oynar yani adam pubber takımda.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Demoman ve sniper'a talibim soldier'da olur.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 TF2 klan maçı tecrübem yok yani zamanla öğrenirim.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 revan sen de karar ver snip mi scout mu?
Öne çıkan mesajlar