knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kim bu pro dediin adamlar tf2 çıktığından beri competitive oyunu geliştirmeye çalışan player'lar. beğenmeyince ağır fail demek :/ degreaser diyosun bilmemne diyosun bunlar whitelist'te var mı ki competitive oyunda? yok.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Su anda pubber adamlara tavsiye veriyoruz bilmem farkında misin. Ama burada yazan herkes de pubber degil. Ortama zaten pubcisiniz leaaan diye girmek nedir? Ne münasebet ayol
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 @bone: bana ne takım arkadaşımdan demişsin. o yüzden dedim. genel itibariyle demek istediim pub oynayan adamdan ne istiyosunuz yani. yanlış anlamayın küçümsemiyorum herkesin işi gücü okulu var.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya neden anlamak istemiyosun adam PUB oynuyor. her silah açık. random crit var. neden kısıtlıyosun? random crit'in alakası da RANDOM CRIT olması gayet açık ve net.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 knoxville said: hepiniz haksızsınız. Kharon haric de! Kharon haric de!
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kharon hariç değil. verdi zehri bana gitti
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yahu yarın oburgun compda quickfix serbest deseler bunu alanın kafasına yumruk atmaz misin? Pubda nasıl daha efektif oynarlar, o yonde tavsiye veriyoruz. Kısıtlama yok
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi zirh yok, tf takim oyunu degil, whitelisted olmayan silah noob. Kk? Ayrica pyrolar gerektirdigince uflemiyor, tepkiliyiz
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 biri bu oyunu bana ozet gecebilirmi? 1- free mi? 2- online olayi nasi account olustur dal mi? 3- counter strike gibi mi? tesekkurler.
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 görüntüler de çizgi film gibi black ops daha iyi
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Su oyunun tfc'den bu kadar farklı olmasının sebebi zırh olmayışı ve medicin uzaktan heal atabilmesi. Zırhı çok ozlediyseniz gogo tfc derim.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Revangelis said: görüntüler de çizgi film gibi black ops daha iyi +1 bide karakterler car car konusuyor. ha bide conc nade ler yok.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 knoxville said: ya neden anlamak istemiyosun adam PUB oynuyor. her silah açık. random crit var. neden kısıtlıyosun? random crit'in alakası da RANDOM CRIT olması gayet açık ve net. katılıyorum
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 knox cunku biz free geldik ve adamları eziyoruz.buna dayanamıyorlar sdfdsf
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Emp yok engineerı öldürmüşler. :/ Bi de oktoberfeeeeest ne yahu ben bunu devamlı duymak zorunda miyım. Almanyalilardan tiskiniyorum
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: kılıçve kalkan var bariz wow çakması roflmaobbq
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Cystein said: Emp yok engineerı öldürmüşler. :/ Bi de oktoberfeeeeest ne yahu ben bunu devamlı duymak zorunda miyım. Almanyalilardan tiskiniyorum engineera sahip çıkın, onu sevin, okşayın. o takımın nuru, fakirlerin gururudur. emp olmasa da sentry gun hepimizindir. görmesek de, sık sık patlasa da, o sentry gun, bizim sentry gunımızdır.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red said: knox cunku biz free geldik ve adamları eziyoruz.buna dayanamıyorlar sdfdsfHahahahahahaha bunu her gördüğümde delicesine gülüyorum. Sunu söyleyip ısı ilerletip bir de o gazla vs teklifimi kabul eden nooblarin en testislisi 20-2 yenildi ve yaklaşık 3-4 dakika dayanabildi
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya beyler ben ne zamandır oynamadım da, şöyle bir baktım oyun feci değişmiş. bu paralı itemlardan almadan oyunun tadını çıkaramıyor muyuz artık yahu? edit: baseball batime "vintage" diyor bi de utanmadan deyyus!
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben de seni 20ye 0 yendim sen ne oldun şimdi? ne kadar saçma abi sen şusun diye yermek adamı
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hani takım oyunuydu bu birebir l4d atmak gibi bişi olsa gerek sdfds vs nası oluyor aynı class aynı silah gibi mi
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Knox sen beni yendiğinde oyuna baslayali 1 ay bile olmamıştı ve sen div 3 mü 4 muyken ben comp nedir onu bilmiyordum. Ama gelip sana Zaaaaaaa ben seni ezucem diye artistlenip elime almadım. Baktım dediler knox Türkiye'nin en iyi sollylerinden birisi. Xkafede de goruyodum hep aramızdaki uçurumu girmek için gel Bi mge atalım demiştim. O yani bizim tanışmamız da boyle oldu aşağı yukari. Benim bahsettigim adam oyuna dün başlayıp bir tavsiye verdiginde COH BİLİYON SANKİM diyip ısı ilerletip redin az önce kurduğu cümleyi söyleyen ve gel vs dediğimde GELİYOM HAMEKA çekip aglayarak giden kişilik. Yoksa nooba nefretim yok
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 MrLevie said: ya beyler ben ne zamandır oynamadım da, şöyle bir baktım oyun feci değişmiş. bu paralı itemlardan almadan oyunun tadını çıkaramıyor muyuz artık yahu? edit: baseball batime "vintage" diyor bi de utanmadan deyyus! drop oluyor onlar. gece idle servera bırak, sabaha bi sürü item düşmüş oluyor. istemediklerini melt edip sonra item craft edebiliyorsun.
Öne çıkan mesajlar