Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 haklısın belki ağır oldu da sana da devamlı küfretseler üstüne devamlı milleti mute yapmak zorunda kalsan bağıra bağıra küfrediolar die belki sen de sinirlenirsin. şöle yapsanız diom küfür yiyom belki artiz olduumdandır
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hiç küfür duymadım ben daha şu ana kadar edenler ayıp etmiş boşver takma sen onları bana söyle doğrusu neymiş öğrenelim.
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Bugün maşallah loadout sorunu deli gibi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben dün ilk defa bi kaç saat xcafe'de oynadım ctf,attack-defence yabancı serverlardan pek bi farkı yoktu dogrusunu söleyeyim terbiye bakımından da,beceri bakımından da hatta CTF'lerde 2 pyro düzenli bir şekilde bayrağı savunuyordu,baya iyi işte.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 maç birazdan izlemek isteyen connect 212.175.66.141:27020
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dolaylı olarak darkcloud'a "normal oyuncu" demişim. geri alıyorum
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Revangelis said: Loxias said: revan ve kazım pubda iyiler baya gerisi ortalama oyuncu pyroda darkcloud var o da baya iyi degreaser olsa şov yapardı çok net ama yasakmış ben demiştim adam degreaser normal dinlemedi
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben pubda fazla pyro oynarken görmedim pek. spy oldugumdan pek pyro da takip etmiyorum ondan da olabilir. prolardan suquba da baya iyi oynadı. ama kimin yeneceği belliydi zaten
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Revangelis'in karşıda olduğu bir oyun attık. Allah kimseye byle işkence vermesin dayanamadım alt+f4 çektim uninstall yapıyordum az kaldı o kadar rezildi.
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 suquba baya iyi oynadı, prolar genel olarak çok iyiydi zaten ama pub takımı da çok iyi oynadı. Sayı farkı da kendini belli etti. Güzel maçtı bence.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 E dead ringer a izin verildiyse zaten kazanma ihtimali çok azalır 6 kişinin, 10'a 5 oynanmış maç. Bir kişiyi kitler sürekli dead ringerlı spy, hem de combatta öldü mü ölmüyor.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/179359_460s.jpg
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z8P6g8y1gpo
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Az once like we give a fuck dedigim icin atildim galiba xkafe'den fdsg. Ya da islam ve oruc konusundaki konusmalarimin rahatsizligini cikardilar. Artariel ve jahrein kanimi yerde birakmamistir umarim.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ooo islam oruç trollleyebiliyor muyuz? Troll orucu bozmuyormuş, ben gidip biraz dalgamı geçeyim.
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 axedice foruma koyuyon bari servera pony koyma kardeş görüyorum gifli koyuyorsun hemde
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sıcak sıcak yaşadığım bir olayı anlatıyorum xkafe #4'ten : FF klanlı bir sürü kişi vardı serverda, biri bi baktım mikrofondan ilahi açmış herkese dinletiyor. işin garibi mikrofonu team değil all yapmışlar, yani aramızda kurduğumuz "abi sgyi alın ya" falan muhabbetleri falan da gidiyormuş karşıya başından beri. her neyse bu ilahi açınca biz de muteleyin şunu anlamına gelen şeyler söyledik, adamın admin olduğunu bilmiyorduk tabi. tabi bana bişey olmadı fazla ses çıkartmadım ama susturun şunu ya bu ne saçmalık türü şeyler yazanlar ya kicklendi ya da banlandı. daha sonra bu FFlerden biri açtı mikrofonu kamyoncu muhabbetleri yapmaya başladı. arkadan da kıkır kıkır gülüşmeler geliyor. sancakbey diye bi adam da sizi admin yapanın türü şeyler söyleyince hep xkafede gördüğüm adamı 2 saniyede banladılar. lan nasıl bir kafa var bu adminlerde ? bir diğer garip olan da fflerden bir diğer vatandaşın sürekli olarak "eveet ban piyangosunda x nickli arkadaş çıkmıştır" türü şeyler söyleyip ciddi ciddi o adamı banlamaları. habire "adminim ben biliyosun dimi" türü muhabbetler döndü.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 axedice said: Ooo islam oruç trollleyebiliyor muyuz? Troll orucu bozmuyormuş, ben gidip biraz dalgamı geçeyim. Hahah artariel seyi anlatti. xkafe4'te ilahi dinletiyormus bazilari. "kesin yaa artik" diyenleri de banliyorlarmis. onun uzerine acildi iste "off muslumanlar cok garip hahah" muhabbeti. Hatta buraya da anlatti simdi fdgs.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ahahaha sprayimin üstüne spray atan spy sen misin yoksa? Bak ciddyim heal yok bundan sonra. http://ponibooru.413chan.net/_images/33fc89131d5f2f8a9a16733e1b17cf0e/247%20-%20celestia%20hope_poster%20meme.jpeg
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi xkafede fuck kelimesi yasak, nasıl kullandığının önemi yok. fuck yeah dedim diye kick yemiştim, sonra sucuk demeye başladım
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 siz hala xkafede mi oynuyorsunuz
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bazen çok eğlenceli ve denk maçlar dönüyor, bazen inanılmaz saçma adamlardan bıkıp çıkıyorum. Garip bi server
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 locusclan en kralı bu işlerde ondan başka server tanımam temelinde. bir de birşey soracağım bu classların achievementlarını komple bitirdiğimizde kalem kutusu mu veriyolar yoksa şapka falan verirler mi :D
Öne çıkan mesajlar