Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 natasha düştü heavy e bugün botlara karşı oynarken bu bütün itemlar random düşebiliyo mu nedir olay
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 evet random. herhangi bir item düşebilir. önceden düşen item bi daha düşebilir. hafta da 8-10 arası item düşer oynadığın süreye göre, sonra düşmez. çarşambalarıda item drop olayı resetlenir.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 resetlenir derken düşen itemlar gidiyor mu ?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hayır 8-10 item sınırı var işte. bunlar düştükten sonra istediğin kadar oyna düşmez. bu olay resetleniyor. itemlerin kalıyor.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ha tmm.bende scout için cola vardı.bi tane daha düştü küfür ettim
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 craft ekranında fazlalıkları patlatıp yeni, elde bulunmayan itemleride yapabilirsin. ama baya zaman ve item isteyen bişey. craft ekranında gerekli bütün recipeler mevcut.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 irc'de gather falan yok mu bunun otomatik server/pw bağlayan.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lan hergun bi update geliyo oyuna. download yapmaktan sıkıldım asdasa
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 IRC'de pickup sistemi var ama herkese açık değil, onun dışında tf2lobby var güzel bir site. Tabi bunlar 6v6 için.
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Silphatos said: irc'de gather falan yok mu bunun otomatik server/pw bağlayan. yok kendi serverın olucak. ya da maç ararken server off diyiceksin filan. genelde de buluyosun çok bekelmeden saatine göre. yani eskiden öleydi =)
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 enginar icin fazla wranglerim, spy icin ambassador, cloak and dagger ve oldurdugun adamin kiligina girdiren su daggerdan var elimde varmi ilgilenen? takasliyalim fazla itemlari
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 patiden baya kişi girince eğlenceli oluyo ama solo tırt biraz
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Viktor said: enginar icin fazla wranglerim, spy icin ambassador, cloak and dagger ve oldurdugun adamin kiligina girdiren su daggerdan var elimde varmi ilgilenen? takasliyalim fazla itemlari adamın kılığına giren daggerdan lazım bana akşam görğşelim bu konuyu şuan netbooktayım bakamıyorum ne var ne yok
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 varmı oynayan bu saate ? varsa bi dürtün burdan yada steamden gelelim
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 internetim oynamama izin vermiyor yarın arayıp ana avrat sövücem artık ttnete 150-200 pingim xkafede
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bugün scout kastım biraz. bir kaç tane gameplay videosu izleyip oynayınca gerçekten etkisi oluyor. zevkliymiş baya scout da.
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bedava olayından sonra kalite düştümü? gerçi bir süre sonra düzelir sanırım. oyunu denemek isteyenlere ortaya karışık bir video da ben ekleyeyim. http://www.youtube.com/watch?v=0fCpAuxrQ_I
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 f2p olduğundan beri maşallah hiç düşmüyor üst sıralardan. hala daha tf2 çalıştıracak ucuz bir agp kartı bulamadım bi yardım edin mx440'ta pixel shader bile yok
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 en kral agpyi alsan da agp sistemde ram ve cpu'nun durumunu tahmin edebildiğimden yine 20 fps ile falan oynarsın her şey kısık olsa bile, ben x1950gt agp ile yaşamıştım bunu. yeni sistem yap.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oyun iyi hoş güzelde, şu craft olayını çözemedim anlatsın biri
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Silphatos said: en kral agpyi alsan da agp sistemde ram ve cpu'nun durumunu tahmin edebildiğimden yine 20 fps ile falan oynarsın her şey kısık olsa bile, ben x1950gt agp ile yaşamıştım bunu. yeni sistem yap. şu yeni sistem yapı bir kişi de demesin ama ya yapamıyorum demek ki agp arayıp duruyorum.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yapamıyosan hiç alma yeni agp kart çünkü oynayamayacaksın zaten yine.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hayır abi neye göre diyosunuz ki bunu arkadaşlarda oynuyoruz dandirik bir kasası var ati 9600 radeon ile kusursuz oynuyor tf2yi.
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hazır cfg ler var sağda solda. performans için. görüntü çamur gibi olur ama daha rahat oynanıyor. onları filan kullanırsın en kötü.
Öne çıkan mesajlar