Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet random. herhangi bir item düşebilir. önceden düşen item bi daha düşebilir. hafta da 8-10 arası item düşer oynadığın süreye göre, sonra düşmez. çarşambalarıda item drop olayı resetlenir.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

irc'de gather falan yok mu bunun otomatik server/pw bağlayan.

yok kendi serverın olucak. ya da maç ararken server off diyiceksin filan. genelde de buluyosun çok bekelmeden saatine göre. yani eskiden öleydi =)
Mesaj tarihi:
Viktor said:

enginar icin fazla wranglerim, spy icin ambassador, cloak and dagger ve oldurdugun adamin kiligina girdiren su daggerdan var elimde

varmi ilgilenen? takasliyalim fazla itemlari

adamın kılığına giren daggerdan lazım bana akşam görğşelim bu konuyu şuan netbooktayım bakamıyorum ne var ne yok
Mesaj tarihi:
bedava olayından sonra kalite düştümü? gerçi bir süre sonra düzelir sanırım.

oyunu denemek isteyenlere ortaya karışık bir video da ben ekleyeyim.

http://www.youtube.com/watch?v=0fCpAuxrQ_I
Mesaj tarihi:
f2p olduğundan beri maşallah hiç düşmüyor üst sıralardan. hala daha tf2 çalıştıracak ucuz bir agp kartı bulamadım bi yardım edin mx440'ta pixel shader bile yok
Mesaj tarihi:
en kral agpyi alsan da agp sistemde ram ve cpu'nun durumunu tahmin edebildiğimden yine 20 fps ile falan oynarsın her şey kısık olsa bile, ben x1950gt agp ile yaşamıştım bunu. yeni sistem yap.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

en kral agpyi alsan da agp sistemde ram ve cpu'nun durumunu tahmin edebildiğimden yine 20 fps ile falan oynarsın her şey kısık olsa bile, ben x1950gt agp ile yaşamıştım bunu. yeni sistem yap.

şu yeni sistem yapı bir kişi de demesin ama ya yapamıyorum demek ki agp arayıp duruyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...