Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ha tabi şöyle bir sıkıntı var bilgisayar hangi oyunu açmaya çalışırsam çalışayım kendini kapatıveriyor, 10 dakika da açmıyor. O probleme çözüm bulup halledebilirsem gelirim.
Mesaj tarihi:
F2P olduktan sonra 0.01 dolar harcayanla eskiden almışlar arasında direk bir fark olmalıydı bence ama böyle de "oyuna para mı verilir yaa" diyecek fasfakirleri ve bir kredi kartına erişimi olmayan çocukları elemişler en azından :p
Mesaj tarihi:
bende orange box ile aldıydım 7.5 dolara mı ne.

ama şu kredi kartsız çocukları engellesin yeter resmen. 16+ olsun mümkün olduğunca.

"git başkasını öldür ezik" diyen adam vardı mesela dün. komik geliyor ama bir süre sonra oyun zevkini öldürebilir.

said:
kredi kartına erişimi olmayan çocukları elemişler en azından
Mesaj tarihi:
abi adamlarda yetki olmadıktan sonra fasfakirlerle bi yere kadar oynamak zevkli gibi duruyor

"git başkasını öldür ezik!!!" desinler, küfretsinler falan, ragequit çeksinler sonuna kadar varım ben sdfsdf
Mesaj tarihi:
kaç tane crate düşüyor peki daha

işimiz var o zaman oyunu satın alsaydım daha iyi ahaha

açmadan durursa uyuz olurum cunku vericez 2 dolar artık
Mesaj tarihi:
2,5 dolar verip de equalizer çıkınca üzülme ama sdf
hiç gerek yok crate açmanın eğer iyi bi yatırım yapıp da unusual kasıp sonra onu satmayı falan düşünmüyosan
item drop sınırından yemiyo zaten crateler
trade et metale karşılık
Mesaj tarihi:
crafting kısmında recipeler var
2 tane aynı class itemını eritirsen scrap metal
3 scrap metal 1 reclaimed metal
3 reclaimed metal 1 refined metal ediyo
recipelerde neyin ne istediği yazıyo zaten
Mesaj tarihi:
Ya beyler torrentden indirdim ustune updateni indirdim neyse tikladim cektıgım updatera ama sabahdan beri update ediyor.

Ek olarak oyuna tiklayıp girdigimde serverlara baglanamiyorum :S Server is not responding diyor kaliyor oyle. Steam accont ıle logın oldum sımdı ama ama TF 2 cektigim exesini gösterip ekledim steamden ama hala download edeyim i diye soruyor steam.

Halp so ı felt so noob :P
Mesaj tarihi:
Red said:

harbi tuzakmış ya

keşke cıkmasa crate sdfs

crete bol bol düşüyor. her düştüğünde de lanet ediyorum. lakin hiç bir işe yaramıyor kendisi. level 10 dan 20 ye kadar var bende 20-25 tane. düşüklerini de zaman içinde sildim zaten. premium olduysan daha fazla para harcamana gerek yok. ha bol param var diyorsak al tüm setleri orası ayrı fasd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...